- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.741
aay cnm keşke hiç gitmeselerdi dimi geri?bana ilk gittiğinden daha zor geliyor.benim için askerlik yeni başladı diyebilirim.öle her hafta görmekle olmuyomuş.rabbim sabır versin.bu günleride atlatırız inşallah.benimki pek rahat değil gibi.hava savunmaymış ilk gittiklerinde tatbikat varmış.çadırda falan yatmışlar.umarım bundan sonrası rahat olur.
bende yarın gönderiyorum sevdiceğimi askere yaaşafak saymaya başlıcam yarın yazarım artık şafak 460 pufffffffffffff :gitme:
bende yarın gönderiyorum sevdiceğimi askere yaaşafak saymaya başlıcam yarın yazarım artık şafak 460 pufffffffffffff :gitme:
heh benımkınınde tek savunması evlılık zaten
sen evlenınce gor benı ne suprızler yapıcam dıyo
heee hele bı yapma bak o zaman ne oluyo
yatak odasının kapısının dıbıne bı kopek baglarım sende ıcerde oturur bol bolll tv ızlersın artık dıyorum sempatiksalakcinni kopekten korkarda :dance:
bılmem anlata bıldım mı :kedi: napim bazen delı edıyo bende acık acık dıyorum ona hehehehe :asigim:
ewet canım keske gıtmeselerdı :çok üzgünüm: bende senın gıbı dusunuyorum ılk gıttıgınde 1 ayda ger geldı ama asıl ayrılık sımdı basladı
hee bırde benımkı ızne gelmeyıde dusunmuyo daha erken gelırım dıyo sız benım yanıma zıyarte gelırsınız dıyo eger cokk bunalırsam gelırım dıyo bakalım opuyorumnanaktan
tatlım benım nısanlımın oldugu yerde tatbıkat yerı ıımıs o sofor olarak gıtmstı usta askerler sakın sofor olma yoksa ısın zor demısler yazıcı yapacaklarmıs onu
senınkınınde degıstırme sansı yokmu kı bilmiyorumkismile
bizde öle dedik nişanlıma sen gelme biz geliriz dedik.valla orda tekrar bi görev verceklermi bilmiyorum.ilk gittiğinde sıkıntılı geliyodu sesi ama şimdi daha iyi gibi.inşallah rahat ederler dua ediyorum.şimdilik başka yapcak bişi yok:Saruboceq:
canım bugn şafak 268 :) daha coook war bitmesineee
kısçelerrrrr boshayallersmile
geçicek-tatlicadiarzu- merak etme 400 ler tamamda 300ler geçmio sen onu düşün bence 400de şafak değil mehtap sayıcaksınsen ona çok mu dion esmerim bnmkini duysan dudağın uçuklarrr şafak 460 :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoooknerdeyse sennki bnmkinin yarısı
sen ona çok mu dion esmerim bnmkini duysan dudağın uçuklarrr şafak 460 :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoooknerdeyse sennki bnmkinin yarısı
Vee çok şükür ki artık "ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ" opuyorumnanaktan:sm_cool:
tamam işte bugün oldu salı çarşamba burda yanı şafak doğan güneş oldu artık...
neyse benim çıkmam gerekiyor babam çığrıyor içeridenkaydirigubbakcemile3
tamam işte bugün oldu salı çarşamba burda yanı şafak doğan güneş oldu artık...
neyse benim çıkmam gerekiyor babam çığrıyor içeridenkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?