Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İyidir tatlım sen ??

bnde çok iyiyim çok şükür napıosun bakalım birazcıkda olsa alışabildin mi canım he bu arada yeni konu açtım tekrradan haberin olsun burdaki tüm kızlara sölüyelim yeni şafak saymaya başlıcak olanları veya başlamış olanalara destek olmka için görürüsün zaten canım.

Alıştımm kıss dün akşam aradı konuştukk, şöför olmak için uğraşıyo sinir oldum biraz.. Oturmak istemiyomuş beyfendi, :umursamaz:

ne die sinir oluosun daha ii senin için rahat rahat mesajlaşırsınız işte

Yok be canım telefon götürmediki yanında bu sefer.. Kendini yorucak şöförler sürekli faal olurlar arıyamadığı günler olucak.. Sırf nöbet tutmamak için yapıo bunları. Zaten dedi bana şöför olursam hergün arıyamam sanırım dedi, bu battı heralde bana

hımm bn bildiğime göre şöförler çk rahat oluomuş ya şimdi götürmemesi lazım zaten hemen alırlar alt devreler gelsin rahatlar o zaman ailesindne telini ister konuşursunuz canım

hımm bn bildiğime göre şöförler çk rahat oluomuş ya şimdi götürmemesi lazım zaten hemen alırlar alt devreler gelsin rahatlar o zaman ailesindne telini ister konuşursunuz canım

Kıss bilmiyorum artık yaa nasıl istiyosa öle yapsın, benmde bi arkadşın sevgili şöför olraak yaptı ama çocuk izine gelemiyodu başka şöför yok diye, inşallah öle bişey başımıza gelmez

kızlar 2 gün oldu askerim teslim olalı. çok özledimm yine uykusuz geceler başladı
çok güzel günler geçirdim yaa anlatamam bol bol sarıldım ona bol bol öptüm hele aşkım nasıl özlemiş benii dengesizlikleri de olmadı değil ama :çok üzgünüm:
bugün 2. gün dün aramadı beni neden acaba?

canımcım dengesizlikleri tüm erkeklerin var sonuçra askerden dönüp geliolar müsait deildir belki canım allah kavuştursun canım

kızlar benımkıde şöför olarak yapıyor ama ben soyle soylıyım rahatız yanı bız ama bolgeden bolegeye degsıır belkı benımkı nıgdedının ılcesınde yapıyor onun oldugu yerde 3 sofor varr
carsı ızınlerınde bırısı 9 dan 11 e kadar cıkıyor mesela dıgerıde o geldıkten sonra oyle gıdıyor yanı

ama herkes sofor olayım dıye ugrasıyor rahat cunku ve neden oturmak ıstemıyorlar cunku otururlarsa onlar ıcın vakıt gecmıyor bıde oyle dusunun sureklı otur otur bızım gıbı degıllerkı onlar

haa bıde benımkı telefonu var o yuzden rahat olabılırırz bılmıyorum ama ankesorlu telefonlada olabılırdı

sofor olunca bıde dıger askerlerden en cok komutarla muhattap olan oluyor buda bı yana ıyı

en azından vakıt gecırıyorlar
zorlugu varmıdır muhakkak vardır bazen dıreksıyon basından kalkamıyorlar olaylardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…