Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hep dua ediyorum enazndan ustabirliği iyi biyer olsn ama manisadan batıya gelmk çok zor zaten off ne düşüneceğimide şaşırdım kendimi hiç düşünmüyorum her acıya katlanırım yeterki o raht olsn iyi olsn bunu bilmek bile yeterturkbayragi

Amin cnm sagol... mafoldumbenmafoldumben teselliler bile işe yaramıyo senağlamasenağlama napıcam, nasıl alışıcam hiç bilmiyorummsenağlama

evet canım teselliler işe yaramıo hele etrafında sana bitek o mu askere gitti diyenler varsa bide sinir edio admı sadece seninle aynı şeylri yaşayanları gördükçe biraz daha acın onun yokluğu hafifler paylaştıkça azalıcak inşaallah yokluğuna alışılmaz ama sabretmeyi öğrenirsiin

BUNU SÖLEMEN BİLE YETER CANIM YAA İŞTE Bİ GEÇSİN USTAYA SANA RAHAT OLDUĞU SÖLESİN ONUN SANA SÖLEDİĞİ EN UFAK Bİ RAHATLIK SÖZÜ SENİN İÇİNE SULAR SERPİCEK YATAĞIMI ALDIM DEMESİ NE BİLİM DOLABIMA YERLEŞTİM DEMESİ BİLE SENİN İÇİN ÇOK BÜYÜK Bİ HUZUR OLCAK ÖLE ÖLE BİTİCEK BU GÜNLER CANIM RAHATLICAKSINIZ ONDAN SONRA Bİ BE BAKARSIN ŞAFAK YARILANMIŞ BİLE SONRA Bİ BAKIYOSUN 100 LERDESİNİZ...:teselli:

yalnız sanki benim askerim gideli yıllar olduda ben teselli veriyorum bende

istiyorum ama teselliii:::::::::::::///(((((((

oyy yavrum kıyamam ben sana
yatın kalkın evlenmeden gitiklerine dua edin
siz uyandığınızda yanınızda görememek ne bilmiyorsunuz :sinifsinif:
çok kötü
şimdi ben teselli isticek hale gelcem kaydirigubbakcemile3

ewet daha çok yeni 1 güncükk o orda özlüyo ben burdamafoldumben bugun 3-4 kez aradı hiç aramayanları gorunce ınsan bu bıle yeterli diyo ama biz her an msjlaşır, konuşurdukksenağlamasenağlama ayy valla içim daraldı yaaa senağlama elimiz kolumuz baglı tel. bekler olduksenağlamasenağlama

yalnız sanki benim askerim gideli yıllar olduda ben teselli veriyorum bende

istiyorum ama teselliii:::::::::::::///(((((((

canım canım canım ... Bakın başlamak bitirmenin yarısıdır önemli olan başlamak bak başladınız işte sonu öle yada böle gelicek geçen her gün ona bi adım daha yaklaşıyosun demektir bu arada sen ne zaman evlen kızzz...

inşllh Allahm inşllh ogünleride görelim okurken yaşadım sanki saol gerçekten :1hug:

ya aramadı sevdiğim hala ben özledimmmmmmmmmmm

benimkide aramadı canım üzülme onlarşimdi daha çok yeni sürekli idareyle işlemleri olur eğitimler başlamıştır yeni oldukları için çok yorgun düşüyolardır arayamıyolardır anlayışlı olun birazcık anlıyoru sizi sesini duydukça kahatlıyosunuz ama onlarada hak vermek lazım...:sinifsinif:

cnm bende bu kadar aramasına cok şaşırdım beklemıyodum açıkcası ama ılgınctır ordakı komutanlar bu teller. konusmak ıcın demısler her arada arıyolarmışş... inş sizinkilerde boyle olur yaa

Melek ablaaaaaa neydi bizim sloganımız ve parolamız hadi söleyelim arkadaşlaraaa...
Arkadaşlar bizim topiğin bi sloganı var biz size taşıyalım siz de sizden sonrakilere...
Bu söz hem en büyük teselli oluyo hemde insanın içine umut ışığı oluy...
BİR GÜN GELECEK BİR DÜN KALACAK...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

kızlar bende demin konuştum çok şükür sesi de iyi geliyordu eşyalarını yerleştirmiş.Ama sesimi duymadan uyuyamamış.bende onun sesini duymadan uyuyamamıştım artık arama diye umudu kesmiştim.şimdi sesinide iyi duydum çok şükür

nekdr şanslısın senin adına çok sevndm keşke bende sesini duyabilsem bugece uyku yine haram bize :gitme:

AYY NE KADAR GÜZEL BAK EN ÇOK BİZLERİ DÜŞÜNÜYO ONLAR ORDA BELLİ ETMEZLER GENELDE AMA BU BÖLE NE GÜZEL SÖLEMİŞ BAK SESİNİ DUYMADAN UYUYAMADIM....OOOF OF GEL TESKERE GEL TESKERE BİTSİN BU GURBEET.......mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…