- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #13.461
karşılaşırsınız bol bol canım:)umarım rahat ederler böyle düşünüp üzme kendini
üzülmemek elde deil bikaç tanıdığım ankaraya düşdü çocuk günde 2kere aradı benm aşkm 2gün geçti 1kere zor aradı oda 2dk bile deildi nasıl iş anlamıyorum kahroluyor insan umarım hep böle devam etmez dayanmak çok güç:1no2:
canım bitek senin sevdiğin değil birsürü kişi gitti askere o kadr insan sevdiklerini arayabilmek için sıraya giriyorlar sıra gelene kadar içtima falan filan oluo bunlarıda düşün üzülme tatlım
ay canım kıyamam yaa benim nişanlımın en yakın arkadaşı sizden bi önceki devreydi oda orda yaptı ama rahat ditodu orası için yanlız şimdi hakkaride ama ii yerinde inşallah senikide ii olur doğuya düşmek mesele değil doğuya düşmek aslında en güzeli çünkü doğuda askerlik daha rahat her türlü imkan ve tolerans tanınıyo mesele doğunun ii yerine düşmekte inşallah ii olur usta birliği canım üzülme demek anlamsız ama geçicek...
Amin cnm sagol... mafoldumbenmafoldumben teselliler bile işe yaramıyo senağlamasenağlama napıcam, nasıl alışıcam hiç bilmiyorummsenağlama
canım bitek senin sevdiğin değil birsürü kişi gitti askere o kadr insan sevdiklerini arayabilmek için sıraya giriyorlar sıra gelene kadar içtima falan filan oluo bunlarıda düşün üzülme tatlım
doğru söylüyorsn aslında ama gelde bunu yüreğime anlat off hiçbişi dinlemiyor ne söylesem avunmuyor bekliyorum öle işte dua ediyorum Allah tüm askerlerimizi sevdklerine bağışlasınturkbayragi
hep dua ediyorum enazndan ustabirliği iyi biyer olsn ama manisadan batıya gelmk çok zor zaten off ne düşüneceğimide şaşırdım kendimi hiç düşünmüyorum her acıya katlanırım yeterki o raht olsn iyi olsn bunu bilmek bile yeterturkbayragi
yalnız sanki benim askerim gideli yıllar olduda ben teselli veriyorum bende
istiyorum ama teselliii:::::::::::::///(((((((
evet canım teselliler işe yaramıo hele etrafında sana bitek o mu askere gitti diyenler varsa bide sinir edio admı sadece seninle aynı şeylri yaşayanları gördükçe biraz daha acın onun yokluğu hafifler paylaştıkça azalıcak inşaallah yokluğuna alışılmaz ama sabretmeyi öğrenirsiin
yalnız sanki benim askerim gideli yıllar olduda ben teselli veriyorum bende
istiyorum ama teselliii:::::::::::::///(((((((
BUNU SÖLEMEN BİLE YETER CANIM YAA İŞTE Bİ GEÇSİN USTAYA SANA RAHAT OLDUĞU SÖLESİN ONUN SANA SÖLEDİĞİ EN UFAK Bİ RAHATLIK SÖZÜ SENİN İÇİNE SULAR SERPİCEK YATAĞIMI ALDIM DEMESİ NE BİLİM DOLABIMA YERLEŞTİM DEMESİ BİLE SENİN İÇİN ÇOK BÜYÜK Bİ HUZUR OLCAK ÖLE ÖLE BİTİCEK BU GÜNLER CANIM RAHATLICAKSINIZ ONDAN SONRA Bİ BE BAKARSIN ŞAFAK YARILANMIŞ BİLE SONRA Bİ BAKIYOSUN 100 LERDESİNİZ...:teselli:
ya aramadı sevdiğim hala ben özledimmmmmmmmmmm
inşllh Allahm inşllh ogünleride görelim okurken yaşadım sanki saol gerçekten :1hug:
kızlar bende demin konuştum çok şükür sesi de iyi geliyordu eşyalarını yerleştirmiş.Ama sesimi duymadan uyuyamamış.bende onun sesini duymadan uyuyamamıştım artık arama diye umudu kesmiştim.şimdi sesinide iyi duydum çok şükür
kızlar bende demin konuştum çok şükür sesi de iyi geliyordu eşyalarını yerleştirmiş.Ama sesimi duymadan uyuyamamış.bende onun sesini duymadan uyuyamamıştım artık arama diye umudu kesmiştim.şimdi sesinide iyi duydum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?