Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anam ne güzel rahatmış benimki manisaydı ama artık değil
acemilik bitiyo yanibuyrunnnnnnnnn
acemiliktee telefon ustalar neler ediyodu kim bilirsempatiksalakcinni
ohee benimki dese nassı kızarım ben üzülmüyomuyum derimalsanaalsanasmile
sorun sende değil bende kıskanıyorum ama seninki çok doğal çünkü çok düşkün heralde senin ki-tatlicadiarzu- sende onun gibi yap kızım anası çok düşkünse sendende bekler sen biraz daha çekiyosun kendini benceopuyorumnanaktan
tatlım ama çok olmuş geçse şimdiye geçmezmiydi elinebilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu heryerde mi kıdem olayı varbilmiyorumkismile vvarmış askeriyede evet..ilk gittiğinde usta birliğinde,böcek gibi eziyolarmış üst devrelerkaydirigubbakcemile3

bikere benimkiyle telefonda konusurken bagırıyo birine noldu dedim ya yeni gelenlerden biri telefonla konusuyorum gelmis basımda dikilmis diyo dedim bagırma genede nolucak olsun yeni onlar diyo bilmiyorumkismile bide bi tanesi aglıyomus yeni gelenlerden naptılarsa cocuga

Mektupları biriktirp dağıtıyolardır die düşünüyorum ama sölicem yarında demezse, akşam telefonda sölerim artık canımm.. Anne olayınıda çözücez inşallah, hihoyyyt seninki nerde yapıcak usta birliği ?

amaniinnzemuszemus yapıyolar evet,benimkinden biliorum bende.. diyo ki,bis çok çektik,napalım herşeyy sıraylaaaaaklinialirimsmile

Seninkide pek gaddarmış yaawww, aynı yere düşerlerse benmkine abilik etsin.. Yazık aşkımaaa

klava: caniii karılarr siiiziiilülülülülülü
nan seninki harbi gadarmış benimki öle ustalara pabuç bırakmaz acemilikte bile paso bağırıyodu telefonda:roflol:

ilk acemelikte kavga etmis onbasıyla onu biliyom bide oda bagırıyodu surekli ya bikere telde konusuyos acemilikte bagırıyo saydırıyo bisiler noldu dedim gelcem dedi kapattı telefonu kavga etmis cocukla sempatiksalakcinni asi ruhlu kaydirigubbakcemile3
olsun ascık bagırsınlar tepelerine cıkarlar sonra nereye dustu seninki

hade yapalum çıtırr çömeslerimiseeeee kötülükkkbayanssulusmile
yapalım ya iskence edelim morallerini bosalım aklinialirimsmile
ay kıyamayısda bis ya opuyorumnanaktan

lmaz: aaa ama olmazkii, zatenn benmkide hayatda ezdirmez kendini de, bellide olmaz hani el elden üstündür sonuçta mecbur yapıcak.. WC faln temizlicek daha çay doldurmayı bilmiyo nasıl temizlicek oda ayrı konu yaa :bbo:

yemekhanede calıstırıyolardı ilk sonra olmadı gorevine gecince yeni gelenlere kaldı kaydirigubbakcemile3 benimkide onbası suan aynı rutbe olucak sanırsam

lmaz: aaa ama olmazkii, zatenn benmkide hayatda ezdirmez kendini de, bellide olmaz hani el elden üstündür sonuçta mecbur yapıcak.. WC faln temizlicek daha çay doldurmayı bilmiyo nasıl temizlicek oda ayrı konu yaa :bbo:

tatlımm,ööle bi eziyolar ki,üst devreler aklın şaşar.. ben benimkinden biliorum.. hayatta ezdirmez kendini lafı var ya,orda hiiiçç geçerli diil haberin olaakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…