- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.561
gözünaydıınn canıımm benimkide istanbul tuzla da rahatı çok iyi inş. seninkide öle olur
inşallah cnm.bakalım manisadaki gibi olamıcak malesef ama olsun.istanbuldada kimsemiz yok gidip kalsak görsek falan
neyse size kaç saat kırklareli?
canım kac saat hıc bılmıyorumkı :1no2: ıstanbul giresun arası 13-14 saat ama kırklarelı ıle ne kadardır bı fıkrım yok :1no2: ama sanırım ıstanbulla arası 2-3 saat mıs senağlama
neyse boşver.mesafeler aşılır.önemli olan kalbiniz bir olsun opuyorumnanaktan
kızlar bende çooook mutluyum :dance: benim aşkımında usta birliği istanbul kartal oldu.inşallah sağa sağlim rahat bir şekilde yapar askerliğini.rabbim bütün askerleri korusun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:
askım aradı sımdııı yerı bellı olmusss :dance:
kırklarelı pınarhısarmı pınarbası mı oyle bırsey dedı sevıncten valla hatrlamıyorum :teytey:
komutan soforu olarak gıdıyomus opuyorumnanaktan
gözünaydın tatlım seninkide çok iimiş yaa bize kısmet olmadı gitti doğunun en doğusuna düştü yaa ama napak bitti sayılır çok şükür...
ya ben ne çok seviniyom böle görünce sanki benimkide yaklaşıyo gibi gelio banada
tebrikler hilalllllllllllllllllllllllllllllopuyorumnanaktanturkbayragi
ohhhh gözünaydın canııııımmm kartal bizim burası yaa 15_20 dakkalık mesafemiz var çok ii olmuş yaa inşallah yeride koşullarıda ii olur...
yarın üçlü rakamlardaki son günüm bugünleri iple çektim iple,gözyaşımı akıta akıta hasretinden kavrula kavrula geldim bugünlere...hayal ettiğim bugünlere... ama sevinemiyorum bile...onsuz sevinemiyorum işte...ama geçicek inşallah yaaa bu günlerde geçicek...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?