Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hemde nasıl çok zor ya ne yapıcam bilmiyorum

melikecim anlamıyor gir işe sölücem diyorum rahat konuşuruz diyorum yok

ee o zaman nıye canım boyle uzuyo senı aılen işi falan olunca daha cıdı bakar yanı senı anlaması lazım ama ercanda oyle hersey onların ıstedıgı gıbı olmuyo ıste

cnm bnm aramsdna problem yok gunde 3kes falan arıyor ALLAHIMA şükür.ama arayamadg olck tbıkı askerlktr bu.sorun ıste boşlkta hsedıom kendmı yanmdydı ne gsel gunler gecrdk smdı yk psikoljm bozuluo depresyona grdm gbı brden aglama gelıo elmde deıl ınankı

haklısın canım bzıım daha 400 lerde ama olsun gecıcek ınsallah hepsıturkbayragi

Kızlar askerım dagıtıma gelıo ya hanı ben onu ordan alıp burya beraber gelmek ıstıyorum amma alaydan satılıyor sanırm bıletler hep asker olucagndan otbste ızın vermes ah ah

hataydaydı benim nişanlım acemibirliğinde, uçak biletini ben burdan almıştım, havaalanına da karşılamaya gitmitşim sabah geldiginde, bavullarını bekleyen asker ordusuyla karşı karşıyaydım, üzerlerinde sivil kıyafet olmasına ragmen hepsiben askerim diye bağırıyodu resmen hatta nişanlımı seçemedim içlerinden :roflol: sonra nerde diiye bakınırken gördüm ve gördüğüm anda çığlık attım havaalanının ortasında sempatiksalakcinni o askerlerin hepsi aynı anda bana dönüp bi baktılar o anda yok olmak istedim ama gözüm sadece ondaydı o da sesimi duymuş "arkadaşalr sakin yengeniz olur kendisi" diye bağırıyodu içerde :roflol: :roflol: :roflol:
bence çok mantıklı deil yani onlarlaq aynı araca binmek, karşılamaya git bence canım :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

oo iyiymişsiniz siz günde 3 kez arıyormuş bak. benimki bile bazı günler böyle fazla arayabiliyor genelde günde 1 kez falan.
çok iyi anlıyorum seni, benimde böyle olduğum zamanlar çok oldu ama zamanla alışıyor insan. sen yemene uykuna dikkat et derslerine ver kendini yada arkadaşlarınla çık dolaş. öyle eve kapatma kendini sakın olur mu?

cnm iyi olmya calşıorum valla ıntıkaller baslıor yarın öle fazla arayamasskı zaten.Kendme ezıyet edıyorum resmen şuan.Sebebı ıse o rüya gbı 3gunu atlatamamk,ve onun orda çektiği çileleri duymak..Innaılmaz dayak varmıs her asker anlatıodu,benmkı yemedm dıyor ALLAHa şükür dıyor ama ınanınkı yumruk şamar haddi hesabı yokms.Cok üzüldm heryerı agrıodu hep masaj yaptm,herseye hasret kalmştı kolaya bıle.Markası sacma sapan brseyms ruyadaydı sankı kzlar.RABBİM yardım et bana güç ver tabıkı tum ASKERLERIMIZE DE..

137 gun sonra canım ama coook ozlemıs benı oyle dıo dayanamıorum senı gormem lazım dıooo opuyorumnanaktan

ayyy bu evli askerler hep aynı şeyimi sölüyor :))) benimkide dioki su askerlik bi düşsede gelsem yanına dio bittin kız sen diyo canım askerim yaa çok özledim valla izinden gideli 90gün oldu off off kaldı 130gün inşallah düşer askerlik 40gün sonra benimle

haklısın canım bzıım daha 400 lerde ama olsun gecıcek ınsallah hepsıturkbayragi

geçicek tabiii ki canım, biz gidince sizin 300ler bitiyo olucak opuyorumnanaktan

:Saruboceq:

Nyese kzılr bn ckıorum hepinze cok tşj edıorum cok iyi ınsnlrsız gercekten çok mutlyum bole bı topickte oldum ıcn..

ah canım benim keşke elimizdendaha fazlası gelse ama napalım sabretmek beklemek dua etmek günlerin çabuk geçmesine yardımcı olmaktan başka çaremiz yok :teselli:

aaaa ne gzel cnm benım yaaaaa.Of kz keske ucak la gleblseydı valla aman amannn.İzin verms cnm herlde askerlerle gelmeme ynede bı soleyım aradında.Bua arada ıns hafta sonu carsısı olur.

Burcum uzulme lutfen aılende senle olcak kaanında senle olcka ben buna cok ınanıyorum..şimdi bunlar bole ama zamanla öle bı otrcak kı yerıne bakk.Ne gsel barstnzda kızzz

gelıo tatlım ama 6ay fln dıolrlr nyse cnm artk hastenlk olmak uzereyım aglamaktan cıkıorum ben cok yorgun düştm yolda gelene kadarda mahvldm .

gittigi aydan itibaren 6 ay say ondan sonra istedigi zaman izine gelebilir usta birligiinde gittigi yere göre yol verirler izinleri 20gün yol izni normalde 2gün uzak olursa 4gün benim eşim mardindeydi 4gün verdiler ucakla geldigi için 3gün fazladan kalmıs oldu kollarımda şimdi bütün umudum bitti hiç gelmeyecek taaaki askerligi bitene kadar bana dioki 3gün mazeret izini var geliyimmi gız özledim dio çılgın cocuk :)))

aaaa ne gzel cnm benım yaaaaa.Of kz keske ucak la gleblseydı valla aman amannn.İzin verms cnm herlde askerlerle gelmeme ynede bı soleyım aradında.Bua arada ıns hafta sonu carsısı olur.

haa şöleeee sen bunları düşün şimdi, dağıtıma nası gelicek nası karşılıycan neler yapıcaksınız iiznde, haftasonu çarşıya çıkar mı falan opuyorumnanaktan

Burcum uzulme lutfen aılende senle olcak kaanında senle olcka ben buna cok ınanıyorum..şimdi bunlar bole ama zamanla öle bı otrcak kı yerıne bakk.Ne gsel barstnzda kızzz

yok canım ben buna inanmıyorum çok uzak geliyor bana sonunda babama sölettiriceksin diyorum söleyip sölememen önemli değil diyoo kafayı yemiş bu banada yediriyor ya

Kızlarrr gelin kaçırın benii yaa çok sıkıldım canım hiç çalışmak istemiyorrr gezip tozasımm varrrr :icecream:

hoşgeldiiinn hadi uçalım kız gel kaydirigubbakcemile3 benim yine sıkıntılı saatlerim :kedi: :roflol:

Çok gec kaldım kızlarrrr cıktım

hadi bakalım dooogru derse canıııımmmm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…