- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.341
valla maşallah o kadar geceliği bizimkide sen kaç tane alcan diyip duruyo bazen sapıkım benim :kedi:
mehser seninki nerdeydi unuttum yaw ben ne güzel rahatmış evlimi sanıolarmış kız:hulya:
teskereye geliyo kız heyecan var mı heyecan:1hug:
erkeklerinde kafa o tarafda he aklinialirimsmile
izmirde canım...
evet fıstık evli sanıyorlarmış aşkımla beni opuyorumnanaktan
olmaz mı yaa ölüyorum elim ayağımı koyacak yer bulamıyorum sanki zemuszemus
ama bu arada çok fena duygu yoğunluğu yaşıyorum gülerken ağlıyorum ağlarken gülüyorum dün nasıl bir kriz geldi ağlaya ağlaya uyumuşum en sonundamafoldumben
eee o kadar zaman yemeklerde şapda yok sonucu başka türlü düşünmek zaten garip olur canım yaa kaydirigubbakcemile3
şap yetmedi bence baktı devleti şap batırcak saldılar bizim askerleri şapsız:roflol::roflol:
aynen kurutulardı devleti kaydirigubbakcemile3
neden sanıyolarmış kız çok merak ettimdelikafadulden
ahahah bulamazsın tabizemuszemus heyecan doruktabayanssulusmile
ay evet çok fena oluyodurŞeniz oy kyamam ağlama artık kız gülmeye başlaaklinialirimsmileşap yetmedi bence baktı devleti şap batırcak saldılar bizim askerleri şapsız:roflol::roflol:
canım biz çok konuşuyoruz telefon ile galiba onun için ama başka neden bilmiyorum dur aradığı zaman sorayım merak ettim şimdi :)
kalbim güm güm atıyor yaa fırlıcak sanki yerinden 15,14, 13, 12, ....3, 2, 1 VEEEE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ delikafadulden:sm_cool:
Allahım sadece 2 hafta canım yaa başkada yok RABBıN izni ile:Saruboceq:
galiba öyle oldu canım o kadar azgına şap dayanırmı 15 ayda kaydirigubbakcemile3
sor bende merak ettim:roflol: unutma ama:roflol:
evet azzz kaldı çok azz:1hug: nasipse gelicek askerindelikafadulden sonra bizim askerlerimiz:Saruboceq: kız dayanmaz da 15 ay ne yapıcaklar yeni bi üretim mi var:roflol:
ya bisi yaptıkları yok bence ya iste boyle ne kadar gecelik alcan falan diye soru soruyolar gariplerkaydirigubbakcemile3
hiç gülme moon başına gelince benim gibi dumur olur kalırsın tlfda :umursamaz:
valla bazende aşkım ben gelince seni istemeden direk kaçırsam öyle evlensek olmazmı diyo formaliteleri sonra yaparız diyo üşütük herifimkaydirigubbakcemile3
yok kıs ben alıstım dumur olmuyom kaydirigubbakcemile3 baskasına sormıycaklar bise sorcaklar tabikaydirigubbakcemile3
he seninki ozlemis valla kacırmasın seni 15 gun sonra gelmezsen foruma anlarıs aklinialirimsmile
ya bisi yaptıkları yok bence ya iste boyle ne kadar gecelik alcan falan diye soru soruyolar gariplerkaydirigubbakcemile3
yok yok unutmam alalal kurt düşürdün içime kızz şimdi bilmiyorumkismile
sağ sağlim hepimiz kavuşalımm sonra Rabbim başka ayrılıık vermesin inşallah :Saruboceq:
ilahi peri allah seni ne yapmasın üşütük artık gelince görürsün ne yapacağını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
tatlıkıs,89/2 yazmışsın,nasıl olabiliyo o,şafağın kaç tatlım senin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?