- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.361
tatlıkıs,89/2 yazmışsın,nasıl olabiliyo o,şafağın kaç tatlım senin??
263 canım benim
tatlım,benimki 2009 mayısta gitti askere ve 89/2
seninki bence 89/3 yada 4 olabilir,ne zaman teslim oldu tam olarak fıstıım?
16 temmuzda teslim oldu ttalım dağıtım izinene gelirken bana 89/2 olarak gittik 89/3 olarak döndük ii mi dedi:))
şubat= 1
mayıs=2
ağustos=3
kasım=4
tatlıkıs sen 89+3 sün canım bence:icecream:
tamam işte tatlım,senin askerin 89/3 o zaman:)
Allah kavuştursun hepimizi sağsalim inşallahh..:Saruboceq:
benim şafak 172 oldu çok şükür
benimki de subatta aferim ona erken gitti kaydirigubbakcemile3
balıkesirde tatlım teli yanında mı peki canım
89/4 ozamn benimkii..
Bu arada şap olayı olmuş kızlar sizinkiler söledimi bilmiyorum ama benimki 2 tane bunun için iğne olmuşlar koldan =)) Bide çorbalara katıyolarmışş. AmA Benimkine etkisi ters tepti sanırımmm.. Geceleri bi acayip konuşuyoo hihoyyyt sırnaşık şey
ya benimkide şubatta gidicektide,benim mızıklanmam yüzünden gidemedibilmiyorumkismile kaldı mayısa.benimki de subatta aferim ona erken gitti kaydirigubbakcemile3
:)) sein şafak kaç tatlım
89/4 ozamn benimkii..
Bu arada şap olayı olmuş kızlar sizinkiler söledimi bilmiyorum ama benimki 2 tane bunun için iğne olmuşlar koldan =)) Bide çorbalara katıyolarmışş. AmA Benimkine etkisi ters tepti sanırımmm.. Geceleri bi acayip konuşuyoo hihoyyyt sırnaşık şey
:1ninca: alışmıştın ama bunada alışırsın 2 yerine 3 dicen telefon kullanıyomu kızkafamçokkarıştı
89/4 ozamn benimkii..
aferimm heçç 3 te neymiş bundan mı korkcan kıızzzguclubacismilenapalım onun yokluüğuna hasretine alışmışım buna mı alışamıcam bu mu korkutucak gözümü pehhh 3 de neyniş öle:)))
yok be güzelim nerde keşke kullansa arkadaşının telinden atıo mesaj kendinin yanında yok uyuz oluorum kimi zaman arkadaşlarının kullandığına göre snde kullanabilirsin yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?