- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.101
hemde nasıl çok zor ya ne yapıcam bilmiyorum
melikecim anlamıyor gir işe sölücem diyorum rahat konuşuruz diyorum yok
aslında bu konunun bu kadar uzamasına gerek bile yok. öyle aman aman bişey değil bence. senin ailen böyle şeylere karşı olabilir bence doğal bi durum. onun da uzatmaması gerekiyor. güzelce bi iş bulsun, madem bu kadar seviyor ailenle tanışmaya razı- gelsin canım. biraz da sabretsin. seven adam sabreder...
anlıyorum ama üzme kendini bu kadar. bende çok üzdüm kaç gece ağladım. askerim günlerce aramadığı oldu deli gibi özledim ama geçicek inşallah. salma kendini, bak sabah aramış işte... sabırlı olmak gerek
canım benim bak daha ustabirliği neresi olucak o bile belli değil sen bu kadar üzme tatlı caını, bak rahat olanlar da var bzimkine nispeten, dün çok konuştuk biraz ağır geldi sanırım sana bizim askerlik, herkesin öyle olucak deil sen sakin ol hadi bakalım pissy ile benim dediklerimi yap toparlan okula bekliyoruz seni burdaopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
hoşgeldin canım maaşallah az kaldı günlerimiz opuyorumnanaktan
hoşgeldiiinnnn kaydirigubbakcemile5
ah canım benim yaaa bence siz biraz görüşmeyin olmıycak böyle daha beter yıpranıp zarar verir oldunuz birbirinizelmaz:
:teselli: olumunekankayizsmile vereliniortak a.s.
öyle tabii ki canım ben de acemiliğe yolladığımda haftada bir arardı nişanlım delirirdim ben de meraktan.. sonra yemin töreninde görüştük sonra aynı krizleri ben de yaşadım sonra ustabirliği belli oldu yine bi kriz yaşandı sorna dağıtıma geldi sonrası çok daha zor oldu hem çarşısı izni interneti yok hem ankesörlü telefon zırt pırt bozulur, öle böle alıştık sesimizi az duymaya, iyi olduğunu bilmem yetiyo şu anda.. özlemedik mi birbirmizi hem de nasıl, bayıltılıp endoscopi yaptırıp ayılırken nişanlımın adını ve olduğu şehiri sayıklayarak ayılan biriyim ben, çok normal deil prsikolojim artık ama napabilirim, mecburuz sabretmeye bekleme, bak şafak kaldı 103 allahıma şükür geiçyo günler:Saruboceq:
ee o zaman nıye canım boyle uzuyo senı aılen işi falan olunca daha cıdı bakar yanı senı anlaması lazım ama ercanda oyle hersey onların ıstedıgı gıbı olmuyo ıste
Kızlar askerım dagıtıma gelıo ya hanı ben onu ordan alıp burya beraber gelmek ıstıyorum amma alaydan satılıyor sanırm bıletler hep asker olucagndan otbste ızın vermes ah ah
oo iyiymişsiniz siz günde 3 kez arıyormuş bak. benimki bile bazı günler böyle fazla arayabiliyor genelde günde 1 kez falan.cnm bnm aramsdna problem yok gunde 3kes falan arıyor ALLAHIMA şükür.ama arayamadg olck tbıkı askerlktr bu.sorun ıste boşlkta hsedıom kendmı yanmdydı ne gsel gunler gecrdk smdı yk psikoljm bozuluo depresyona grdm gbı brden aglama gelıo elmde deıl ınankı
gelebılıo cnm neden gelmesın oyle bısı oldunu dusunmuorum bnm kuzenımde hatayda mesala oda gelıo 5 ay btnce geldıhihoyyyt
oo iyiymişsiniz siz günde 3 kez arıyormuş bak. benimki bile bazı günler böyle fazla arayabiliyor genelde günde 1 kez falan.
çok iyi anlıyorum seni, benimde böyle olduğum zamanlar çok oldu ama zamanla alışıyor insan. sen yemene uykuna dikkat et derslerine ver kendini yada arkadaşlarınla çık dolaş. öyle eve kapatma kendini sakın olur mu?
137 gun sonra canım ama coook ozlemıs benı oyle dıo dayanamıorum senı gormem lazım dıooo opuyorumnanaktan
haklısın canım bzıım daha 400 lerde ama olsun gecıcek ınsallah hepsıturkbayragi
Nyese kzılr bn ckıorum hepinze cok tşj edıorum cok iyi ınsnlrsız gercekten çok mutlyum bole bı topickte oldum ıcn..
hataydaydı benim nişanlım acemibirliğinde, uçak biletini ben burdan almıştım, havaalanına da karşılamaya gitmitşim sabah geldiginde, bavullarını bekleyen asker ordusuyla karşı karşıyaydım, üzerlerinde sivil kıyafet olmasına ragmen hepsiben askerim diye bağırıyodu resmen hatta nişanlımı seçemedim içlerinden :roflol: sonra nerde diiye bakınırken gördüm ve gördüğüm anda çığlık attım havaalanının ortasında sempatiksalakcinni o askerlerin hepsi aynı anda bana dönüp bi baktılar o anda yok olmak istedim ama gözüm sadece ondaydı o da sesimi duymuş "arkadaşalr sakin yengeniz olur kendisi" diye bağırıyodu içerde :roflol: :roflol: :roflol:
bence çok mantıklı deil yani onlarlaq aynı araca binmek, karşılamaya git bence canım :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
gelıo tatlım ama 6ay fln dıolrlr nyse cnm artk hastenlk olmak uzereyım aglamaktan cıkıorum ben cok yorgun düştm yolda gelene kadarda mahvldm .
aaaa ne gzel cnm benım yaaaaa.Of kz keske ucak la gleblseydı valla aman amannn.İzin verms cnm herlde askerlerle gelmeme ynede bı soleyım aradında.Bua arada ıns hafta sonu carsısı olur.
Burcum uzulme lutfen aılende senle olcak kaanında senle olcka ben buna cok ınanıyorum..şimdi bunlar bole ama zamanla öle bı otrcak kı yerıne bakk.Ne gsel barstnzda kızzz
Kızlarrr gelin kaçırın benii yaa çok sıkıldım canım hiç çalışmak istemiyorrr gezip tozasımm varrrr :icecream:
Çok gec kaldım kızlarrrr cıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?