- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.381
sen mi sorun kız ben sormadım gelince sorcam ama:roflol::roflol:
aferimm heçç 3 te neymiş bundan mı korkcan kıızzzguclubacismile
harbi kız arkadaşları kullanıyosa oda kullanamaz mı ki:sm_confused:
belki içeri sokamamıştır ne olarak yapıyo senin ki :CüvCüv:
kısa dönem olsalardı keşke(
9 aydır asker benimki,daha da 172 gün var((
:roflol: elinden kaçamadı heryerde yapmıyolar herhalde ben sormuyom dahadelikafadulden hehehe yapmasalar ne olcak acaba:roflol:İğne yaptılar bugünn şişti dedi kolum, dedim ne iğnesi yaa ımm umm faln dedihadi söle faln ısrar edince :roflol: söledi garibimm..
herhalde yaniopuyorumnanaktanyani o bnden korksun dimi ama:))
yani kullanabilir tabikide jandarma canım
kısa donemler ne gusel ya 5 ay gidiyolar geliyolar
:roflol: elinden kaçamadı heryerde yapmıyolar herhalde ben sormuyom dahadelikafadulden hehehe yapmasalar ne olcak acaba:roflol:
herhalde yaniopuyorumnanaktan
öylemi belki alamamıştır dedim ya karakolda olsa belki kullanırdı ama neyse idare edebiliosanız boşver yeri rahatsa sorun yok
belki riske girmek istemiyodur seninki kızkarakolda canım geçen gün bıktım askerlikten deyip durdu bnde şafak saymaktan buktım artık dicektim nese boşver dedim onun bana ihtiyacı desteği var dedim geçicek felan dedim ama hiçde geçeceğe benzemio ya hoş
karakolda canım geçen gün bıktım askerlikten deyip durdu bnde şafak saymaktan buktım artık dicektim nese boşver dedim onun bana ihtiyacı desteği var dedim geçicek felan dedim ama hiçde geçeceğe benzemio ya hoş
ewet canım şimdi sn kavuşmuş olurdun bizde plakalara geçmiş olurduk bnimki 2 yıllık unv.bitirmilş dedim 2 yıllığı biitreceğine 4 yıllık okuyupda bitireydin ya dedim ne bilim bu zamanı düşünmedim dedi:))
benimkine az kaldı diyom ne azı daha var diyo daha cok var deyincede az kaldı diyo sempatiksalakcinni
son gunler daha zor geciyo ben 200 lerdeyken bu kadar zor gecmiyodu zaman
tatlıkıs, sen de 1 ay sora yarılıyosunn bak şafağını,ne güselll,sabret canımmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?