Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet canım keske gıtmeselerdı :çok üzgünüm: bende senın gıbı dusunuyorum ılk gıttıgınde 1 ayda ger geldı ama asıl ayrılık sımdı basladı
hee bırde benımkı ızne gelmeyıde dusunmuyo daha erken gelırım dıyo sız benım yanıma zıyarte gelırsınız dıyo eger cokk bunalırsam gelırım dıyo bakalım opuyorumnanaktan
tatlım benım nısanlımın oldugu yerde tatbıkat yerı ıımıs o sofor olarak gıtmstı usta askerler sakın sofor olma yoksa ısın zor demısler yazıcı yapacaklarmıs onu
senınkınınde degıstırme sansı yokmu kı bilmiyorumkismile

gayet açık ve net anlattın canım... kaydirigubbakcemile3
bizimkide bayılır köpeciklere hele sibirya kurtlarına evlenince alcakmış 2 dene bi tane neyine yetmiyorsa...
ben neyle tehdit edeyim bilmiyorum ki kaydirigubbakcemile3

bizde öle dedik nişanlıma sen gelme biz geliriz dedik.valla orda tekrar bi görev verceklermi bilmiyorum.ilk gittiğinde sıkıntılı geliyodu sesi ama şimdi daha iyi gibi.inşallah rahat ederler dua ediyorum.şimdilik başka yapcak bişi yok:Saruboceq:

ewet canım dua etmekten baska care yok :Saruboceq: allah hepsıne kolaylık versın
nısanlımın orda yuzuk takmak yasakmıs bı uzulmus kı nerdeyse aglayacak suan tek kafasına taktıgı sorun bu sempatiksalakcinni

kısçelerrrrr boshayallersmile

elma şekerim fıstık sarmam karşılışamadıkŞeniz
sen ona çok mu dion esmerim bnmkini duysan dudağın uçuklarrr şafak 460 :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoooknerdeyse sennki bnmkinin yarısı
geçicek-tatlicadiarzu- merak etme 400 ler tamamda 300ler geçmio sen onu düşün bence 400de şafak değil mehtap sayıcaksın

sen ona çok mu dion esmerim bnmkini duysan dudağın uçuklarrr şafak 460 :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoooknerdeyse sennki bnmkinin yarısı

tatlımm,ilk günler zor geçer,bitmicekmiş gibi gelir insana..
ama sora yarıya doğru bi umut oluyo,inanmaya başlıyosun biticene..
zaten beraber yiyoruz şafakları burda..
biticek tabii,sayılı gün biter..
Allah kavuştursun askerine arkadaşımm:Saruboceq:
iyiki burası var,teselli oluyo insan..
sağ salim gelsin hepsi inşallahhh...

tamam işte bugün oldu salı çarşamba burda yanı şafak doğan güneş oldu artık...
neyse benim çıkmam gerekiyor babam çığrıyor içeriden
kaydirigubbakcemile3

tamam işte bugün oldu salı çarşamba burda yanı şafak doğan güneş oldu artık...
neyse benim çıkmam gerekiyor babam çığrıyor içeriden
kaydirigubbakcemile3

aceleci bacı ben genede yarın biliom yarın uyumucan mı kızımsırnaşık şey
neyse tatlum hayırlısı olsun umarım herşey gönlücence olur darısı hepimizin başına ya nasıl heyecanlısındır uffdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…