- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.441
Teşekkürler arkadaslar evet ilk günler gercekten zor geciyo askım bugun 2 kere aradı bi öglen 3 te bi de yarım saat önce uyumadan aradı kıyamam yorgunmuş uyucakmıs Allah bütün askerlerimizi korusun..
Karasevdam canım benim askerim bilecikte
senağlamaLady25 kullanıcısından alıntı
Acemi birligi ii yere dustu insallah usta birligindede oyle olur..
Allah butun mehmetcikleri korusun.. ve sevdiklerine kavustursun
Bende acemi birliginde hic arayamicak die dusunmustum
dun teslim oldu, günde 2,3 sefer arayabiliyor cok sukur..
laydy25 eşin teslim olduğu gün seni aradımı? birde yemin törenine gitmeyi düşünüyormusun. bende eşimin kaldığı yeri tam olarak öğreneyim nebileyim belki aynı yerdedirler
mühürlükaderim benide listeye alırmısın bebeğim.bizim teskere mayıs 29(uzatmaları saymassakmafoldumben)
kız aramızda tam 10 gün var benimkide 19 mayıskaydirigubbakcemile3 alırım tabi hayatım almammı,zevkle....yerimseniben
onsuz hayat nekadr boş daha gideli 2gün oldu ve ben şimdidn çok çok özlyrm ilk defa bu sabah aradı ve daha konuşamadn tlfnm kapandı bidahada aramadı Allah kimseye böle acı vermesn o şimdi manisa kırkağaçta off içim acıyo
onsuz hayat nekadr boş daha gideli 2gün oldu ve ben şimdidn çok çok özlyrm ilk defa bu sabah aradı ve daha konuşamadn tlfnm kapandı bidahada aramadı Allah kimseye böle acı vermesn o şimdi manisa kırkağaçta off içim acıyo
karşılaşırsınız bol bol canım:)umarım rahat ederler böyle düşünüp üzme kendiniyaa gerçktenmi hiç rastlamadm okurken ama off zor bi yermiş çok araştırdım Allah yardımcıları olsun,
turkbayragiturkbayragi
off bnmde 1 gün oldu cnm senağlama .... sankı her yerde o var hiç çıkmıyo aklımdan ya ALLAH tum askerleri korusunmafoldumben
onsuz hayat nekadr boş daha gideli 2gün oldu ve ben şimdidn çok çok özlyrm ilk defa bu sabah aradı ve daha konuşamadn tlfnm kapandı bidahada aramadı allah kimseye böle acı vermesn o şimdi manisa kırkağaçta off içim acıyo
allah sabir versin canim..
benim e$imde dun teslim oldu.. biz zaten ayriydik ben yurtdisinda oda turkiyede..
aliskiniz git gellere, ama her gun 8 sefer falan telefondan gorusuyorduk msnde her aksam, uyumadan once uyandigimiz zaman, yani hep telefonlasiyorduk...
O biraz zor oluyor arkadaslar
Ama genede bugun ikinci gunu mesella 3 sefer aradi cok sükür..
arayabildigim zaman hep aricam dedi..
75 gün sonra acemi bitiyo... yanina ucacam allahin izniyleee..
Cok ozledim onuuuumafoldumben
karşılaşırsınız bol bol canım:)umarım rahat ederler böyle düşünüp üzme kendini
üzülmemek elde deil bikaç tanıdığım ankaraya düşdü çocuk günde 2kere aradı benm aşkm 2gün geçti 1kere zor aradı oda 2dk bile deildi nasıl iş anlamıyorum kahroluyor insan umarım hep böle devam etmez dayanmak çok güç:1no2:
karşılaşırsınız bol bol canım:)umarım rahat ederler böyle düşünüp üzme kendini
sende yeni katıldın demek.senide allah kavuştursun tatlım.daha çok yeni off off:a015:allah sabır versin yeni yollıyanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?