Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım aminnn....:Saruboceq:

ıyı dıleklerın ıcın cokkk tesekkur ederım canım
ınsallah tez zamanda sagsaglım gelırlerr opuyorumnanaktan

didemcim maalesef pek romantik değil benim askerim...:1no2:
ama çok güzel muzurluk yapar o konuda üstüne tanımam yanii
fırlamalıkta NUMBER ONE birinciliği kimseye kaptırmaz
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Benimkide yarı romantik yarı değil aşk sözcüklerini çok etkileyici söyler ama sürpriz v.s konusunda ileride görücez bacımzemuszemus
huhuuuuuu ben geldim bacularopuyorumnanaktan
şafak atarsa 228 sempatiksalakcinni
Hoşgeldin canım

AMİN sağolasın canımmmturkbayragi

aşk sözcüklerinden benden ilerde hergün yepyeni sözcüklerle açıyor tlf. ona sözüm yokta süpriz konusunda koca bir sıfır puanı hak ediyor benim sevgili romantiksiz aşkım :umursamaz:

aşk sözcüklerinden benden ilerde hergün yepyeni sözcüklerle açıyor tlf. ona sözüm yokta süpriz konusunda koca bir sıfır puanı hak ediyor benim sevgili romantiksiz aşkım :umursamaz:

anammmmmmmmm ben tek deılım demekkı :1ninca:
bana oyle guzel sozcuklerler hıtap ederkı bazen bu lafları nerden buluyorsun bıle derım
ama iş suprıze gelınce yok yaa beynı duruyo cocugun
gercı cokkk guzel suprız hayallerı var bazen anlatıyo eee bunları yapsana dıyorum yapmaya gelınce yokkkkkk kötükedihüso

Canım bellimi olur sana öyle bi evlenme teklifi yapar ki ağzın açık kalır pişman olursun bu söylediklerine:roflol:
Benim aşkımında bana evlenme teklifi yapıp yapmıyacağı konusunda kararsızım yapmazsa direk ailesini getirirse elimden çekeceği var sempatiksalakcinni

ıyy bırden bana yaptıgı evlılık teklıfı aklıma geldı lmaz: bırıncısınde normal bı anda normal bı sekılde sormustu sonra ınsan ozel bırsey yapardı dıye bı guzel kavga ettıydım bilmiyorumkismile
ıkıncı kez teklıfınde de gumuz yuzuk almıstı sınıftaydık dız cokup etmıstı :1ninca: bunuda begenmemıstım ama bı daha kavga etmım dıye sesımı cıkarmamıstım -tatlicadiarzu-

Ahh bacım bende böyle olmasından korkuyorum:roflol:
Merakla beklliyorum nasıl bi teklif yapıcak diyezemuszemus
Çok bozulur herhalde teklif yapmadan direk ailemi getircem demesinebenneyaptımki

kaydirigubbakcemile3
aynen canım yaa aynı benim aşkım süpriz konusunda biraz fazla kıt dediğim zaman kızıyor bide hadi söyle yapıtğın bir süpriz diyorum susuyor eee yok ki adam akıllı şöle akılla kalan birşey odun diyorum bu sefer hepten köpürüyor cancaazım kaydirigubbakcemile3

hiç sanmıyorum canım yaa ben onda o ışığı o potansiyeli hiç görmedim çünkü.:umursamaz:
bakalım yaptığım baskılar ne sonuç verecek inan bende çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
sende benim gibi yüzsüzlüğü ele al ısrarla söyle şöle etkileyici evlenme teklifi almadan istemeyi aklından çıkar diye bak nasıl tutuşuyor paçaları :roflol: bazende diyo ki ne yani sıradan bişi olsa evlenmicen mi nasıl sinir oluyorumo an yanımda olsa kafasına kafasına o ağır çantamı indirmek geliyor klava:

Mehser kopardın beni canım ya öldüm gülmekten:roflol:
inşallah hayalimizdeki gibi bi teklif alırız canımıniçiopuyorumnanaktan
Kızlar ben çıkmalıyım sohbet çok güzel ama çıkmak zorundayım size hoş sohbetler olsun..
öpüldünüzŞeniz

gülen yüzün hiç durulmasın canım benim...
amin aminnn inşallah bitanem yaa nasıl hayallerim var bir bilsen
gerçi hepsi sonunda fos olacak ama olsun yaa hayali bile güzel
opuyorumnanaktan
bizde öptük canım tekrar görüşürüz inşallah...olumunekankayizsmile

sinirli olduğu zaman o da öyle diyor sonra hemen gönlünü almak durumunda kalıyorum hatalı olduğum için kaydirigubbakcemile3
aynen ama yok işte o ışık o potansiyel maalesefki...
diyorum ki şimdi görmezden geliyorum bu halini evlenince acımam görürsün diyor bakalım anya mı konya mı nereyi görecez evlnince
kaydirigubbakcemile3

aay cnm keşke hiç gitmeselerdi dimi geri?bana ilk gittiğinden daha zor geliyor.benim için askerlik yeni başladı diyebilirim.öle her hafta görmekle olmuyomuş.rabbim sabır versin.bu günleride atlatırız inşallah.benimki pek rahat değil gibi.hava savunmaymış ilk gittiklerinde tatbikat varmış.çadırda falan yatmışlar.umarım bundan sonrası rahat olur.

heh benımkınınde tek savunması evlılık zaten
sen evlenınce gor benı ne suprızler yapıcam dıyo
heee hele bı yapma bak o zaman ne oluyo
yatak odasının kapısının dıbıne bı kopek baglarım sende ıcerde oturur bol bolll tv ızlersın artık dıyorum sempatiksalakcinni kopekten korkarda :dance:
bılmem anlata bıldım mı :kedi: napim bazen delı edıyo bende acık acık dıyorum ona hehehehe :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…