- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.821
hoşgeldinnnn ama geç kaldın sen bu saatlerde burda olurdun hep
kaydirigubbakcemile5 ne güzel bende çok özledim:asigim:
benimde yaa hemen gelseler. kaçında gelicek senin ki bide erken gelirler inşallah saat oalrak gün kaybetmemiş oluruzvereliniortak
VERDİLER GALİBA TATLIM YAA EN SON GEÇEN PAZAR KONUŞTUM O YEDİ GÜNLÜK HAPİSSE EĞER BUGÜN SON YARIN ÇIKMASI LAZIM İPLE ÇEKİYORUM YARINI TATLIMM...ümmü verdiler mi cezayı canım ya,Allah yardımcınız olsun bitanem atlatmıştır inşallah
NİCE MUTLU SENELERE TATLIIIIMMMM...ALLAH Bİ ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN İNŞALLAH HİÇ AYIRMASIN İBŞALLAH...opuyorumnanaktancanım bende cokkkk ıyıyım askım sabah aradı opuyorumnanaktan nıye aradım bılıyomusun dedı bilmiyorumkismile ne oldukı dedım bugun ayın kacı dedı :asigim:
bız martın 7 sınde cıkmaya baslamıstık ve sevgılım her ayın 7 sınde kutlar :asigim: 3 yıldır bu boyle devam edıyo :asigim: sen gene unuttun demı dedı kaydirigubbakcemile askım ne bılım tarhden haberımmı var dedım :lepi: ne mutlu oldum kı :asigim:
TATLIM ÇOK SEVİNDİM YAAA BEN KONUŞAMADIM BUGÜNDE YARIN ARAR HERALDE HAPSE GİRDİYSE YARIN ÇIKMASI LAZIM...GÖZÜNAYDIN CANIMM...kızlar askerimle konuştum:sm_cool:
öğrenmedim canımcım akşama bakalım ama olsun sesini duydum yahihoyyyt
dünkü desteğiniz için teşekür ederim kızlara.s.
TATLIM HOŞGELDİİİNN...a.s. ALLAH SAĞ SAĞLİM KAVUŞTURSUN İNŞALLAH SENİ SÜREKLİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ EKLEDİM SENİ DE ŞAFAK LİSTEMİZE TATLIM BANA ÖZELDEN YADA BURDAN ASKERİNİN NE ZAMAN DÖNÜCEĞİNİ VE NERDE ASKERLİK YAPTIĞINIDA YAZARSAN ONLARIDA EKLERİM YANINA HAYIRLI TESKERELER...opuyorumnanaktanmrb kızlar ben taze üyelerdenim.sevgilim bitanem nefesim asker.şafak 202.turkbayragi
GÖZÜNAYDIN TATLIMM...opuyorumnanaktanşafak 99 başka yok. bugün 100 battı.
OHHHH AZ KALMIŞ TATLIM YAAA ŞAFAĞINIDA YARILAMANA AZ KALMIŞ Bİ AY SONRA LİSTEDESİNN...kaydirigubbakcemile5mehtap 8 :sm_cool:
şafak 284 mafoldumben
hele bi de plakalara gel varya nasıl heyecan yapıyorsun yok orası yok burası yok benim memleket yok senin memleket derken hooppp birde bakıyorsun sona gelmişsin ama gelene kadar deve hala hendekten atlamamış maalesef ağır ağır kaplumbağa hızında gitmeye başlıyor kıçına tekme atsam koşa koşa gider amaklava:
mühürlükaderim o zamanda ben şafağı doğan güneş yapacağım allah'ın izni ile :dance:
hadi bakalım benim bitişim senin plaka başlangıcın şimdiden hayırlı olsun inşallah vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?