Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet cnm inş gecıcek bu gunler sadece cok taze oldundan bukadar perişanladm.
bu kadar kendini sama sen burda ne kadar iyi olursan oda orda rahat olur lütfen kendini topla biraz
(( toplamam lazm off

anlaştk cnm benm ama ıns yapavlrm

aynen öyle kızlaaar bakın ben geldiğimden beri bi sürü insanın kavuştuguna tanık oldum çok güzel bi duygu inşallah allahın izniyle sizler de bizleri kavuşturacaksınız sonra alt devreleriniz gelicek sizin de hep beraber biz de sizleri kavuşturucaz :Saruboceq:

tatlikis. önce bi iş bulsun kendine. bir süre çalışsın sonra gelsin ailenle tanışsın. o zamana kadar da biraz sabredin az görüşün

şoktayım yaaa ne yapıcam ne dicem kafayı yedim şu 4 gümndür begümcüm ya:sinifsinif:mafoldumben

meralcim sen ne dedin bu soru karşısında

canım hıc bısey demedım ne aıleme ne ercana onla guzel konustum anladı benı o askerden gelınce ıstıycek vermezlerse kendı yolumuza bakıcaz canımm vazgecemıyorum ben ailemde ıkna olur belkı ama aynı soruyu hem aılem hem ercan sordu cook zor bı durum bılıyorum ınsallah hersey yoluna gırer canım

evet canım ben hıc duyamıyorum sesını duyamıycamda ama yeterkı sag salım gelsın askerlerımız bugunlerde gecıcek

hemde nasıl çok zor ya ne yapıcam bilmiyorum

melikecim anlamıyor gir işe sölücem diyorum rahat konuşuruz diyorum yok

düşe kalka yuvarlana yuvarlana gün öldürmeye çalışıyorum canım işte.
şafağının maşallahı var darısı bizlerin başına
senin nasıl geçiyor? askerin neredeydi?

sağol inşallah canım hepimiz bitircez bu askerliği.
izmit te benim askerim. valla
Rabbime şükürler olsun iyiyiz.
burda şafak 460 dediğimi hatırlıyorum daha dün gibi :1hug:

Kızlar askerım dagıtıma gelıo ya hanı ben onu ordan alıp burya beraber gelmek ıstıyorum amma alaydan satılıyor sanırm bıletler hep asker olucagndan otbste ızın vermes ah ah

hemde nasıl çok zor ya ne yapıcam bilmiyorum

melikecim anlamıyor gir işe sölücem diyorum rahat konuşuruz diyorum yok

aslında bu konunun bu kadar uzamasına gerek bile yok. öyle aman aman bişey değil bence. senin ailen böyle şeylere karşı olabilir bence doğal bi durum. onun da uzatmaması gerekiyor. güzelce bi iş bulsun, madem bu kadar seviyor ailenle tanışmaya razı- gelsin canım. biraz da sabretsin. seven adam sabreder...

Çok zor cnm çokk

anlıyorum ama üzme kendini bu kadar. bende çok üzdüm kaç gece ağladım. askerim günlerce aramadığı oldu deli gibi özledim ama geçicek inşallah. salma kendini, bak sabah aramış işte... sabırlı olmak gerek

Cnm askerın smdı ustaya gtdkten kac gun sonra gelmş olck???

canım benim bak daha ustabirliği neresi olucak o bile belli değil sen bu kadar üzme tatlı caını, bak rahat olanlar da var bzimkine nispeten, dün çok konuştuk biraz ağır geldi sanırım sana bizim askerlik, herkesin öyle olucak deil sen sakin ol hadi bakalım pissy ile benim dediklerimi yap toparlan okula bekliyoruz seni burda opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Şafağımız 135
35 gün sonra 100leri bitiriyoruz inşallah :1rolleyes:

hoşgeldin canım maaşallah az kaldı günlerimiz opuyorumnanaktan

Ben geLdimmmmboshayallersmile

hoşgeldiiinnnn kaydirigubbakcemile5

şoktayım yaaa ne yapıcam ne dicem kafayı yedim şu 4 gümndür begümcüm ya:sinifsinif:mafoldumben

meralcim sen ne dedin bu soru karşısında

ah canım benim yaaa bence siz biraz görüşmeyin olmıycak böyle daha beter yıpranıp zarar verir oldunuz birbirinize lmaz:

Evet cnm inş gecıcek bu gunler sadece cok taze oldundan bukadar perişanladm.

(( toplamam lazm off

anlaştk cnm benm ama ıns yapavlrm

:teselli: olumunekankayizsmile vereliniortak a.s.

evet canım ben hıc duyamıyorum sesını duyamıycamda ama yeterkı sag salım gelsın askerlerımız bugunlerde gecıcek

öyle tabii ki canım ben de acemiliğe yolladığımda haftada bir arardı nişanlım delirirdim ben de meraktan.. sonra yemin töreninde görüştük sonra aynı krizleri ben de yaşadım sonra ustabirliği belli oldu yine bi kriz yaşandı sorna dağıtıma geldi sonrası çok daha zor oldu hem çarşısı izni interneti yok hem ankesörlü telefon zırt pırt bozulur, öle böle alıştık sesimizi az duymaya, iyi olduğunu bilmem yetiyo şu anda.. özlemedik mi birbirmizi hem de nasıl, bayıltılıp endoscopi yaptırıp ayılırken nişanlımın adını ve olduğu şehiri sayıklayarak ayılan biriyim ben, çok normal deil prsikolojim artık ama napabilirim, mecburuz sabretmeye bekleme, bak şafak kaldı 103 allahıma şükür geiçyo günler :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…