Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahh canım gel bide bana sor ömrümü yedi vallahi bu şafak ya yarılıor muyum yok bn ortadan yarılıorum bilmiorum yani canım:sm_cool:sırnaşık şey:dance:

Allah iyiliğini versin emii,güldürdün beniiikaydirigubbakcemile3
230dan itibaren şafak panosuna geeeelllll olleyyy,sora plakalaaar çok şükür,
kavuşalım sağsalim sora da...:Saruboceq:

giren girio oda girsin yani ne var:)))malesef çarşı izinini kullanamıo merkeze inmek için 1 saat felan varmış araba felan zor bulunuomuş ama canım kimi zaman canıma tak dio yeter diorum yani off offf geçsin şu zamannnnnnnnnnnn:jeyyar:bilmiyorumkismile

:roflol::roflol: daha öle bişey sormadı ama:roflol:kzıım neden kurt düşsün içine delii iyi bişey diye merak ettim benolumunekankayizsmile gelsinde bakalım:roflol:

bilmem ki acaba ne dedi de bzi evli sandılar diye bilmiyorumkismile

canım benim ki korkusuz şovalye hemen aldı valla çokda iyi oldu çok şükür çok rahat görüşüyoruz tlfda sabahları beni aşkım uyandırıyor 1 saat konuşup kapatıyoruz aşkım uyuyr sonra...aşkam bir daha arıyor gün içinde uyanırsa da arıyor...ama şoför olduğu için bu rahatlığı belkide...
o da oraya alışmaya çalışıyordur canım uygun zamanda alır merak etme...
senin ki usta birliğinde mi acemi birliğindemi canım benimki de acemide almadı usta birliğinde aldı tlf.

Allah iyiliğini versin emii,güldürdün beniiikaydirigubbakcemile3
230dan itibaren şafak panosuna geeeelllll olleyyy,sora plakalaaar çok şükür,
kavuşalım sağsalim sora da...:Saruboceq:

:)))) sanırım bnimde sabırsızlığım bu olsa gerek.ahh şu 230 olsa o panoda görmekle kendimi ii hisseidcem sanırım inş.canım inş. :asigim::dance:

usta birliğinde canım 8 kasımda teslim oldu hayır kimsede olmasa sıkı yönetim var dicemde arkadaşları kullano arkadaşlarıns-dan msj atıo kimi zaman bn bunu anlamıorum arkadaşların kullandığına göre sn içeri sokup konuşabilirsin die düşünüorum ama bilmiorum ya hiç anlam v:1rolleyes:eremedim doğrusu bu duruma

onunda bi bildiği vardır o zaman canım belki yakalatma korkusu vardır...bilmiyorumkismile

Benimki geçen gün bi ustaya yakalanmış eyvahedigeldismile bu bana yorgan altından msj atıyodu yorganı bi çekmiş usta asker, buda kalmış elinde telefonla napiyosun, yasak değilmii gidiyoruz faln demeye başlamış bu, benmki karım doğruyo mecburdum falan demiş. Askerde bişey dememiş artık bi olmasın yasak demiş sonrada, Bu telsim mi demiş bizimkide yok abi, avea birini mi arıcaktın kart veriiym demiş :)))) Usta askerde kabul etmiş iyi olur faln demiş, almış 50 kontürü susmuş anlıcağınız

Yalanda değil hani hee oturduğum yerden dokuz doğurdum resmenohaoldumsmile

vayy çakal vay az uyanuık deilller varya seninkide çk ii uydurmuşsun yırtmış paçayı yane:))

piss adi usta asker sinir oluyorum böyle geldikleri yeri unutanlara
benim sevgilim çok sivri dillidir hemen yapıştırır cevabı gözü kimseyi görmez...
sakın diyim ezdirmesin böyle kendini daha beter üstüne geliyorlar çünkü klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…