- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.841
anm valla nekr erkn olursa işte manisadan buraya direk yok önce istbula gelck cumartesi ordn kaçta otobüs bulursa ama en geç gibi yanındym dio opuyorumnanaktan
bende çıkarım birazdan canım yaa bizim bilgisayarın tepesinde 5 kişi sıra bekliyor kaydirigubbakcemile3
valla nasıl dayanıyor orası meçhul aman allah bozutmasın inşallah sırnaşık şey
olmamı canım yaa olmaz mıı süper olur hemde
valla benim canıma minnet :dance:
HİLAL canım ya 99 da olduğunu hatırlıyorum 31 oldunmaşallah canım az kaldı:1rolleyes:
DİMİ TATLIM YAAAAAA DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM PLAKALARA DÜŞTÜ DİYE KUTLADIĞIMIZ GÜNÜ NE ÇABUK GEÇTİ YAAA SON 4 HAFTASI KALDI AYYYYY...
MAŞALLAH HİLALAİM YAAA AZ KALDI ÇOK ŞÜKÜR....opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:periii toplam 5 kişiyiz hepimizde tepesindeyiz kaydirigubbakcemile3
mühürlükaderim ahh keşke patadanak inse şu şafak ama olmuyor işte mafoldumben
gelir gelmez hemen düğün mü ay ne güzel yaa darısı başıma dicem ama mümkün değil mafoldumben
canm valla nekr erkn olursa işte manisadan buraya direk yok önce istbula gelck cumartesi ordn kaçta otobüs bulursa ama en geç gibi yanındym dio opuyorumnanaktan
periii toplam 5 kişiyiz hepimizde tepesindeyiz kaydirigubbakcemile3
mühürlükaderim ahh keşke patadanak inse şu şafak ama olmuyor işte mafoldumben
gelir gelmez hemen düğün mü ay ne güzel yaa darısı başıma dicem ama mümkün değil mafoldumben
evet canım ya maşallah maşallah darısı hepimizin başına:Saruboceq: nerden çıktı kız evlenion mu hadi gözünadyın yarın arar asker yawru:lepi:
:roflol::roflol:
HİLAL canım ya 99 da olduğunu hatırlıyorum 31 oldunmaşallah canım az kaldı:1rolleyes:
DİMİ TATLIM YAAAAAA DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM PLAKALARA DÜŞTÜ DİYE KUTLADIĞIMIZ GÜNÜ NE ÇABUK GEÇTİ YAAA SON 4 HAFTASI KALDI AYYYYY...
MAŞALLAH HİLALAİM YAAA AZ KALDI ÇOK ŞÜKÜR....opuyorumnanaktan
sağol cnm az kaldı allhın izniyle ama son günler geçmiyooo yaaa yinede takmamaya çalışıorummmm....ohaoldumsmile
ümmü ayakkabının altına bi yazma adımı düğünü basarım ha:roflol:
az kaldı ümmüm ama dediğim gibi geçmek bilmio zaman hayal gibiydi bu günler ama yaşıoruz sonunda..allah hepinize yaşatsın cnmmmm...opuyorumnanaktan
Hilalcimm,evet Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:
az kaldı senin ne güzel,maşallah şafağına arkadaşımm..
evet tatlım hayırlısıyla gelsinlerde ben başka bişi stemommm..az kaldı ama bugünlere gelene kadar neler çektikkk...bende geçen yıl bu zamanlar hep şafağı az kalmış olnlara özenirdim...şimdi bnmde az kaldı allah gösterdi bu günleri hayıralısıyla...:1rolleyes:
aminn tatlım inşallah...geçiyo canım bak bitti son 4 haftacıkkk...zemuszemusaz kaldı ümmüm ama dediğim gibi geçmek bilmio zaman hayal gibiydi bu günler ama yaşıoruz sonunda..allah hepinize yaşatsın cnmmmm...opuyorumnanaktan
ümmü ayakkabının altına bi yazma adımı düğünü basarım ha:roflol:
benide yazzz benideeeeeaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?