Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aferimm heçç 3 te neymiş bundan mı korkcan kıızzzguclubacismile
harbi kız arkadaşları kullanıyosa oda kullanamaz mı ki:sm_confused:
belki içeri sokamamıştır ne olarak yapıyo senin ki :CüvCüv:

yani o bnden korksun dimi ama:))

yani kullanabilir tabikide jandarma canım

kısa dönem olsalardı keşke(
9 aydır asker benimki,daha da 172 gün var((

ewet canım şimdi sn kavuşmuş olurdun bizde plakalara geçmiş olurduk bnimki 2 yıllık unv.bitirmilş dedim 2 yıllığı biitreceğine 4 yıllık okuyupda bitireydin ya dedim ne bilim bu zamanı düşünmedim dedi:))

İğne yaptılar bugünn şişti dedi kolum, dedim ne iğnesi yaa ımm umm faln dedi hadi söle faln ısrar edince :roflol: söledi garibimm..
:roflol: elinden kaçamadı heryerde yapmıyolar herhalde ben sormuyom dahadelikafadulden hehehe yapmasalar ne olcak acaba:roflol:

yani o bnden korksun dimi ama:))
yani kullanabilir tabikide jandarma canım
herhalde yaniopuyorumnanaktan
öylemi belki alamamıştır dedim ya karakolda olsa belki kullanırdı ama neyse idare edebiliosanız boşver yeri rahatsa sorun yok

karakolda canım geçen gün bıktım askerlikten deyip durdu bnde şafak saymaktan buktım artık dicektim nese boşver dedim onun bana ihtiyacı desteği var dedim geçicek felan dedim ama hiçde geçeceğe benzemio ya hoş

belki riske girmek istemiyodur seninki kız çarşıda gör msndenbilmiyorumkismile
klava: kzıım delimisin öyle şey denir mi mannak iyiki dememişsin yaaa sıkıldım denir mi destek olcaksınn neden geçmesin bak azalmışsın bizim şafak daha
387:asigim: tabikdie geçicek geçmeye mecburrrrrrrboshayallersmile

benimkine az kaldı diyom ne azı daha var diyo daha cok var deyincede az kaldı diyo dengesizlesti sempatiksalakcinni

Son düzenleyen: Moderatör:

heh aynen 2 senelik mezunu benimki de.. bin pişman ama,2 yıl daha okuyuverseymişim diyip sinir yapıo..

tatlıkıs, sen de 1 ay sora yarılıyosunn bak şafağını,ne güselll,sabret canımmopuyorumnanaktan

tatlıkıs, sen de 1 ay sora yarılıyosunn bak şafağını,ne güselll,sabret canımmopuyorumnanaktan

ahh canım gel bide bana sor ömrümü yedi vallahi bu şafak ya yarılıor muyum yok bn ortadan yarılıorum bilmiorum yani canım:sm_cool:sırnaşık şey:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…