Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahh benm aşkmda bugn ikinci kez çarşıya çıktı ilk yemn töreninin haftası çıkmıştı görüştk yaklaşık 3saat bağlantı kötüydü ama gördmya onu yetti valla tam yerinide öğrenmiş mardn nusaybin ilçesine gidiyomuş uzun zamndan sonra ilk defa gördm çokmş biraz ama gözleri hala parlıyodu çok seviyorum onu yaopuyorumnanaktan

gözünaydın canım gördüğüne sevindim:1hug: az kaldı gelmelerine zaten:icecream:
sıkma canını yeri rahat olduktan sonra doğusu batısı farketmiyoboshayallersmile
Sağ salim gelmeyi nasip etsin Allah:Saruboceq:
geldiği gün görebilicekmisinaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla aynı durumdayız senle benimkinin de işi olmadığı için önce iş kurması yada bulması lazım sonra gelecek ama ne kadar olur o da bilmiyorum işte fisfisfis:sm_confused:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

yanlız gömü aramaya çıkacaksan bende ortak olmak istiyorum mümkünse 2 koldan belki çifte gömü buluruz :dance:

hehe olurr kazma kurek kap gel :roflol: baska kurtulusumuz yok gıbı gorunuyo cunku :teytey:

hehe olurr kazma kurek kap gel :roflol: baska kurtulusumuz yok gıbı gorunuyo cunku :teytey:

ben dozer kiralıcam garanti hızlı olsun diye zaten gelmesine bişi kalmadı kaydirigubbakcemile3
önce bana sonra sana haldır haldır kaçaktan deleriz türkiyenin her bitarafını
:lepi:

mrb kızlar ben taze üyelerdenim.sevgilim bitanem nefesim asker.şafak 202.turkbayragi

Hoşgeldin canım...
Allah kavuştursun şimdiden
olumunekankayizsmile

evt canm az kaldı kısmet olursa ilk ben görcm ablmdan alck beni onun ablasına gitçz orda otururz artık sonra bi hafta benm yani çok planım var opuyorumnanaktan:jeyyar:

evt canm az kaldı kısmet olursa ilk ben görcm ablmdan alck beni onun ablasına gitçz orda otururz artık sonra bi hafta benm yani çok planım var opuyorumnanaktan:jeyyar:

kaydirigubbakcemile5 ne güzel bende çok özledim:asigim:
benimde yaa hemen gelseler. kaçında gelicek senin ki bide erken gelirler inşallah saat oalrak gün kaybetmemiş oluruzvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…