- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #10.101
valla çok güzel ama izin kullanmayacağım diye tutturdu ben çok özledim mafoldumben
canım izin kullanmak iyi ama o dönüşü bi daha yaşamak çok zor olucak
sırf bu yüzden kullanmamak isterdim,ama o istiyo
aralığın sonunda mahvolucam biliyorummafoldumben
BİTEN=379
ŞAFAK=53 RİZEYE SELAMLARRRalkisalkisalkis:lepi:
88/3
TUNCELİ/NAZIMIYE/BİNGÖL
:gitme:mafoldumben:gitme:
ÇOK ÖZLEDİM SENİ CANIM KOCAM SESİNİ DUYMAK İSTİYORUM EN AZINDAN DOYASIYA AMA ODA OLMUYOR.NEYSE SEN İYİ OL YETER BİTANEM
ALLAHIMA EMANETİMSİN
MUHAMMEDİM
[ı](poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)[/ı]
[ı]aycaaaaaaaa=3 afyona selam:hooray: :hooray: [ımg]http://img193.imageshack.us/img193/6619/popoo.gif[/ımg][ımg]http://img193.imageshack.us/img193/6619/popoo.gif[/ımg][/ı]
[ı]damla_06=7 antalyaya [/ı][ı]selam[/ı]
[ı]boshayallerbunlar=7 antalyaya selam[/ı]
[ı]pembe-beta=7 antalyaya selam[/ı]
[ı]joeyfun=9 aydına selam[/ı]
[ı]azradilan=11 bileciğe selam[/ı]
[ı]dadluizmirli=26 eskişehire selam[/ı]
[ı]bıdışşş=26 eskişehire selam[/ı]
[ı]özlemim=39 kırklareliye [/ı][ı]selam[/ı]
[ı]izmirperisi= 46 maraşa selam[/ı]
[ı]esperanza =52 orduya selam[/ı]
[ı]muhammedimingamzesiyim=53 rizeye selam [/ı][ı][/ı]
[ı]mervishh=64 uşağa selam[/ı]
[ı]nil88ay=65 vana selam[/ı]
[ı]desudem=70 karamana selam[/ı]
[ı]april09=73 şırnağa selam[/ı]
[ı][/ı]
[ı]mühürlü kaderim=75 ardahana selam (mehtap)[/ı]
[ı]didosh=76 ığdıra selam[/ı]
[ı]moon_610=79 kilise selam (mehtap)[/ı]
evet aslında orası öyle ama dayanamıyor insan yaa ayrılığa :sinifsinif: askere gitmeden ben ona hep sakın izine gelme ki askerlik 1 ay önce bitsin ben yalvarsamda gelme demiştim şimdi bana hep onu hatırlatıyor ve gelmeyecem diyor napalım sabredeceğiz artık Allah'ım güç versin inş.turkbayragi
SAĞOL CANIM SENİNDE GÖZÜNAYDIN GELİYOMUŞ BAYRAMA.AHHA AYLARDIR YÜZÜNE HASRET KALDIM 1 KERECİK GÖREBİLMEK İÇİN DÜNYALARI VERİRDİM.ŞÜKÜRLER OLSUNKİ AZ KALDI .BU DEMEK OLUYORKİ SIRA SİZE GELİYOR..:içelim:kaydirigubbakcemile5gamzem benim nasılsın bitanem yaa özledim seniiii kız bitmiş şafağına allahıma şükürler olsum yaabi buçuk ay kalmış yaa oh bee kendim bitiyomuşum gibi sevindim valla b,i de kendimi listede görünce nası moral buldum anlatamam canım benim yaa hadi gözün aydın bitanem güneş senin için doğucak az kaldı canım az kaldı...
tatlımm bugün bendesin:lepi::lepi:
SAĞOL CANIM SENİNDE GÖZÜNAYDIN GELİYOMUŞ BAYRAMA.AHHA AYLARDIR YÜZÜNE HASRET KALDIM 1 KERECİK GÖREBİLMEK İÇİN DÜNYALARI VERİRDİM.ŞÜKÜRLER OLSUNKİ AZ KALDI .BU DEMEK OLUYORKİ SIRA SİZE GELİYOR..:içelim:kaydirigubbakcemile5
EĞİL LENNN SIRTINA BİNİCEMM:mymeka:
ablaya yapılır mı buuuulmaz:
gel bi kaç yere götüriym seniii güzeldir rizemzemuszemus
SAĞOL CANIM SENİNDE GÖZÜNAYDIN GELİYOMUŞ BAYRAMA.AHHA AYLARDIR YÜZÜNE HASRET KALDIM 1 KERECİK GÖREBİLMEK İÇİN DÜNYALARI VERİRDİM.ŞÜKÜRLER OLSUNKİ AZ KALDI .BU DEMEK OLUYORKİ SIRA SİZE GELİYOR..:içelim:kaydirigubbakcemile5
EĞİL LENNN SIRTINA BİNİCEMM:mymeka:
SIRTINA BİNİCEMDE GEZDİRCENN BENİİ EĞİL DEDÜM SANA:mymeka:
BU ARADA BENDE KARADENİZİN HER İLİNİ ÇOK SEVİYORUM MUTLAKA GELMEK İSTİYORUM BİGÜN İNŞALLAH.BELKİDE TAŞINIRIM AKLIMDA YOK DEĞİL WALLA.
canlarım ben çıkıyorum uykum geldi ya çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
yarın burda olunnkaydirigubbakcemile5
ii geceler hayatımmmm...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?