Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aman onlar baksınlar başlarının çaresine bi şekilde işteee,biz destek olcez birbirimize herdaim canlarımmmopuyorumnanaktan

olay suna dondu he benimki seninkini ezer kaydirigubbakcemile3 hayır benimki daha cok ezer sempatiksalakcinni..
tabi canım ya oyle suspus kalmasınlar tepelerine cıkarlar valla

tabi kız ezmesinlerzemuszemus sus desemde susmaz benimki sinirlidir:roflol:
kız ne dicem seninkide izine geldiğinde uyumadımı:roflol:

yok ya uyumadı alısmıslar orda ya kaydirigubbakcemile3
bazen arıyodu izinde kacta kalktın diodum 8 de deyip sırıtıyodu yuh dedim ne kadar meraklısınız yat uyu iste diyodum uyuyamıyom diodu kaydirigubbakcemile3

yok ya uyumadı alısmıslar orda ya kaydirigubbakcemile3
bazen arıyodu izinde kacta kalktın diodum 8 de deyip sırıtıyodu yuh dedim ne kadar meraklısınız yat uyu iste diyodum uyuyamıyom diodu kaydirigubbakcemile3

hee bnimki uyucam diyo ama:roflol: uyumasın bak sevindim buna:roflol: günden tasarruf edelimlülülülülülü canım ya siz ayrı şehirdemisiniz:1ninca:

yaw ezile ezile şafağı azaltıyolar,sora eze eze şafağı bitiriyolar sanırsam-tatlicadiarzu-

komutanından komutanına değişiyodur tabii de,oluyodur yaa,mümkün mü tozpembe olması,as ke ri ye orası kızlaarr:sinifsinif:

hee bnimki uyucam diyo ama:roflol: uyumasın bak sevindim buna:roflol: günden tasarruf edelimlülülülülülü canım ya siz ayrı şehirdemisiniz:1ninca:

yok canım degilis.. geldiginde kalıyo o hep ondan uyumuyo fazla zaman olmayınca uyuyarak gecirmiyo dusunsene geldiginde uyuyo ve gidiyo o kadar kaydirigubbakcemile3

yaw ezile ezile şafağı azaltıyolar,sora eze eze şafağı bitiriyolar sanırsam-tatlicadiarzu-

onlarınkide oyle napsınlar zamanı oyle geciriyolar kaydirigubbakcemile3

Seninki ezilmiş mi canım çok komutunlar faln nasılmış :çok üzgünüm:

ya canım kendi komutaları var bide boluk komutanı kendi komutanımız iyi diyodu bise bagırsa cagırsada baskalarına karsı koruyo diyo ama boluk komutanından cekti halada cekiyo alsanaalsanasmile

Benm babam emekli subay biliyom çok çekerler, taşınırken bile eşyalarımızı askerler taşıyodu, onların ahları aşkımdan çıkarsaa eyvahedigeldismile

ama kızlar iyiki burası var,iyi ki var ya,nasıl teselli bulcaktık yoksa..birbirimizi avutuyoruz,teselli edioruz,şafaklarımızı yiyoruz beraberce burdaopuyorumnanaktan

benımkıde bı geçse usta bırlıgıne telefonu olsada rahatlasak ya burda sureklıı sıra var konusamıoruz hiç

canım harika bi rahatlık valla gitti ustabirliğinie 2 hafta sonra tlf aldı çok şükür hiç yakalatmadı zaten 30 kişilik yer komutanlarda bişi demiyor görseler bile.birde bizi herkes evli sanıyormuş komutanların hepten dokunmuyolarmış kaydirigubbakcemile3

:roflol:
canım ayyyy aynen valla aynennnn....geçer inşallah hayatım yaaaa sen kavuşunca ben plakalara düşücem veeeeee teskereci devre olucam yihhhuuuuu....zemuszemus

benim 16_17 tane geceliğim var sadece 3 tanesi hariç bütün hepsi iç gösteriyo tüllü müllü dantelli gibide var veeeee hepsi basende duruyo süper valla bi iki tanesini aklim size durun...

sabret canım 15 güncük sonra sen plakalara ben doğan güneşe kavuşucağız inşallah:Saruboceq:

valla maşallah o kadar geceliği bizimkide sen kaç tane alcan diyip duruyo bazen sapıkım benim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…