Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ozaman yeni gelen arkadaşlara şöyle yardımcı olayım ben

KIZLAR HERKES AYIN KAÇINDA TELİM OLDUĞUNU YAZSIN ÖZELDEN BANA BEN SİZİN İÇİN HESAPLAYACAĞIM....DEDİĞİM GİBİ DAHA EVVEL ÇOK KİŞİYE YAPTIM YANLIŞ ÇIKMADI .HERKES YAZSIN TESLİM TARİHLERİNİ....DEVRECİLİK YAPMAK YASAK BU TOPİKTE HERKES BİRBİRİNE YARDIM EDER BENİM TOPİĞİMDE.TORUNLARIMA YARDIMCI OLAYIM BU ŞEKİLDE ...=))

aa üzüldüm ya neyse inşaallah daha hayırlı bi iş bulur
napim bnde işte koacımı bekliom
bide bebiş varmı yokmu onu bekliyom stresteyim yanii

ben henüz özelden gönderemiorum msj o yüzden burdan sorim... perşembe günü teslim oldu yani 03.12.2009 da senağlama

Lady25 canım askerin toplam 455 gün askerlik yapacak tahmini olarak 2 mart 2010 tezkere tarihi olacak tezkere aldığında iki günde yol izni verirler eve dönüş sırasında ..ayın 2 sinden itibaren asker sayılıyor bugün askerlikte 4 .cü günü bittiyani 2 de yol verirler dolayısıyla 6 günü bitti sayabilirsin.(tabi son günlerde bikaç gün değişiklikler olabiliyo izin olaylarından dolayı)...455-6=449 şafağın 449 canım

Son düzenleme:
Haslug askerin toplam 455 gün askerlik yapacak tahmini olarak 1 mart 2010 tezkere tarihi olacak tezkere aldığında iki günde yol izni verirler eve dönüş sırasında ..ayın 1 inden itibaren asker sayılıyor bugün askerlikte 5 .cü günü bitti yani 2 de yol verirler dolayısıyla 7 günü bitti sayabilirsin.(tabi son günlerde bikaç gün değişiklikler olabiliyo izin olaylarından dolayı)...455-7=448 şafağın 448 canım

Son düzenleme:

teşekkürler de 2010 deilde 2011 dicektin sanırım =)

gamzecim nasıl oluyo o öyle
teslim tarihini yazıyorum programa benimki 3 aralık teslim
453 kaldı dio 449 nasıl oluyo lady ninki benden sonra teslim olmuş

CANIM HERŞEYDEN ÖNCE ŞUNU SÖYLİİM TEZKERE TARİHİNİ TAHMİNİ OLARAK BULUYORUZ MESELA 1 ARALIKTA ASKER SAYILAN BİRİSİ 15 AY SONRA YANİ 1 MARTTA TEZKERESİNİ ALIYOR.TABİ DEĞİŞİKLİKLER OLABLİYOR MESELA GELİRKEN YOLİZNİ VERİYORLAR 2 GÜN 2 GÜNDE ONU DÜŞÜYOSUN ŞAFAKTAN 1 MART 2011 DE GELECEK OLAN BİRİSİ 27 ŞUBATTA GELİYOR.BİKAÇ GÜN DEĞİŞİLKİL OLABİLİYOR YANİ...MESELA YOL İZNİNİ DÜŞTÜKTEN SONRA 27 ŞUBAT DEDİK TEZKERE TARİHİNİ

27 ŞUBAT 2010 İLE 27 ŞUBAT 2011 ARASI TAM 1 YILDIR YANİ 365 GÜN

27 ŞUBAT 2010 DAN ÖNCEKİ GÜNLERİ ASKER SAYILDIĞI GÜNDEN İTİBAREN 27 ŞUBATA KADAR SAY VE 365 E EKLE OZAMAN TOPLAMDA NE KADAR ASKERLİK YAPACAĞI ÇIKIYOR.TOPLAM YAPACAĞI GÜN SAYISI ....

UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR :kedi:

kızlar bana eşimin teslim olduğuna dair mesaj geldi saat:15.30 da teslim olmuştur diye.amasyaya herkez iyi diyor.çoğu kişiden doğuya asker göndermediğini duydum.ama önemli olan askerliğini nerede değil nasıl insanlarla yapmış olması.Tek isteğim eşimin gittiği gibi geri dönmesi.bu gün ikimiz içinde çok önemli. onun ilk gecesi yatağına alışabilecekmi.kendimi onun yerine koyuyorum da.Allah ım bütün askerlerimizi korusun.birde beni nefes filmine götürmüşlerdi eşim askere gitmeden.şimdi diyorum bütün askerler benim kardeşim.dualarımız iyi dileklerimiz hep onlarla.ben gün saymayacağım.Allah bizesabır ve güç versin çünkü eşlerimiz sevdiklerimiz bizlerden güç alıyorlar.hepinize iyi akşamlar

Allah yardım etsin canım
bütün askerleri Allah muhafaza etsin
hayırlısıyla dönerler inşaallah

ALLAH SABIRLA KAZASIZ BELASIZ BEKLEMEYİ VEDE BİTİRİP YUVASINA DÖNMEYİ NASİP ETSİN CANIM ...HAYIRLI TEZKERELER İNŞALLAHH:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…