Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mehser seninki nerdeydi unuttum yaw ben ne güzel rahatmış evlimi sanıolarmış kız:hulya:
teskereye geliyo kız heyecan var mı heyecan:1hug:

izmirde canım...
evet fıstık evli sanıyorlarmış aşkımla beni opuyorumnanaktan
olmaz mı yaa ölüyorum elim ayağımı koyacak yer bulamıyorum sanki zemuszemus
ama bu arada çok fena duygu yoğunluğu yaşıyorum gülerken ağlıyorum ağlarken gülüyorum dün nasıl bir kriz geldi ağlaya ağlaya uyumuşum en sonundamafoldumben

erkeklerinde kafa o tarafda he aklinialirimsmile

eee o kadar zaman yemeklerde şapda yok sonucu başka türlü düşünmek zaten garip olur canım yaa kaydirigubbakcemile3

neden sanıyolarmış kız çok merak ettimdelikafadulden
ahahah bulamazsın tabizemuszemus heyecan doruktabayanssulusmile
ay evet çok fena oluyodurŞeniz oy kyamam ağlama artık kız gülmeye başlaaklinialirimsmileşap yetmedi bence baktı devleti şap batırcak saldılar bizim askerleri şapsız:roflol::roflol:

canım biz çok konuşuyoruz telefon ile galiba onun için ama başka neden bilmiyorum dur aradığı zaman sorayım merak ettim şimdi :)
kalbim güm güm atıyor yaa fırlıcak sanki yerinden 15,14, 13, 12, ....3, 2, 1 VEEEE ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞŞŞ delikafadulden:sm_cool:
Allahım sadece 2 hafta canım yaa başkada yok RABBİN izni ile
:Saruboceq:
galiba öyle oldu canım o kadar azgına şap dayanırmı 15 ayda kaydirigubbakcemile3

sor bende merak ettim:roflol: unutma ama:roflol:
evet azzz kaldı çok azz:1hug: nasipse gelicek askerindelikafadulden sonra bizim askerlerimiz:Saruboceq: kız dayanmaz da 15 ay ne yapıcaklar yeni bi üretim mi var:roflol:

sor bende merak ettim:roflol: unutma ama:roflol:
evet azzz kaldı çok azz:1hug: nasipse gelicek askerindelikafadulden sonra bizim askerlerimiz:Saruboceq: kız dayanmaz da 15 ay ne yapıcaklar yeni bi üretim mi var:roflol:

yok yok unutmam alalal kurt düşürdün içime kızz şimdi bilmiyorumkismile

sağ sağlim hepimiz kavuşalımm sonra Rabbim başka ayrılıık vermesin inşallah :Saruboceq:

ilahi peri allah seni ne yapmasın üşütük artık gelince görürsün ne yapacağını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

ya bisi yaptıkları yok bence ya iste boyle ne kadar gecelik alcan falan diye soru soruyolar gariplerkaydirigubbakcemile3

hiç gülme moon başına gelince benim gibi dumur olur kalırsın tlfda :umursamaz:
valla bazende aşkım ben gelince seni istemeden direk kaçırsam öyle evlensek olmazmı diyo formaliteleri sonra yaparız diyo üşütük herifimkaydirigubbakcemile3

yok kıs ben alıstım dumur olmuyom kaydirigubbakcemile3 baskasına sormıycaklar bise sorcaklar tabikaydirigubbakcemile3

he seninki ozlemis valla kacırmasın seni 15 gun sonra gelmezsen foruma anlarıs aklinialirimsmile

yok kıs ben alıstım dumur olmuyom kaydirigubbakcemile3 baskasına sormıycaklar bise sorcaklar tabikaydirigubbakcemile3

he seninki ozlemis valla kacırmasın seni 15 gun sonra gelmezsen foruma anlarıs aklinialirimsmile

ben oldum çünkü hiç beklemiyodum nasıl yani dedim güldü muzur muzur kaydirigubbakcemile3
valla hele bi başkasına yandan çarklı sorma cürretini göstersin oyarım o gözlerini ağzınıda yırtarım onun :mymeka:

valla 15 gün sonra gece yarılarında yoksam bilin ki askerim tarafından uçuruldum kocaeli diyarına kaççak delik arıyorumdur :roflol:kaydirigubbakcemile3

ya bisi yaptıkları yok bence ya iste boyle ne kadar gecelik alcan falan diye soru soruyolar gariplerkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: daha öle bişey sormadı ama:roflol:

kzıım neden kurt düşsün içine delii iyi bişey diye merak ettim benolumunekankayizsmile gelsinde bakalım:roflol:

canım harika bi rahatlık valla gitti ustabirliğinie 2 hafta sonra tlf aldı çok şükür hiç yakalatmadı zaten 30 kişilik yer komutanlarda bişi demiyor görseler bile.birde bizi herkes evli sanıyormuş komutanların hepten dokunmuyolarmış

ayy ne güzel mehsercim senin sevgilin hemen teli kullanmış bizimkinde hala bişe yok uyuz oluorum ya 8 kasımda gittti ama hala bi telefonu yok kimi zaman arkadaşından mesaj atıo
anlamıorum yani arkadaşın kullandığına göre sende kullanabilirsin artık nie almıo teli anlamış deilim bn pazar günü aradım 2 gündür aramıo hala bakalım ne zaman arıcak merak ediorum hasaneye gidicem muayene olmaya demişti geçen hafta.maksat sevgililer gününde yanında olmka için die.o gün oldu hala bu konu hakkında bişe sölemedi ya.bnde sormaya unuttum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…