Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkide amasyada

ayyyy kiyamammm deme kiz öyle muhammedin gamzesi :kedi:
Seninki gitti geldi demi muhammedin gamzesi?

Acemi birligi ii yere dustu insallah usta birligindede oyle olur..
Allah butun mehmetcikleri korusun.. ve sevdiklerine kavustursun
Bende acemi birliginde hic arayamicak die dusunmustum
dun teslim oldu, günde 2,3 sefer arayabiliyor cok sukur..

Gızz melek cevap yaz bak deli etme adamı çatlattın haaa az sonra gelir benimki şimdi ehliyet kursunda yarım saate damlar dikilir tepeme kalk diye

yazdım ya uleeeeeeeeeeee aşıkmısın görmüyon
ama geçti hasta oldum sen görene kadar :dance:

kaç gündür ölüyorum 10 gün geçti neyse ki hasta oldum en sonunda

Son düzenleme:

HE YA GELDİ BENİMKİ YANIMDA ŞİMDİ YENİ GELDİ EHLİYET KURSUN DAN KARNIM ACIKTI DİYORR YEMEK HAZIRLIYCAM ŞİMDİ SİZ YAZIŞA KOYUN BENDE GELEBİLİRSEM İNŞALLAH GELİRİMM:a015:

Benim E$im bugün teslim oldu
Yolcu bile edemedim
Safak tam olarak kactan basliyo?
safak hespalama programda 453 diyo internette 460 yaziyo?
Bilen varmi arkadaslar?

canım benim yaa Allah kavuştursun sağ salim canım hoşgeldin aramızaa şafak problemini halletmişsiniz sanırım ilerleyen sayfalarda hemde en doğru kişiyle halletmişsiniz o yüzden bişi demiorum o konuda canım,Allah sabır versin..:teselli:

sonundda 168 olduk.çok şükür ya....
öyle böyle derken geçti ve bizde artık sonlarındayız..çokseviorum aşkım seniiii...........

kız sen nerelerdesin kız he kaç zamandır yoksun nerdesin sen sattın biza yaaa...klava:
ben de bu topiğe düştüm sonunda.. şafak 365'ten 362'ye düştü; bugün gittiğinin 3. günü...

oy canım benim hoşgeldin evet sende düşmüşsün topiğimize ama inşallah bi dahaki sefere çok daha güzel şeyler için safak saymak için düşersin buraya canım Allah kavuştursun Allah sabır versin hoşgeldin tekrar...opuyorumnanaktan

canım benim hoşgeldin Allah kavuştursun,inşallah sölediğin gibi geçer askerliğiniz, Allah yardım etsin evlisin daha zor işin benimde nişanlım askerde nişanlı olmak bile o kadar zorki evli olmayı düşünemiyorum bile bu durumda Allah sabırlar versin canım...opuyorumnanaktan

safaktan cok mehtap onemli suan benim icin yaklastı opuyorumnanaktan

canım sonuna kadar katılıyorum sana 12 den itibaren mehtap dokuz sadece dokuz..teke düştük artık yaa rüya gibi mehtabı 9 sayarken şafakta neymiş unuttum ben onu...

ŞaFak 456senağlama

hoşgeldin canım benim Allah sağ saim kavuştursun Allah sabır versin...
:teselli:

evet zamanla alışıcazz mecburrr bu arada bişe sorucam şafak 456 danmı başlıoo herkez öyle diyo..ben 452 diye biliyorumdaa ?

canım hoşgeldin dedimmi sana hatırlamıyorum birden o kadar dolduki topik kime dedim kime demedim hatırlamıyorum demediğim kimse kalsın da istemiyorum dediysemde bi daha diyim önemli deil hoşgeldin canım benim Allah kavuştursun Allah sabır versin...:1hug:
ümmüş gelmiiişşşşşşşşşş

yaaa ama aşkım nere gittin sen yaa ben geldim sen kaçtııınnn kocanı doyurda gel çabuuk..Şeniz
beni aramadıııı hıh

ümmüüü yaz beni listeye heee:)

oy tatlım benim hoşgeldin konuştuk senden naptı ne etti die yoktun ortalıkta hadi Allah kavuştursun meleğim biraz dayanıklı olmaya çalış olurmu...:teselli:
o listelere girmek o kadar kolaymı gızz bizim göbeğimiz çatladı o listelere gircez die bi ara sevdiğimize kavuşmaktan çok oraya girmek için savaş veriyoduk oldu çok şükür sen biraz daha bekliceksin ne yazııki tatlım önce yarılamanız lazım ama ben gitmeden yarıla olurmu...opuyorumnanaktan
Gızz melek cevap yaz bak deli etme adamı çatlattın haaa az sonra gelir benimki şimdi ehliyet kursunda yarım saate damlar dikilir tepeme kalk diye

:roflol:kız gamzeee meleğin kocası gelmedikiii baktıkı herifinin geliceği yok melek abla kalktı gitti yanına şimdide tutuştu tabi...delikafadulden
yazdım ya uleeeeeeeeeeee aşıkmısın görmüyon
ama geçti hasta oldum sen görene kadar :dance:
kaç gündür ölüyorum 10 gün geçti neyse ki hasta oldum en sonunda

tüh yaa teyze olamadık yani ama bölesi daha ii oldu abla senin için geçekten Allah yoluğunu göstermesin bebek eksikliği yaşatmasın ama şuan ii olmazdı Rabim hayırlısını versin yinede...opuyorumnanaktan

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

BALPAREM=8 ARTVıNE SELAM (MEHTAP)

MÜHÜRLÜ KADERıM=9 AYDINA SELAM (MEHTAP)

EBUŞŞŞ=34 ıSTANBULA SELAM (MEHTAP)

EXTREME= 39 KIRKLARELıYE SELAM

BUTTERFLY=41 KOCAELıYE SELAM

CHARM=41 KOCAELıYE SELAM

DıRıM=41 KOCAELıYE SELAM

GULSUM=41 KOCAELıYE SELAM

ALINYAZIMSIN=41 KOCAELıYE SELAM

KARA_SEVDAM =42 KONYAYA SELAM

KK-DELıSı=43 KÜTAHYAYA SELAM

DLKLTN=43 KÜTAHYAYA SELAM

SERSA_24=43 KÜTAHYAYA SELAM

DENıZM=43 KÜTAHYAYA SELAM

CHEMıST89=43 KÜTAHYAYA SELAM

CORALBLUE=45 MALATYAYA SELAM

CEMRE81=45 MALATYAYA SELAM

ıZMıRıM_=47 MARDıNE SELAM

ARORA=49 MUŞA SELAM

ÖZLEMOFOF=60 TOKATA SELAM

MELTEMRE=67 ZONGULDAĞA SELAM

DSH=67 ZONGULDAĞA SELAM

HAANDAAN=67 ZONGULDAĞA SELAM

AZKALDI=70 KARAMANA SELAM

ÇıTLEMBıK=76 IĞDIRA SELAM

:hooray::hooray:

Son düzenleme:

ŞAFAĞI YARILADIK

ÇOĞU GıTTı AZI KALDI

alkisalkisalkisDıYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥MUŞ 95 CANDY67 ♥ ♥

♥ ♥ŞIRNAK 95 MOON_610 ♥ ♥

♥♥ 99 UMUTEFE ♥ ♥

♥ ♥ 126 ZUZU88 ♥ ♥

♥ ♥ 141 ıLDEMMM ♥ ♥

♥ ♥ 142 NERGıS ♥ ♥

♥ ♥MARDıN 160 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥KIBRIS 162 KBRO6 ♥ ♥

♥ ♥VAN 163 MÜHÜRLÜ KADERıM ♥ ♥

♥ ♥ 168 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥ ESKıŞEHıR 173 _ASO__ ♥ ♥

♥♥175 MOON ♥♥

♥ ♥ 176 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥177 MATMAZEL87♥ ♥

BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
aman ekleme beklerim bende hıh

OYYY BİTANEM BENNİİİİMMMM KIYAMAM SANA YAA ASLINDA YENİ ASKERE GİDENLER İÇİN BİŞLER YAPABİLİRMİYİZ BUNU DÜŞÜNDÜK ÖNCEDEN AMA İŞİN HEYECANI KAÇAR DİE YAPMADIK KEŞKE YAPSAK BİŞİLER YAA DU Bİ GAMZE GELSİNDE KONUŞALIM AMA SURAT BÜZME TATLIM NOLUR YAA ÜZÜLDÜM VALLA...:çok üzgünüm:

son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler

tezkereyi almış tezkere güzellerim

2 ekim 2009 arora (mehtap)turkbayragi

4 ekim 2009 dadluizmirli:lepi:

4 ekim 2009 bıdışşş:lepi:

17 ekim 2009 özlemim:lepi:

17 ekim 2009 butterfly:lepi:

27 ekim 2009 moon_610(mehtap)turkbayragi

30 ekim 2009 mesture:lepi:

30 ekim 2009 nisan yağmuru (mehtap)turkbayragi

31 ekim 2009 esperanza:lepi:

1 kasım 2009 muhammedimingamzesiyim:lepi:

2 kasım 2009 izmirperisi:lepi:

11 kasım 2009 mervishh:lepi:

12 kasım 2009 nil88ay:lepi:

14 kasım 2009 menar:lepi:

17 kasım 2009 desudem:lepi:

18 kasım 2009 corpsebride:lepi:

20 kasım 2009 baypipo:lepi:

20 kasım 2009 april09:lepi:

20 kasım 2009 matmazel87(mehtap)turkbayragi

22 kasım 2009 _hasretimsin_:lepi:

23 kasım 2009 didosh:lepi:

23 kasım 2009 zynpgrkm:lepi:

23 kasım 2009 k_c:lepi:

24 kasım 2009 kubi:lepi:

OLSUN BİTANEM ACEMİ BİRLİĞİNDEN SONRA GELCEK ODA MEHTAP İŞTE AMA ACEMİLİĞİNİ KAÇ GÜN YAPCAĞI BELLİ DEİL HERALDE BELLİ OLUNCA MUTLAKA HEBER VER EKLİM SENİDE TATLIM ÜZÜLME NOLUR YAA İNANA BANA SADECE ALIŞMAN LAZIM ALIŞAMAM DEME ALIŞILIYO İLLAKİ BAKL BEN 5.5 YILLIK SEVDİĞİMDEN AYRILDIM HİÇ AYRI DÜŞMEDİK BİZ İLK ASKERLİK AYIRDI BİZİ SON OLUR İNŞALLAH AŞILAMA DİODUM AMA ALIŞIYO İNSAN HERŞEYE CANIM YAA KAYAMAAAMM...:teselli::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…