- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.401
68 Aksaray
Bu arada askerlik sülüsü aldıgı trihten başlamıyor, sülüste yazan tarihten başlıyor sülüste de genelde teslim oldugu trihin 1 yada 2 gün öncesi yazıyor..
hoşgeldin gamzem napıyosun
napayım be gülüm bildiğin gibi hayat derdi işte.muhammet işe başladı demiştim yaa bıraktı işi .akşamları ehliyet dersleri var çalıştığı yer izin vermedi derse gitmesi için mecburen çıkmak zorunda kaldı ...sen napıyon meleğim :1hug:
aa üzüldüm ya neyse inşaallah daha hayırlı bi iş bulur
napim bnde işte koacımı bekliom
bide bebiş varmı yokmu onu bekliyom stresteyim yanii
AZ KALDI HAYIRLISIYLA GÜLÜM AZ KKALDI AZ DAHA SABIR MELEĞİM...NE BEBİŞİ GIZZ:uhm:
ozaman yeni gelen arkadaşlara şöyle yardımcı olayım ben
KIZLAR HERKES AYIN KAÇINDA TELİM OLDUĞUNU YAZSIN ÖZELDEN BANA BEN SİZİN İÇİN HESAPLAYACAĞIM....DEDİĞİM GİBİ DAHA EVVEL ÇOK KİŞİYE YAPTIM YANLIŞ ÇIKMADI .HERKES YAZSIN TESLİM TARİHLERİNİ....DEVRECİLİK YAPMAK YASAK BU TOPİKTE HERKES BİRBİRİNE YARDIM EDER BENİM TOPİĞİMDE.TORUNLARIMA YARDIMCI OLAYIM BU ŞEKİLDE ...=))
Haslug askerin toplam 456 gün askerlik yapacak tahmini olarak 1 mart 2010 tezkere tarihi olacak tezkere aldığında iki günde yol izni verirler eve dönüş sırasında ..ayın 1 inden itibaren asker sayılıyor bugün askerlikte 5 .cü günü bitti yani 2 de yol verirler dolayısıyla 7 günü bitti sayabilirsin.(tabi son günlerde bikaç gün değişiklikler olabiliyo izin olaylarından dolayı)...456-7=449 şafağın 449 canım
gamzecim nasıl oluyo o öyle
teslim tarihini yazıyorum programa benimki 3 aralık teslim
453 kaldı dio 449 nasıl oluyo lady ninki benden sonra teslim olmuş
gamzecim nasıl oluyo o öyle
teslim tarihini yazıyorum programa benimki 3 aralık teslim
453 kaldı dio 449 nasıl oluyo lady ninki benden sonra teslim olmuş
o zaman benim şafağım 452 mi:S:S gene garanti yapayım 453 olsun:kedi::kedi:
kızlar bana eşimin teslim olduğuna dair mesaj geldi saat:15.30 da teslim olmuştur diye.amasyaya herkez iyi diyor.çoğu kişiden doğuya asker göndermediğini duydum.ama önemli olan askerliğini nerede değil nasıl insanlarla yapmış olması.Tek isteğim eşimin gittiği gibi geri dönmesi.bu gün ikimiz içinde çok önemli. onun ilk gecesi yatağına alışabilecekmi.kendimi onun yerine koyuyorum da.Allah ım bütün askerlerimizi korusun.birde beni nefes filmine götürmüşlerdi eşim askere gitmeden.şimdi diyorum bütün askerler benim kardeşim.dualarımız iyi dileklerimiz hep onlarla.ben gün saymayacağım.Allah bizesabır ve güç versin çünkü eşlerimiz sevdiklerimiz bizlerden güç alıyorlar.hepinize iyi akşamlar
kızlar bana eşimin teslim olduğuna dair mesaj geldi saat:15.30 da teslim olmuştur diye.amasyaya herkez iyi diyor.çoğu kişiden doğuya asker göndermediğini duydum.ama önemli olan askerliğini nerede değil nasıl insanlarla yapmış olması.Tek isteğim eşimin gittiği gibi geri dönmesi.bu gün ikimiz içinde çok önemli. onun ilk gecesi yatağına alışabilecekmi.kendimi onun yerine koyuyorum da.Allah ım bütün askerlerimizi korusun.birde beni nefes filmine götürmüşlerdi eşim askere gitmeden.şimdi diyorum bütün askerler benim kardeşim.dualarımız iyi dileklerimiz hep onlarla.ben gün saymayacağım.Allah bizesabır ve güç versin çünkü eşlerimiz sevdiklerimiz bizlerden güç alıyorlar.hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?