Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragiŞAFAK 31 HATAY'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

]
anm valla nekr erkn olursa işte manisadan buraya direk yok önce istbula gelck cumartesi ordn kaçta otobüs bulursa ama en geç gibi yanındym dio opuyorumnanaktan

aa doğru canım ya ben seni istanbulda düşünmüştüm:kedi: en geç kaç gibi diyo yazmamışsın kız merak ettim:1ninca::uhm:

bende çıkarım birazdan canım yaa bizim bilgisayarın tepesinde 5 kişi sıra bekliyor kaydirigubbakcemile3
valla nasıl dayanıyor orası meçhul aman allah bozutmasın inşallah sırnaşık şey

sırnaşık şey deliiiii kaç kişisiniz evde :roflol: aman bozulmasınaklinialirimsmile

Son düzenleyen: Moderatör:
HİLAL canım ya 99 da olduğunu hatırlıyorum 31 oldunmaşallah canım az kaldı:1rolleyes:

DİMİ TATLIM YAAAAAA DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM PLAKALARA DÜŞTÜ DİYE KUTLADIĞIMIZ GÜNÜ NE ÇABUK GEÇTİ YAAA SON 4 HAFTASI KALDI AYYYYY...

MAŞALLAH HİLALAİM YAAA AZ KALDI ÇOK ŞÜKÜR....opuyorumnanaktan

periii toplam 5 kişiyiz hepimizde tepesindeyiz kaydirigubbakcemile3
mühürlükaderim ahh keşke patadanak inse şu şafak ama olmuyor işte mafoldumben
gelir gelmez hemen düğün mü ay ne güzel yaa darısı başıma dicem ama mümkün değil mafoldumben

evet canım ya maşallah maşallah darısı hepimizin başına:Saruboceq: nerden çıktı kız evlenion mu hadi gözünadyın yarın arar asker yawru:lepi:

:roflol::roflol:

canm valla nekr erkn olursa işte manisadan buraya direk yok önce istbula gelck cumartesi ordn kaçta otobüs bulursa ama en geç gibi yanındym dio opuyorumnanaktan

aa doğru canım ya ben seni istanbulda düşünmüştüm:kedi: en geç kaç gibi diyo yazmamışsın kız merak ettim:1ninca::uhm:

evet canım ya maşallah maşallah darısı hepimizin başına:Saruboceq: nerden çıktı kız evlenion mu hadi gözünadyın yarın arar asker yawru:lepi:

:roflol::roflol:

TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAAAAR DAHA TAM KESİN DEİL AMA %85 ÖLE AŞKİTOMLADA KONUŞMUŞTUK İZİNDE ODA ÖLE İSTİYO BENDE BUGÜN ANNEMLEDE KONUŞTUK ANNEM BAYA HIZLANDIRDI HAZIRLIKLARI FALAN AYYYYYY ŞİMDİDEN HEYECAM BASTI YAA MUHABBETİ BİLE İÇİMİ KIPIR KIPIR EDİYO DARISI BAŞINIZA DİCEM AMA BEN DAHA EREMEDİM MURADIMA YAWW OLSUN YİNEDE DARISI BAŞINIZA NİŞANLIYIM SONUÇTA ONUN İÇİN DEMİŞ OLIYIM...kafamçokkarıştıyerimseniben

az kaldı ümmüm ama dediğim gibi geçmek bilmio zaman hayal gibiydi bu günler ama yaşıoruz sonunda..allah hepinize yaşatsın cnmmmm...opuyorumnanaktan

az kaldı ümmüm ama dediğim gibi geçmek bilmio zaman hayal gibiydi bu günler ama yaşıoruz sonunda..allah hepinize yaşatsın cnmmmm...opuyorumnanaktan

Hilalcimm,evet Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:
az kaldı senin ne güzel,maşallah şafağına arkadaşımm..

Hilalcimm,evet Allah hepimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq:
az kaldı senin ne güzel,maşallah şafağına arkadaşımm..

evet tatlım hayırlısıyla gelsinlerde ben başka bişi stemommm..az kaldı ama bugünlere gelene kadar neler çektikkk...bende geçen yıl bu zamanlar hep şafağı az kalmış olnlara özenirdim...şimdi bnmde az kaldı allah gösterdi bu günleri hayıralısıyla...:1rolleyes:

bana da 100ler hayal gibi geliyodu hilalcimm,bende 100lerden yiyorum bi süredir çok şükür:lepi:
şafak sayarak biticek inşallahh herbirimiz için:Saruboceq:

Son düzenleme:
aminn tatlım inşallah...geçiyo canım bak bitti son 4 haftacıkkk...zemuszemus
ümmü ayakkabının altına bi yazma adımı düğünü basarım ha:roflol:

benide yazzz benideeeeeaklinialirimsmile

yazarım tabi ne demek ahhh o günler bi gelse iki ayakkbımıda doldurcam valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…