- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.721
Hepinize hayırlı teskereler güzellikler..
Ne günlerdi ya.. 2008-2009 2 asker bekledim gün gün bu panoda.. şimdi kardeşim yanıbaşımda mayısta 1 yıl olacak geleli..
Allah bekleyen herkesi kavuştursun sevgilisine.. Burunları dahi kanamadan sağ salim gelsin inş tüm askerlerimiz
Ne günlerdi ya.. 2008-2009 2 asker bekledim gün gün bu panoda.. şimdi kardeşim yanıbaşımda mayısta 1 yıl olacak geleli..
Allah bekleyen herkesi kavuştursun sevgilisine.. Burunları dahi kanamadan sağ salim gelsin inş tüm askerlerimiz
amin canım aminnn....:Saruboceq:
ıyı dıleklerın ıcın cokkk tesekkur ederım canım
ınsallah tez zamanda sagsaglım gelırlerr opuyorumnanaktan
Benimkide yarı romantik yarı değil aşk sözcüklerini çok etkileyici söyler ama sürpriz v.s konusunda ileride görücez bacımzemuszemusdidemcim maalesef pek romantik değil benim askerim...:1no2:
ama çok güzel muzurluk yapar o konuda üstüne tanımam yanii fırlamalıkta NUMBER ONE birinciliği kimseye kaptırmaz kaydirigubbakcemile3:roflol:
Hoşgeldin canımhuhuuuuuu ben geldim bacularopuyorumnanaktan
şafak atarsa 228 sempatiksalakcinni
aşk sözcüklerinden benden ilerde hergün yepyeni sözcüklerle açıyor tlf. ona sözüm yokta süpriz konusunda koca bir sıfır puanı hak ediyor benim sevgili romantiksiz aşkım :umursamaz:
aşk sözcüklerinden benden ilerde hergün yepyeni sözcüklerle açıyor tlf. ona sözüm yokta süpriz konusunda koca bir sıfır puanı hak ediyor benim sevgili romantiksiz aşkım :umursamaz:
Canım bellimi olur sana öyle bi evlenme teklifi yapar ki ağzın açık kalır pişman olursun bu söylediklerine:roflol:
Benim aşkımINda bana evlenme teklifi yapıp yapmıyacağı konusunda kararsızım yapmazsa direk ailesini getirirse elimden çekeceği var sempatiksalakcinni
ıyy bırden bana yaptıgı evlılık teklıfı aklıma geldılmaz: bırıncısınde normal bı anda normal bı sekılde sormustu sonra ınsan ozel bırsey yapardı dıye bı guzel kavga ettıydım bilmiyorumkismile
ıkıncı kez teklıfınde de gumuz yuzuk almıstı sınıftaydık dız cokup etmıstı :1ninca: bunuda begenmemıstım ama bı daha kavga etmım dıye sesımı cıkarmamıstım -tatlicadiarzu-
anammmmmmmmm ben tek deılım demekkı :1ninca:
bana oyle guzel sozcuklerler hıtap ederkı bazen bu lafları nerden buluyorsun bıle derım
ama iş suprıze gelınce yok yaa beynı duruyo cocugun
gercı cokkk guzel suprız hayallerı var bazen anlatıyo eee bunları yapsana dıyorum yapmaya gelınce yokkkkkk kötükedihüso
Canım bellimi olur sana öyle bi evlenme teklifi yapar ki ağzın açık kalır pişman olursun bu söylediklerine:roflol:
Benim aşkımında bana evlenme teklifi yapıp yapmıyacağı konusunda kararsızım yapmazsa direk ailesini getirirse elimden çekeceği var sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
aynen canım yaa aynı benim aşkım süpriz konusunda biraz fazla kıt dediğim zaman kızıyor bide hadi söyle yapıtğın bir süpriz diyorum susuyor eee yok ki adam akıllı şöle akılla kalan birşey odun diyorum bu sefer hepten köpürüyor cancaazım kaydirigubbakcemile3
ayy canım bende askıma odun demstım bilmiyorumkismile ama felaket bozulmus hala daha bı kavga olsa tabı ben odunum ne anlarım demı dıyo ohaoldumsmile
bı kac tane ufak suprızlerı var unutamadıgım ama oyle ahım sahım seyler deıl ıstee :1ninca:
hiç sanmıyorum canım yaa ben onda o ışığı o potansiyeli hiç görmedim çünkü.:umursamaz:
bakalım yaptığım baskılar ne sonuç verecek inan bende çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
sende benim gibi yüzsüzlüğü ele al ısrarla söyle şöle etkileyici evlenme teklifi almadan istemeyi aklından çıkar diye bak nasıl tutuşuyor paçaları :roflol: bazende diyo ki ne yani sıradan bişi olsa evlenmicen mi nasıl sinir oluyorumo an yanımda olsa kafasına kafasına o ağır çantamı indirmek geliyorklava:
Mehser kopardın beni canım ya öldüm gülmekten:roflol:
inşallah hayalimizdeki gibi bi teklif alırız canımıniçiopuyorumnanaktan
Kızlar ben çıkmalıyım sohbet çok güzel ama çıkmak zorundayım size hoş sohbetler olsun..
öpüldünüzŞeniz
ayy canım bende askıma odun demstım bilmiyorumkismile ama felaket bozulmus hala daha bı kavga olsa tabı ben odunum ne anlarım demı dıyo ohaoldumsmile
bı kac tane ufak suprızlerı var unutamadıgım ama oyle ahım sahım seyler deıl ıstee :1ninca:
aynen bızım ızınde su gıbı gectı gıttı :çok üzgünüm: cokkkk guzel gectı hele ılk gunumuzu aslaa unutamam bana oyle bı ıcten oyle bı ozlemle bakısı vardıkı hala gozumun onunde opuyorumnanaktan
nısanlım rahatmıs canım hatta hıc bırsey yapmıyolarmıs canım sıkılıyo dıyo
30-40 gun sonra tesreke alacaklar varmıs onlar gıdınce benım nısanlımın devresıne sıra gelecekmıs yanı onlar gıdene kadar yatarsınız demısler sımdılık rahat yanı
senınkı nasıl memnunmu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?