- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.281
delikafaduldensorma yaa bunlar askerde iice azıtmışlar:roflol:
zavallılar ne yapsınlar o kadar erkeğin arasında anca hayvan sesi bide koğuşta skerlerin sesi geliyo arayıncaakannehir
Allah senin iyiliğini varsın ebuş kopardın beni:roflol::roflol:
Kız benimkiyle konuşurken hep erkek sesi oluyo hayvan sesine hiç denk gelmedim:roflol::roflol:
Kız sesi olmasında her türlü sese razıyımdelikafaduldendelikafadulden
kız walla öle bak benimki ilk zamanlar aradığında köyün içindeki eşek sesleri felan geliyordu köpek sesi felan çocuk sesi bile geldiği oluyordu hatta :roflol:
dedimki sen nerdesin ya dedim çocuk sesi gelio dedim bana dediki evet dedi bizim konutanın çocukları felan dedi çok güldüm öle oynamaya gelmişler evleri ordaymış malum sırnaşık şeyturkbayragi ama kız sesi hiç duymadım:roflol:
Alemsin kız valla gece gece güldüm allahta seni güldürsün:roflol:
Biz konuşurken genelde arkadan kavga sesleri geliyo aşkımda beyler susun bişey anlamıyorum diyor bende aşkım deme öyle boşver diyorum çünkü biliyorum benimki sinirli döver möver korkuyorumaklinialirimsmile
ayy canım ya sonunda sende plakalardasın hadi gözün aydın olsun kaydirigubbakcemile5
....12/02/2010....MELTEMRE=9 AYDINA SELAM
şafak:259
ya kızlar dün gece 12 den 3 e kadar askerimle msjlaştık.ama çk tuhaftı.askerlikten bıktığını söledi hiçbişe yapmıosun burda en azından doğuda olsaydım bişelerle meşgul olurdum ama burda hep derin düşünceler iiçndeyim hep seni düşünüorum dedi bnde insan sewdiğini düşününce mutlu olur sn mutlu deilsin anlaşılan dedim ewet mutlu deilim sen orda bn burda snden ayrı kalmak inan o kaar çk zoruma gidioki dedi nbde lafı nereye getirmeye çalışıosun dediğimde lafı biyere getirmeye çalıştığım yok sadece sana olan hasretimi dile getirioum dedi o kadar teselli etmeye çalıştım ama nafile hep olumsuz düşünüo yardım edin kızlar sizin sevgilinizde böle mi düşünüo:????????
şafak:259
ya kızlar dün gece 12 den 3 e kadar askerimle msjlaştık.ama çk tuhaftı.askerlikten bıktığını söledi hiçbişe yapmıosun burda en azından doğuda olsaydım bişelerle meşgul olurdum ama burda hep derin düşünceler iiçndeyim hep seni düşünüorum dedi bnde insan sewdiğini düşününce mutlu olur sn mutlu deilsin anlaşılan dedim ewet mutlu deilim sen orda bn burda snden ayrı kalmak inan o kaar çk zoruma gidioki dedi nbde lafı nereye getirmeye çalışıosun dediğimde lafı biyere getirmeye çalıştığım yok sadece sana olan hasretimi dile getirioum dedi o kadar teselli etmeye çalıştım ama nafile hep olumsuz düşünüo yardım edin kızlar sizin sevgilinizde böle mi düşünüo:????????
canım senin şafak=259 çok normal sıkılması artık benmki şimdiden 394 olmasına rağmen böle laflar kuruyo, asker olmalarına veriyorum.. İleriye dönük güzel hayallerini paylaşırsan mutlu olur diye düşünüyorum.. Bence teselli etmelisin Beni düşünmekten mutlu deilsin heralde gibi laflar yerine, seni bende çok özlüyorum ama geride kalıcak bugünler vs. gibi laflar inan öle daha çok mutlu oluyolar.. En azından benmki öle
Selam canim ... benim esimde 200 küsürLerde öyle cümleler kuruodu ..
askerden kacmayi bile düsündügünü söylüyordu .. beni cok özledigini dile getiriyoRdu ...
istedigin kadar tesseli et bazen ise yaramiyoR.. cünkü piskoloji iyice degismeye basliyoR .. baziLari icin iyi sekilde degisiyor mesela daha önce evlenmeyi düsünmeyenler askerde sevgilisiyle gelecek icin okadar güzel planlar kuruolar ki aklin sasar ..
bazilarida tam tersi iliskilerini bitirmeyi bile düsünebiliyoRlar ...
bazilari ise özlem dolu sözler eder her defasinda dile getirir ne kadar cok özledigini suan keske yaninda ola bilmek istedigini ..
keskeler sarar askerleri .. ama bi dönem sonra degisior yine bu düsünceler ..
yani gelip gecici canim hic takma kafana..
onu hep nekadar cok sevdigini söyle o yeter ona :)
benımkı şimdidenn tuhaflasmaya başladı yakın bi arkadasımın nişanı var oraya gidicem dedim yok gidemezsinn diyo çok ayıp olur gıtmezsem nasıl ıkna edicem mafoldumben
ewet canım doğru sölüosun ne sölediysem teselli olmadı herkes kavuştuğu gibi elbet sıra bizede gelcek felan dedim ewet aynen eynen şimdi yanında olmak isterdim tek dileğim bu bnim felan dio
sürekli sölüorum zaten ama umarım bu dönemleride atlatırız
bnimde korkum aslında askerden döndüğünde bni bırakır mı die hep düşünüp dururum biz 1 ay konuştuk ve askere gitti.içimde korkum olsada onu hep teselli etmeye çalışıorum[/QUOTE]
korkma canim bence ayrilmaz.. cünkü sen onu 15 ay bekLiyoRsun oda bunu biliyoR..
o nasil vatani görevini yerine getiriyorsa sende onu beklerek ona sadakatini kouyoRsun ..
bunu oda biliyor ve göz önünde tutuyoRdur :)
biz esimle askerdeyken ayrilmayi karar verdik cok sey yasadigimiz icin ..
hem onun piskolojisi benide yipratmaya basliyordu hemde beni önemsememeye baslamisdi ..
ama sonra mucize eseri bisey oldu ve tekrar askimiz alevlendi ...
kolay kolay ayriliklar gündeme gelmez askerde.. cok nadirdir ..
askerden gelince degisikler fark ede bilirsin ona bi süre taniman lazim olabilir ama göreceksin hersey mutlu sonla bitecek icini ferah tut sen kuzucum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?