Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet canım manısa opuyorumnanaktan
dagıtım yerı henuz bellı deıl cuma gunu ebllı olacakmıs :1no2:
sızınkıde bellı deıl demı
Bizimkide bu hafta belli olcak canım hayırlı yerlere düşerlere inşallah:Saruboceq:
bakalım nereye düşecek didemim seninki benim ki batıya düştü umarım oda öle bi yere gider canımkaydirigubbakcemile5turkbayragi
Ebuşum inşallah hayatım inşallah bende öyle olsun diyorum ama aşkım yüzde yüz doğuya düşücem diyo buna alıştır kendini dedi..seninki nerdeydi ebuş unuttum

şükür ediyorum tabikide oraya düştüğü için ama işte ordada sürekli yolda şöför olduğu için hiç boş zamanı yok gece gece yolları çıkıyorlar sabaha kadar devriye ye bide 16 saat uykusuz gittiklerini düşün direksiyonda uyuyorum bazen ebru dyo mafoldumben
öle korkuyorumki öle diyince ha doğuda operasyonda ha trafikte allah korusun rabbim bende öle korkuyorum işte ama şöföre nöbet yasak aslında tutturulmaması lazım ama nerde dinleyen yokki uykusuzmusun felan dye devriyeye çıkacak diye umurunda değil olnların bunu bana kendisi söylüyo yani askerliğin rahatı tehlikesizi yok allahım koru hepsini rabbim:Saruboceq:

Amin güzelim..
Gelsinlerde artık evlenelim hep beraber olalım ya ben dayanamıyorum artık ayrı olmaya yeter uleyynnndelikafadulden

delikafaduldenhe walla aynen bende az evvel dyorum ona ne zaman isteyeceksin beni felan dye askerlik bitsin hemen gelicem dyo.ben bu kızı istiyom veriyormusunuz felan dicem dyo :lepi:

Ebuşum haklısın canım benim üzülme rabbim korur sevdiğini..
Bende artık şuna inanıyorum bi insanın kaderinde birşeyi yaşamak varsa doğu batı farketmez rabbime hep şu şekilde dua ediyorum Allahım sağ salim gidip gelebilceği bir yere düşsün rabbim diyorum yoksa doğusu batısı asker heryerde asker biz evimizde oturup bekliyoruz onlar ne zorluklar çekiyorlar..Biz üzmeye kıyamıyoruz el kıyıyo ama rabbim askerlerimize güç versin..

delikafaduldenhe walla aynen bende az evvel dyorum ona ne zaman isteyeceksin beni felan dye askerlik bitsin hemen gelicem dyo.ben bu kızı istiyom veriyormusunuz felan dicem dyo :lepi:

Kız valla bu askerlikten sonra bende bi an önce evlenelim artık diyorum araya hasret girince böyle oldumdelikafadulden
Kız seninkide nasıl istiyomuş öyle bu kızı istiyom:roflol:
Biz şafağı yiyene kadar siz evlenmiş olursunuz kuzum:icecream:

amin canım :Saruboceq:
evet didemim benimde demek istediğim o zaten ha doğuda ha orda ha burda neticede askerler ve dediğin gibi el acımıyo o yüzdende dua etmekten başka çaremiz yok:Saruboceq:turkbayragiallah hepsini sağ salim bize getirsin:Saruboceq:Şeniz

nerdeee bizimki anca öbür yaza doğru mayıs gibi felan olur heralde en erkenmafoldumben
oooff daha çok var yaaaboshayallersmile
işte zaten onunda canına tak demişte onu anlatmaya çalışıyo yani veriyormusunuz yoksa kaçırırım heee:roflol:

Ancak canım nişanlılık döneminiz falanda olucak eşyaları falan alrsınız ancak yazı bulur..
Eniştenin canına tak etmiş vermezseler seni kaçırcak demek:jeyyar::jeyyar:

Ancak canım nişanlılık döneminiz falanda olucak eşyaları falan alrsınız ancak yazı bulur..
Eniştenin canına tak etmiş vermezseler seni kaçırcak demek:jeyyar::jeyyar:

delikafaduldensorma yaa bunlar askerde iice azıtmışlar:roflol:
zavallılar ne yapsınlar o kadar erkeğin arasında anca hayvan sesi bide koğuşta skerlerin sesi geliyo arayıncaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…