Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragi SAFAK 77 YALOVAYA KUCAK DOLUSU SELAAAM turkbayragi

:lepi: Baskadaaa yooook :lepi:

zemuszemus TezKeremiZ: 28.NiSaN.2o1o zemuszemus

Kavusmaya az kaldiii Kocaaaciiimmmm askimm herseyimmmm ... Şeniz

kızlar aşkitomla görüştüm bugün.ziyaretine gittik çoook mutlu oldum ama çok kalabalık oluyoruz ve ben görüşmemizden tam anlamıyla bişi anlayamıyorum.yok teyzesi yok dayısı yok arkadaşı derken baş başa kalıp doğru düzgün iki çift laf edemiyoruz.ve kaynanacığıma gıcık oluyorum bu aralar.kadın beni sinir ediyoklava:

mehtap pazar günükaydirigubbakcemile2 allah kısmet ederse cuma günü yola çıkıcam kuzular
kazak aldım aşkıcıma bide fotolarımız vardı onları bastırıcam bide bişiler yazdım yeter sanırımakannehir

hemen sormak istiyorum neden sinir ediyoeyvahedigeldismile

gözünaydın cadııı cancummm sen gidiosun demii nerden nereye gidiosun kaç saatakannehir

tatlım bnm nişanlımda hastanedeyken ziyarete gittik izmire kayınvalidemler falan seni çok iyi anlıyorum gerçi biz rahat konuşalım diye çanta yerleştirme bahanesiyle hastane odasına gitmiştik ama aklinialirimsmile 15 dkcık konuşabildik :dilcikar:

ayyyy ne güzel canım yaaaa olsun be hayatım onada şükürr...
kaynanaya gelince olur böle şeyler tatlım yaa herkese oluyo zaman zaman naetti sana...

aydın nazilliye gidiorum cuma günü kuzenim orda okuyo evi var bursayla yaklaşık 8 saat pazar günü de nazilliden sökeye gidicem kısmetse
sizin belli oldumu perim diğer sayfaları okudum ama göremedim:hulya:

oldu ama sölemem burdan:1ninca::roflol: şaka bi yana kesinleşmden yazmak istemiyorum canım yarın bi daha arasın bakalım:Saruboceq: sevindim canım ya tanıdık olması iyi oluo bak aydıa kadar geliceksin geliceğinden haberi yok demi yani gidiceğinden anla işteakannehir

ayyy canım benim ne güzel yaaa hemencecik gelsin o gün inşallahhhh....
canım çok güzel düşünmüşsün yeter tabiiiii....çok sevincek eminim süprüz yapcaksın dimi...

haberi yok datlum senin sölediğin taktiği uyguladım kaydirigubbakcemile3 ben dedim pazar günü görebilecekmiyim seni msnden ayarla valla bi şekilde dedim bizimki yaşça diğer çocuklardan büyük olduğu için anlayış gösteriyolar orda dede diye kaydirigubbakcemile3
bundan önceki gittiğimde de 2 gün üstüste çarşıya çıktı aslında sölesem pazar gününe ayarlar mutlaka :uhm:

dede diye diosırnaşık şey delii yasırnaşık şey
eee ne olucak ben geldim mi diceksin internet kafede arkadan gözünü kapat:roflol:
kuzum şaka filan çok güzel olucak canım yaopuyorumnanaktan
Allah içine sindirsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…