Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlaropuyorumnanaktan

ebuşcum,senin şafak biraz daha az olmalı sanki yaaa,bi daha saysana tatlımm..

iyiyim bende hayatımopuyorumnanaktan
susunun yazdığını okudum dansöz falan ne iş aşkıma sorcam orayada gelmiş mi:uhm:

heryerde ve herzaman da olan bişey olduğunu hiç sanmıyorum ben yaaa..belki yılbaşı gecelerinde olabiliyodur bilmiorum..
yani inşallah hiiiçç olmuyodur daaalmaz: olmasın da ayrıca..
amaaan sinir bozucu bi durum bu beeee,ne işi var elin dansözünün adamlarımızın içinde offfklava:

Aynen cnm sinir bozucu ama öyle bişey olsa aşkım bana söylerdi yada gitmezdi..
ama ben genede sorucam bugun aradıgındananiknanik

Aynen cnm sinir bozucu ama öyle bişey olsa aşkım bana söylerdi yada gitmezdi..
ama ben genede sorucam bugun aradıgındananiknanik

ben sordum,'yok ööle bişey,çerez yedik tv seyrettik yılbaşında,deli olma nerden çıkardın bunu dedi'kaydirigubbakcemile3

Ebuşş nbr cnm..
kız 200leri yemişin hadi gözünaydın:sm_cool:

sağol kuzum darısı başınakaydirigubbakcemile5
selam kızlaropuyorumnanaktan

ebuşcum,senin şafak biraz daha az olmalı sanki yaaa,bi daha saysana tatlımm..
canım bilmiyorum benimkiyle konuştum öle dedi ama neyse fazla kurcalamayalım fazla mazla çıkar neme lazım ben böle iyiyim kaydirigubbakcemile3

aman fazla çıkmasın,az çıksın şafaklarımız inşallah hepp:lepi:

evet canım kesinlikle opuyorumnanaktan
benim yarim cendemede çavuştur çavuştur
kadir mevlam beni yare kavuştur kavuştur
kız ben sana demedimmi karşıki dağlar
cenderme cenderme yarim ufak sen askere gönderme gönderme sırnaşık şeydelikafaduldenhihoyyyta.s

bi ara eğlence olmuş. askerlerden müzik aleti çalanlar şarkı söyleyenler eğlence yapmışlar çok profesyoneldi güzeldi falan dedi. işin içinde eğlence olunca kesin dansözde vardı dimi dedim şakasına. ne dansözü ne işi var ya falan dedi. aman olmasın dansöz falan içime oturur akannehir

carsı fobim yok ya bisey yok buralarda diyo sıkılıyomus butun gun yemek yiyo cıkınca:)
ama tatil bolgesinde olsa carsıfobimde olurdu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…