Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

binmemis daha bkliyomus bide bana patladı..
yok canım o eve gidicek ayrı sehirlerdeyiz donerken bana gelicek istanbulda havalimanındanda binicek ucaga

anladım cnm
sana patladı derken ne yapsın stres olmuştur en yakını sensin sana patladı tabi nazı geçio:)
izine çıktı aksilik işte olsun üzülme sen ya .

şafak....124
.....biten....323

ebuşum gözün aydın canım benim,inşallah çok güzel geçer izninizopuyorumnanaktan

ben plakalara geçmek istiyorum artıkkkkkkdelikafadulden

aşkım bu akşam da aramazsa bana yarın yüzü yok neyle zaman geçirecegimi şaşırdımarasın noluuurrr arasınn dayanamıyorum arasın rahatlicam ders bile çalışcam yeter ki arasınnn bi sesini duyim meraktan ölüyrm resmen içim içimi yiyormafoldumbenmafoldumben

Kıyamam sana bende sevgilim aramayınca senin gibi oluyorum ağlamaktan pert oluyorum hiçbir iş yapmıyorum benide hergün aramıyo canım 2 günde bir arıyor en son dün sabah aradı bugun ararmı bilmiyorum sıkma canını çalış dersineolumunekankayizsmile

yaa beni anlıyosun o zmn gerçekten çok kötü bi duygu yaa haber alamamak neden araamıyo her zaman arardı sabah akşam şimdi noldu da aramıyo dün pazardı en boş günü ama bi sabah aradı çok mutsuzum zaman geçmiyormafoldumben

Seni en iyi ben anlıyorum şuan çünkü aynı şeyi yaşıyorum sevgilim 42 günlük asker ilk gittiği zamanlar hemen hemen hergün arardı yemin töreni oldu 2 hafta önce yemın töreninden sonra 2 3 günde bir aramaya başladı bazen arıyo soğuk konuşuyo bazen arıyo çok sıcak konuşuyo yemin ediyorum öyle paranoyalar yapıyorum ki acaba artık beni sevmiyoda o yüzdenmı aramıyo kafayı yiyorum ağlıyorum deli gibi annemde saçmalama kızım asker o herzaman nasıl müsait olsun diyo valla ömrümden ömür götürdü şu askerlik askerliği bitene kadar bende biticem sanırım canımmafoldumben

aynı paranoyaklık bende de war bu yüzden bana çok kızıyolar bi anda hayatım kararıyo sanki..bnmki de yeni asker şafak 409 .dün gece rüyamda dişlerimin döküldügünü görmüstm merak ettm ne demek diye kötü bir haber alacakmışımmafoldumbenmafoldumben bu dogru olamaz şimdi daha da kafayı yiyorum arasa da dogru düzgün konuşamadan kapatıyorz doyamıyorum inşallah arar inşallah seninki de arar da rahatlarız 5 ten sonra beklemeye başlicam aramasını mafoldumben hiç bişey yemedm sadece çubuk kraker kendime eziyet ediyorum farkındayım ama içimden gelmiyo bi arasın tekrar güneş dogcak inşallah Allah ın izniyle

Yemeden olmaz bak bide öğrenciymişsin yapma böyle ben hiç yemeden içmeden kesilmedim aksine çok yiyorum can sıkıntısından sanırımboshayallersmileArar inşallah canım rüyayıda iyi yorumla ben hep iyiye yorumlarım..buarada yaş kaç?

offf sewgilim dün sabahtan beri aramadıı kafayı yiyorum çok kötüyümm bugünkü sınawımı da batırdım ne zaman aricakkk offff napıcam ben yaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım hatrladıgım kadaryla senn askerin suan usta bırlıgnde canm daha yenı gttıyse oraya alısmaya calısıyodr belkı heran telle konusmaya izn vermıyolardr arar canım sen kendnı ferah tt bu sıkıntılar gecıo bıraz orann ortamna alıssn canm merak etme ankesörlüden arıyo sanırm dimi belkıde kont bulamıodr her ihtimali dsnmelisn ama en kotusunu deıl sen guclu olmalısn canım...

AHH CANLARIM YAA SİZİ ÖLE İİ ANLIYORUMKİ BENDE BİREBİR YAŞADIM BUNLARIN TIPKISINI...BÖLE DÜŞÜNMEKTE HAKLISINIZ ÇÜNKÜ ONLAR BU ŞEKİLDE DAVRANIYOLAR AMA ŞU VARKİ DAVRANIŞLARI DÜŞÜNCELERİNİ ZITTI OLUYO BENDE BENDEN SOĞUDU UZAKLAŞTI AYRI YAŞAMAYA ALIŞTI OLMASAMDA OLUR ARTIK ONUN İÇİN HAYATINDA DİE DÜŞÜNÜYODUM AMA TAM TERSİYMİŞ BANA ÇOK GADDAR ALAKASIZ DAVRANIRKEN BENLE KONUŞTUKTAN SONRA AĞLADIĞINI BİLİYORUM ARTIK İZNE GELDİĞİNDE HERŞEYİ ANLATTI VE BEN 4 AY SONRA 6 SENENMİ BİTİRCEM ONLA AMA BİZ HİÇ Bİ ZAMAN ŞİMDİ İZNE GELDİĞİ KADAR İİ OLMAMIŞTIK,ASKERLİK ÇOK FARKLI DEDİ ANLATSAM ANLAYAMAZSIN DEDİ ORANIN PSİKOLOJİSİ HAVASI HERŞEYİ ÇOK FARKLI DEDİ BİLMİORUM BUNLAR RAHATLATIRMI SİZİ AMA İNANIN PARANOYA ETTİĞİNİZ GİBİ DEİL HİÇBİŞEY AMA ELİNİZDE DEİL BİLİYORUM AMA ŞUNU BİLİNKİ ASLA KÖTÜ BİŞİ YOK,İNŞALLAH BUNLAR RAHATLATIR SİZİ....bilmiyorumkismile

[ı]ne güzel canım 25 gün sonra 100lerden kurtuluyosun sefan olsunolumunekankayizsmile[/ı]
evet canım ama bu günler aşırı sıkıntılı geçio ne 300 lerden düşerken ne 200 lerden düşerken ne şafağı yarılarken böle sıkıntılı geçmemişti bu tüzlerin son 20 li günleri berbat geçiyo yaa plakalar nolcak kimbilir,,,allahım sizlerede en kısa zamanda yaşatsın bu günleri zaman çabuk geçsin inşallah sizin için....

canım teşekkür ederim bizi rahatlatmaya çalışıyosun ama aramadan rahatlamıyo insan çnkü aklım bi yerde sadece arasın diye bekliyorum mutsuz bi tip oldum alımı bişeylerle oyalamaya çalışsam da nafile mafoldumben

EVET KESİNLİKLE KATILIYORUM BUNA BENDE ÇOK YİYORUM BİDE İŞTEN ÇIKMIŞTIM TEMMUZDAN BERİ ÇALIŞMIYORUM 5 KİLO ALDIM AŞKIM GİTTİ GİDELİ SIKINTIDAN YEMEĞE SARILIYORUM CANIM HABİRE BİŞİLER ÇEKİYO BÖLE GİDERSE YAZIN ŞİŞMAN GELİNLERİNDEN OLCAM 48 DİM 53_54 E ÇIKTIM ŞİMDİ KAÇ KİLOYUM BİLMİORUM Bİ AY ÖNCE BÖLEYDİ...olumunekankayizsmile

sabah akşam ararken dün sabahtan beri aramadı çok taktım kafaya mafoldumben ewet ankesörlüden arıyo ama kontör sorunu oldugunu sanmıyorum kantinden alırdımafoldumben
umarım en kısa zamanda sesini duyarımmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…