Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıskanclık neler yaptırıyo iste kaydirigubbakcemile3
benimki doguda icim rahat aklinialirimsmile

ama neseki bnmki gemide we gemi 15 şubatta açılıo aylarca yoklar...
aaaa ama marmarisede gidicekler delikafadulden ööfff ne ballı çocuk yaa acemi birliinide ist.sarıyerde yapmıştı kaydirigubbakcemile3
inşallah gemiden hiç inemez karaya sırnaşık şey delikafadulden

Allah sağsalim dönüp gelmelerini ve kavuşmamızı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

şafak 179

Balıkkesirde şuan usta birliği erzuruma düştü burdan oraya gidicek hayırlısıyla canım bu arada mehtap düştü: 11 güne bana süpriz yapıcakmış ama uçak biletini aldığı tarihi söyleyince herşey çıktı meydana =))))

oh ben yokken kaynatmıssınızzkaydirigubbakcemile3 dansöz falann bugun yıne sordum gerçekten gelmısmı dıye evet dedilülülülülülü

sabah sabah benımle kavga ettii tüm moralım alt ust oldu sınırlerımı bozdu yamafoldumben
neden böyle yapıyo:gitme:

Valla canım geçen gün yarım saat sonra eve gidicem demiştim, gitmedim aradığında yoldayım dedimm, kaç saat lafını ettii.. Sesimi çıkarmadım pek asker olduklarına veriyorumm.. Çekemiyorlarr kendiside diyo zatenn, ben uzaktayken dışarı çıkmanı istemiyorum diee :S ama olmazki böylee :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…