- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.081
kızlar son gelişmeleri aktarıyorum
telefonda konuştum ve ya ailen ya ben dedi düşün dedi
ohaoldumsmile bu kadarı da fazla diyesim geldi tutamadım kendimi burcum kusura bakma valla akannehir
merhaba kızlar. hava çok sıkıcı bugün
Ben geLdimmmmboshayallersmile
Evet cnm inş gecıcek bu gunler sadece cok taze oldundan bukadar perişanladm.canım gıt okuluna azcık kafan dagılır canım oyle dusun bırazda ne kadar cook dusunursen o kadar ısteksız olursun herseye canım bence okulunu aksatna keske benımde olsa gıdebılıcek bı okulum canın uzulma bak kızların nasıl hergecengun hafıflıyosa safakları bızım ıcınde dogucak bı gun gunesolumunekankayizsmile
bu kadar kendini sama sen burda ne kadar iyi olursan oda orda rahat olur lütfen kendini topla biraz
olmaz öyle bak kafanın dağılması lazım toparlanıp okula git bence canım, hayat devam ediyor, günleri çabuk geçirmek için elinden geleni yapmalısın evde zaman geçmez okulda oyalanırsıni günler çabuk geçsin ki sevgilin yanına gelsin bir an öce.. ben hep diyorum çalışıyo olmasam çok daha fazla zorlanırdım diye, ben de nişanlımdan vedalaşırken üzerindeki tshirtü almıştım ama torbadan bi kere bile çıkaramadım korkudan, biliyorum ki kötü olucam.. sen de yapma öle şeyle rbırak bakalım onları bi kenara hadi bakalım toparlanma zamanı kaydirigubbakcemile5
Cnm cok haklsn gercekten ama dedım gbı elımde deıl orann şartlrı cok zor herseye hasret kalmştı baya bı doldumm
amin canıım hoşgeldin aramıza.. yenisin galiba sen de aramızda :)
yerimseniben
canım neutrogena'nın el kreminden al sert bi krem o çok ii geliyo kışın ellerine ayaklarına sürüyolar ama hırsızlığa karşı dikkatli olsun :) iç çamaşırı zaten onların aldıgı torbada vardır ayrıca askere acemi birligine gidince de bi bavul veriyolar iç çamaşırı eşoftman havlu çorap falan.. ben bi de uzun yün siyah çorap almıştım, askerlere özel satıyolar çorapçılarda, kışn lazım oluyo yerimseniben
canım önce o kıyafetleri dolabına kıyafetlerinin arasına yerleştir. elini yüzünü yıka aynaya bak atlatıcaz geçicek bugünler, bi süreç yaşıyoruz ve mutlu sonuçlanıcak de kendini motive et. sonra giyinmeye başla, saçını başını güzelce toparla bizler asker yariyiz ve güçlü olmak zorundayız... sonra askerin seni aradığında ona moral vericek güçlü heyecanlı bir ses tonuyla aç çalan telefonunu olumunekankayizsmile
anlaştık mı şafakdaş vereliniortak
canım gıt okuluna azcık kafan dagılır canım oyle dusun bırazda ne kadar cook dusunursen o kadar ısteksız olursun herseye canım bence okulunu aksatna keske benımde olsa gıdebılıcek bı okulum canın uzulma bak kızların nasıl hergecengun hafıflıyosa safakları bızım ıcınde dogucak bı gun gunesolumunekankayizsmile
hoşbulduk yerimsenibenhoşgeldiniz kızlar a.s.
şoktayım yaaa ne yapıcam ne dicem kafayı yedim şu 4 gümndür begümcüm ya:sinifsinif:mafoldumben
meralcim sen ne dedin bu soru karşısında
hoşbulduk yerimseniben
nasıl gidiyor asker beklemek
aynen öyle kızlaaar bakın ben geldiğimden beri bi sürü insanın kavuştuguna tanık oldum çok güzel bi duygu inşallah allahın izniyle sizler de bizleri kavuşturacaksınız sonra alt devreleriniz gelicek sizin de hep beraber biz de sizleri kavuşturucaz :Saruboceq:
canım hıc bısey demedım ne aıleme ne ercana onla guzel konustum anladı benı o askerden gelınce ıstıycek vermezlerse kendı yolumuza bakıcaz canımm vazgecemıyorum ben ailemde ıkna olur belkı ama aynı soruyu hem aılem hem ercan sordu cook zor bı durum bılıyorum ınsallah hersey yoluna gırer canım
hoşbulduk yerimseniben
nasıl gidiyor asker beklemek
ayyy canım evlimisin kız evlilere daha zor oluyo hayırlısı olsun cabuk kavusun inşallahh
düşe kalka yuvarlana yuvarlana gün öldürmeye çalışıyorum canım işte.
şafağının maşallahı var darısı bizlerin başına
senin nasıl geçiyor? askerin neredeydi?
Zeynelım hanı ustya gtdkten 6 7 ay sora gelebılıolr dılarya ozman sennkı4 ay sora gelmış oluo nerdkı askern cnm ıns bnmde öle olur
hemde nasıl çok zor ya ne yapıcam bilmiyorum
melikecim anlamıyor gir işe sölücem diyorum rahat konuşuruz diyorum yok
Çok zor cnm çokk
Cnm askerın smdı ustaya gtdkten kac gun sonra gelmş olck???
Şafağımız 135
35 gün sonra 100leri bitiriyoruz inşallah :1rolleyes:
Ben geLdimmmmboshayallersmile
şoktayım yaaa ne yapıcam ne dicem kafayı yedim şu 4 gümndür begümcüm ya:sinifsinif:mafoldumben
meralcim sen ne dedin bu soru karşısında
Evet cnm inş gecıcek bu gunler sadece cok taze oldundan bukadar perişanladm.
(( toplamam lazm off
anlaştk cnm benm ama ıns yapavlrm
evet canım ben hıc duyamıyorum sesını duyamıycamda ama yeterkı sag salım gelsın askerlerımız bugunlerde gecıcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?