Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

melıkecım usta bırlıgıne mı teslım oldu yoksa normal ızınmıydı

belkı vaktı yoktur yogundur canım kotu bısey dusunme hemen

melıkecım usta bırlıgıne mı teslım oldu yoksa normal ızınmıydı

belkı vaktı yoktur yogundur canım kotu bısey dusunme hemen

usta birliğine teslim oldu izmit e. ailesi götürdüm hatta pazar günü teslim oldu. dün aramadı beni bilmiyorumkismile bakalım bugün arayacak mı? merak ediyorum mafoldumben çook seviyorum sesini duymadan yapamıyorum yaa :sinifsinif:

ya acaba yeni teslim olduklarında neler yapıyolar. zaten aşkımın alışması zor olcak galiba beraberken düşünüyodu yeni bi yer falan diye..

bakalım aramasını bekliyorum.. kalbini kırmadan ifadesini alcam onun. nasıl merak ettiğimi uyuyamadığımı biliyo :umursamaz:

Canım şöför eksiği varmış, zaten bi şöför arakdaşıymış alırız seni demişler, büyük ihtimal olucak şöför, bide istanbullu olmanın avantajıda varmış doğuda oldukları için. İnşallah dediğin gibidir canımm opuyorumnanaktan

melıkecım cok cok ıyı anlıyorum senıı :/
bekle canım hemen kolay degıl onun ıcınde yenı bı ortam sıkıdır belkı daha yenı teslım olmus cunku baksana egıtımlerı vardır belkı arar senı

ilk günlerden eğitimleri olur mu ki?
neyse olmadı ablasını ararım bakalım, aramazsa bugün yarın..
zaten para sıkıntısı çekiyo onu biliyorum, söylemiyo ama bana.. bir de çok para harcadık sanki beraberken, harcatmak istemedim de :sinifsinif:

bi askeriyenin nosunu öğrensem aricam hep aşkımı..

öyle valla canım öyle alıştım kii o kadar sıcaktı kii ben ne istersem aldı, gezdik, film izledik, ağladım :gitme:
şükürler olsun rabbime daha bi yakındık sankii hiç. ama durgunlukta vardı. hatta bi ara durgunsun pek konuşmuyosun diye ağladım karşısında. sarılmadı ama bana o an. neden bilmiyorum. belki de daha çok ağlarım diyee.. ağlama hadi gel yanıma dedi. gitmedim. tamam yok bişey dedim gözyaşlarımı sildim. böyle yapması kırdı biraz beni ama psikolojisini de bilemiyorum artık. sonra beraber nefes filmini izledik. izlerken ağladım sarıldı o an bana gözyaşlarımı sildi falan..

hep yan yanayken göndermek çok zor oluyo... :sinifsinif:

Kısım niye NEFES filmine gittiniz ki, biz Recep İvedik ' e gittik kaydirigubbakcemile3 azda olsa çocuk gülmüş oldu birazz, ne komklikler yaptım valla ona, keyfi düzelsin diye hihoyyyt

yok ilk görüştüğümüz gün recep ivediğe gittik zaten. çok güldük zaten ona.

o filmi izlememizi de o istedi.
askeriye de onun çarşıya çıktığı gün bazı arkadaşları nefes i izlemişler. ona da çok beğendiklerini falan söylemişler. baya merak ediyodu. böyle böyle dedi izleyelim dedi. aldık arkadaşımın evine gittik işte. baş başa izledik.

napim yanii o kadar istedi izlemeden mi gönderseydim bilmiyorumkismile

hee anladımm canım, o istediyse sorun yok =) yani gülmek varken ağlamışsınızda oyüzden dedim, dha keyiflii bi filme gitseydiniz bari diye

günaydın canım çok ii valla

ohh ne güsel bnimkide gelsin bizde gitcez bi filme hıhh:1closedeyes:
Gidin canım gidin iyi oluyo karanlık yatıyosun sevdiğinin omuzuna gel keyfim gel olsada yatsam omzuna bi 6 ay beklemem lazım-tatlicadiarzu-
Nasılsın şekerim nasıl gidiyo?

Benmki çift alamamış yaww, yer kalmamıştı, çok üzüldük :1no2:

Biz bulduk Allahtan canım sevmiyorum öyle ayrı koltukları olsun bi daha izne geldiğinde yine filme giderseniz bir iki gün önceden bilet alırsınız..
Hakikaten çok komikti ivedik özellikle kütüphane sahnesi :roflol::roflol::roflol:

Evet komiktii ama benmkine pek komk gelmedii kafamçokkarıştı 2-3 kez anca güldü oda küfrlerde :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…