- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.421
teyze olabilirsin canım hazırlıklı ol kaydirigubbakcemile3
ben anne olmaya hazır değilim ama mafoldumben
3 aralikta teslim olduysa, 1 yada 2 gun yol icin cikar..
yani aralikta teslim olanlar 455ten basliyo seninki ozaman safak 450
kızlar bana eşimin teslim olduğuna dair mesaj geldi saat:15.30 da teslim olmuştur diye.amasyaya herkez iyi diyor.çoğu kişiden doğuya asker göndermediğini duydum.ama önemli olan askerliğini nerede değil nasıl insanlarla yapmış olması.Tek isteğim eşimin gittiği gibi geri dönmesi.bu gün ikimiz içinde çok önemli. onun ilk gecesi yatağına alışabilecekmi.kendimi onun yerine koyuyorum da.Allah ım bütün askerlerimizi korusun.birde beni nefes filmine götürmüşlerdi eşim askere gitmeden.şimdi diyorum bütün askerler benim kardeşim.dualarımız iyi dileklerimiz hep onlarla.ben gün saymayacağım.Allah bizesabır ve güç versin çünkü eşlerimiz sevdiklerimiz bizlerden güç alıyorlar.hepinize iyi akşamlar
benimkide amasyada
Nezaman gitti seninki?
Benimkide sabah aradi.. sesi gitmis.. asi'dan dolayi diyo 3 igne yemis..
allah butun mehmetcikleri korusun...
Gızz melek cevap yaz bak deli etme adamı çatlattın haaa az sonra gelir benimki şimdi ehliyet kursunda yarım saate damlar dikilir tepeme kalk diye
yazdım ya uleeeeeeeeeeee aşıkmısın görmüyon
ama geçti hasta oldum sen görene kadar :dance:
Kaç gündür ölüyorum 10 gün geçti neyse ki hasta oldum en sonunda
ayyyy kiyamammm deme kiz öyle muhammedin gamzesi:kedi:
Seninki gitti geldi demi muhammedin gamzesi?
Acemi birligi ii yere dustu insallah usta birligindede oyle olur..
Allah butun mehmetcikleri korusun.. ve sevdiklerine kavustursun
Bende acemi birliginde hic arayamicak die dusunmustum
dun teslim oldu, günde 2,3 sefer arayabiliyor cok sukur..
Benim E$im bugün teslim oldu
Yolcu bile edemedim
Safak tam olarak kactan basliyo?
safak hespalama programda 453 diyo internette 460 yaziyo?
Bilen varmi arkadaslar?
sonundda 168 olduk.çok şükür ya....
öyle böyle derken geçti ve bizde artık sonlarındayız..çokseviorum aşkım seniiii...........
ben de bu topiğe düştüm sonunda.. şafak 365'ten 362'ye düştü; bugün gittiğinin 3. günü...
merhaba kızlar bende eşimi dün gönderdim.uzun dönem askerlik yapacak.bende memuriyet yaptığımız şehirde kalıyorum.şimdilik eşimin annesi yanımda 1-2 hafta kalacak.sonra annemgil gelecek.sanki eşim akşam olunca gelecekmiş gibi hissediyorum.hissizleştim birden.onu çok seviyorum ve ona olan sevgimi ağlayarak ve üzülerek değil güçlü ve umutla onu beleyerek geçirmeyi düşünüyorum.inş.başarabilirim bana ve eşime ve ailesinden sevdiğinden ayrılan hem giden hemde geride kalanlara dualarınızı eksik etmeyin lütfen.En çok duaya ihtiyacımız var.benim gibi eşini sevdiğini yeni gönderen arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım
safaktan cok mehtap onemli suan benim icin yaklastı opuyorumnanaktan
ŞaFak 456senağlama
evet zamanla alışıcazz mecburrrbu arada bişe sorucam şafak 456 danmı başlıoo herkez öyle diyo..ben 452 diye biliyorumdaa ?
ümmüş gelmiiişşşşşşşşşş
beni aramadıııı hıh
ümmüüü yaz beni listeye heee:)
Gızz melek cevap yaz bak deli etme adamı çatlattın haaa az sonra gelir benimki şimdi ehliyet kursunda yarım saate damlar dikilir tepeme kalk diye
yazdım ya uleeeeeeeeeeee aşıkmısın görmüyon
ama geçti hasta oldum sen görene kadar :dance:
kaç gündür ölüyorum 10 gün geçti neyse ki hasta oldum en sonunda
aman ekleme beklerim bende hıh
kız sen mehtabını yazıon oraya benim mehtabımda azıcık var
yok canım ekleme tatşlım çünkğ ben mehtap olarak yeminden bahsettim
kısmetse giderim diye die:kedi:
eğer 75 gün yaparsa mehtabım 72 45 yaparsa 42 ama
boşver sen yarılayım da öle yaz sen gitmenden yarılarmıyım bilmiom kimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?