- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.381
evet zamanla alışıcazz mecburrrbu arada bişe sorucam şafak 456 danmı başlıoo herkez öyle diyo..ben 452 diye biliyorumdaa ?
evet zamanla alışıcazz mecburrrbu arada bişe sorucam şafak 456 danmı başlıoo herkez öyle diyo..ben 452 diye biliyorumdaa ?
tamam canım çok saol hesapliyim bennn
alla alla simdi benimde kafam karisti?
teslim oldugu gundenmi ittibaren yoksa silüsünü aldigi günden ittibarenm basliyo safaki???
sülüsünü aldıı günden itibaren başlıo canım...
E$im sülüsü 24 kasim aldi, 4 aralik teslim oldu
hesaplama program bugün safak 446 diye veriyo
Iniyorda iniyor.. askerlik bide 12 aya duser insallah daha super olur :)
bak canim dogru..
internetten arastirdim..
Uzun Dönem Askerlik hizmeti, sülüs tarihinde başlar ve süresi 15 aydır. Sülüs tarihi ile acemi birliğine teslim tarihi arasında geçen süre askerlikten sayılan süredir. Bizim amacımız 15 aylık süreyi gün hesabına çevirmek. Kısa yoldan "bir ay 30 gündür, dolayısıyla askerlik süresi de 450 gündür" derseniz hatayı baştan yaparsınız. Zira, bazı aylar 28-29-30 ya da 31 gün olduğundan gün hesabı tutmayabilir. Zaten bu yüzdendir ki bazı devreler 455 gün, bazıları 457 gün gibi değişik süreler askerlik yaparlar.
Sen o programdan bak.. o kendiliginden aylari dogru hesapliyo o program..
benim şafak 453mafoldumben
ama gideli 3 gün oluyo yani ben şafak programına teslim gününü
yazdım 453 dedi yani 453:)
mehtap 30
benim şafak 453mafoldumben
ama gideli 3 gün oluyo yani ben şafak programına teslim gününü
yazdım 453 dedi yani 453:)
mehtap 30
kızlar öncelikle hoşgeldiniz hepinizde rabbim hayırlı tezkereler almayı nasip etsin.kazasız belasız bitirip dönsünler inşallah....şafak hesaplama konusuna gelince konu sahibi vede buranın demirbaşı olaraktan .daha önce birçok arkadaşımızın şafağını hesapladım bende evli olarak uzun dönem asker bekledim eşim tuncelide komando olarak yaptı vede çok şükür 1 kasımda aldık tezkereyi...teslim olduğu tarihten 2 gün öncesinden saymaya başlıyorsunuz 2 gün yol veriyorlar sülüs tarihinden itibaren değil maalesef keşke öyle olsaydı eğer öyle olsaydı eşim kasımın 1inde değil ekimin 23ünde gelmesi gerekirdi yani lafın kısası teslim olduğu tarihten iki gün öncesini sayacaksınız..bana güvenin çok şafak hesapladım ben yanlış çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?