- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.861
kızlar aşkitomla görüştüm bugün.ziyaretine gittik çoook mutlu oldum ama çok kalabalık oluyoruz ve ben görüşmemizden tam anlamıyla bişi anlayamıyorum.yok teyzesi yok dayısı yok arkadaşı derken baş başa kalıp doğru düzgün iki çift laf edemiyoruz.ve kaynanacığıma gıcık oluyorum bu aralar.kadın beni sinir ediyoklava:
gözünaydın cadııı cancummm sen gidiosun demii nerden nereye gidiosun kaç saatakannehirmehtap pazar günükaydirigubbakcemile2 allah kısmet ederse cuma günü yola çıkıcam kuzular
kazak aldım aşkıcıma bide fotolarımız vardı onları bastırıcam bide bişiler yazdım yeter sanırımakannehir
kızlar aşkitomla görüştüm bugün.ziyaretine gittik çoook mutlu oldum ama çok kalabalık oluyoruz ve ben görüşmemizden tam anlamıyla bişi anlayamıyorum.yok teyzesi yok dayısı yok arkadaşı derken baş başa kalıp doğru düzgün iki çift laf edemiyoruz.ve kaynanacığıma gıcık oluyorum bu aralar.kadın beni sinir ediyoklava:
gözünaydın cadııı cancummm sen gidiosun demii nerden nereye gidiosun kaç saatakannehir
aydın nazilliye gidiorum cuma günü kuzenim orda okuyo evi var bursayla yaklaşık 8 saat pazar günü de nazilliden sökeye gidicem kısmetse
sizin belli oldumu perim diğer sayfaları okudum ama göremedim:hulya:
mehtap pazar günükaydirigubbakcemile2 allah kısmet ederse cuma günü yola çıkıcam kuzular
kazak aldım aşkıcıma bide fotolarımız vardı onları bastırıcam bide bişiler yazdım yeter sanırımakannehir
oldu ama sölemem burdan:1ninca::roflol: şaka bi yana kesinleşmden yazmak istemiyorum canım yarın bi daha arasın bakalım:Saruboceq: sevindim canım ya tanıdık olması iyi oluobak aydıa kadar geliceksin geliceğinden haberi yok demi yani gidiceğinden anla işteakannehir
ayyy canım benim ne güzel yaaa hemencecik gelsin o gün inşallahhhh....
canım çok güzel düşünmüşsün yeter tabiiiii....çok sevincek eminim süprüz yapcaksın dimi...
ümmü listedeyim dimi datlummmm 3 gün sonraaaasositososito
haberi yok datlum senin sölediğin taktiği uyguladım kaydirigubbakcemile3 ben dedim pazar günü görebilecekmiyim seni msnden ayarla valla bi şekilde dedim bizimki yaşça diğer çocuklardan büyük olduğu için anlayış gösteriyolar orda dede diye kaydirigubbakcemile3
bundan önceki gittiğimde de 2 gün üstüste çarşıya çıktı aslında sölesem pazar gününe ayarlar mutlaka :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?