Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Lady25 kullanıcısından alıntı

Acemi birligi ii yere dustu insallah usta birligindede oyle olur..
Allah butun mehmetcikleri korusun.. ve sevdiklerine kavustursun
Bende acemi birliginde hic arayamicak die dusunmustum
dun teslim oldu, günde 2,3 sefer arayabiliyor cok sukur.. laydy25 eşin teslim olduğu gün seni aradımı? birde yemin törenine gitmeyi düşünüyormusun. bende eşimin kaldığı yeri tam olarak öğreneyim nebileyim belki aynı yerdedirler

aa benimkide bilecikteydi canım acemide ne olarak gitti canım seninkiturkbayragi

senağlama

şimdilerde en çok dinlediğim şarkı mustafa ceceliden hastalıkta sağlıkta.duygularımı tercüman olmuş resmen.ne zaman dinlesem kendime hakim olamıyorum.çok özledim

kız aramızda tam 10 gün var benimkide 19 mayıskaydirigubbakcemile3 alırım tabi hayatım almammı,zevkle....yerimseniben

aa ciddimidelikafadulden
canım biz şafak saymıyoduk,dediki izne geliyim öyle sayarız.sonra başladık saymaya ama benimki uzattı askerliğinimafoldumbenburaya yazmadığım durumlar oldu.o yüzden yine saymıyoruz ama ben en azından tezkerenin bittiği günü görmek istiyorum:Saruboceq:aldığı cezalarıda artık sabırla bekliycez ama o günü hayırlısıyla bi görüyim
çok teşekkür ederim bitanemŞeniz

onsuz hayat nekadr boş daha gideli 2gün oldu ve ben şimdidn çok çok özlyrm ilk defa bu sabah aradı ve daha konuşamadn tlfnm kapandı bidahada aramadı Allah kimseye böle acı vermesn o şimdi manisa kırkağaçta off içim acıyo

allah kavuştursun canım.asi2222 die bi arkadaşımızda senle aynı gün yolladı ve onun sevdiğide manisa kırkağaçta:)

allah sabir versin canim..
benim e$imde dun teslim oldu.. biz zaten ayriydik ben yurtdisinda oda turkiyede..
aliskiniz git gellere, ama her gun 8 sefer falan telefondan gorusuyorduk msnde her aksam, uyumadan once uyandigimiz zaman, yani hep telefonlasiyorduk...
O biraz zor oluyor arkadaslar
Ama genede bugun ikinci gunu mesella 3 sefer aradi cok sükür..
arayabildigim zaman hep aricam dedi..

75 gün sonra acemi bitiyo... yanina ucacam allahin izniyleee..
Cok ozledim onuuuu
mafoldumben

off bnmde 1 gün oldu cnm senağlama .... sankı her yerde o var hiç çıkmıyo aklımdan ya ALLAH tum askerleri korusunmafoldumben

yaa gerçktenmi hiç rastlamadm okurken ama off zor bi yermiş çok araştırdım Allah yardımcıları olsun,
turkbayragiturkbayragi
karşılaşırsınız bol bol canım:)umarım rahat ederler böyle düşünüp üzme kendini
off bnmde 1 gün oldu cnm senağlama .... sankı her yerde o var hiç çıkmıyo aklımdan ya ALLAH tum askerleri korusunmafoldumben

sende yeni katıldın demek.senide allah kavuştursun tatlım.daha çok yeni off off:a015:allah sabır versin yeni yollıyanlara

ay canım kıyamam yaa benim nişanlımın en yakın arkadaşı sizden bi önceki devreydi oda orda yaptı ama rahat ditodu orası için yanlız şimdi hakkaride ama ii yerinde inşallah senikide ii olur doğuya düşmek mesele değil doğuya düşmek aslında en güzeli çünkü doğuda askerlik daha rahat her türlü imkan ve tolerans tanınıyo mesele doğunun ii yerine düşmekte inşallah ii olur usta birliği canım üzülme demek anlamsız ama geçicek...

ya canım bende sana sorcaktım yurtdışında kalanlar 1 ay yapabiliyolar neden öle yapmadınız dicektim ama eşin Türkiyede kalıyormuş bide nie öle ayrısınız biraraya gelemiyormusunuz benim içim parçalandı yaa siz nasıl dayanabiliyorsunuz öyle ayrı ayrı :gitme:

Amin cnm sagol... mafoldumbenmafoldumben teselliler bile işe yaramıyo senağlamasenağlama napıcam, nasıl alışıcam hiç bilmiyorummsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…