- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.241
....01/04/2010....SAMETSEVGİ=57 SİNOPA SELAM(MEHTAP)
:lepi::lepi::lepi: [/CENTER]
yaa dun gece anı bı kararla ılk okuldan bı kac arkadas bugun bulusmaya karar verdık boshayallersmile neyse buraya kadar normal askım öglen aradıgında dedım boyle boyle bız bulusucaz hııı dedı ıyı dedı neyse telefonu kapatıyorum dedı eyvahedigeldismile
kızdı mı uzuldumu anlamadım :sinifsinif:
arkadslarda hep unıv. gıttıklerı ıcın gıtmeden bı kez daha bulusalım dedıler persembe falan dıye konsutuk off sımdı ben bunu askıma nasıl dıcem senağlama
sızınkılerde boyle durumlarda bozuluyomu :çok üzgünüm:
offf cnmmmm anlamadım kı tum erkekler mı aynı yaa:uhm: aynen bnmkıde boyle yapıyooo ayda yılda bır bulusuyorum zaten ondada tavır yapıyomafoldumben sırf o yuzden bı yere gıtmekte istemıyorum :dilcikar:
yaa ınan boyle bı tepkı verecegı hıc aklıma gelmedı
aaa oylemı ne guzel slm soyle mıllete dıyecek falan dıye beklyodum cunku onunda arkadasları tanıyo yanı kaydirigubbakcemile
offff
cnm üzülmee :teselli: belkide yanında olamadıgı ıcın oyle bı tepkı vermıstır ya..:1closedeyes:
ay ne bılım bende dı garıp oldum ıcım bı hoştu butun gün :gitme:
şafak 9 =)
bi ara eğlence olmuş. askerlerden müzik aleti çalanlar şarkı söyleyenler eğlence yapmışlar çok profesyoneldi güzeldi falan dedi. işin içinde eğlence olunca kesin dansözde vardı dimi dedim şakasına. ne dansözü ne işi var ya falan dedi. aman olmasın dansöz falan içime oturur akannehir
Safak gece yarisindaaan sonRaaa 82 Ardahaaaan turkbayragi
PlakaLaaaR dört gözLe bizi bekLiyoooR askimm az kaldii cok azz...
28.Nisan.2010 Teskeremizzz :)) kavuscam sana kocacimm hayatimin anLamiii Şeniz
ıyı olmaya casıyoruz işte :) sen nasılsın cnım
Bende iyiyim tatlım senin mehtap azalmış..
Benim mehtap belli olmadı daha 19 21 şubat arası olcakmış dağıtım ama kesin değil daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?