- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.781
melıkecım usta bırlıgıne mı teslım oldu yoksa normal ızınmıydıkızlar 2 gün oldu askerim teslim olalı. çok özledimm yine uykusuz geceler başladı
çok güzel günler geçirdim yaa anlatamam bol bol sarıldım ona bol bol öptümhele aşkım nasıl özlemiş benii dengesizlikleri de olmadı değil ama :çok üzgünüm:
bugün 2. gün dün aramadı beni neden acaba?
melıkecım usta bırlıgıne mı teslım oldu yoksa normal ızınmıydı
belkı vaktı yoktur yogundur canım kotu bısey dusunme hemen
kızlar benımkıde şöför olarak yapıyor ama ben soyle soylıyım rahatız yanı bız ama bolgeden bolegeye degsıır belkı benımkı nıgdedının ılcesınde yapıyor onun oldugu yerde 3 sofor varr
carsı ızınlerınde bırısı 9 dan 11 e kadar cıkıyor mesela dıgerıde o geldıkten sonra oyle gıdıyor yanı
ama herkes sofor olayım dıye ugrasıyor rahat cunku ve neden oturmak ıstemıyorlar cunku otururlarsa onlar ıcın vakıt gecmıyor bıde oyle dusunun sureklı otur otur bızım gıbı degıllerkı onlar
haa bıde benımkı telefonu var o yuzden rahat olabılırırz bılmıyorum ama ankesorlu telefonlada olabılırdı
sofor olunca bıde dıger askerlerden en cok komutarla muhattap olan oluyor buda bı yana ıyı
en azından vakıt gecırıyorlar
zorlugu varmıdır muhakkak vardır bazen dıreksıyon basından kalkamıyorlar olaylardan
canım yaa bilmiyorumkismile üzülme sakın, seninkinin teslim tarihi kaç arasıydı ??
öyle valla canım öyle alıştım kii o kadar sıcaktı kii ben ne istersem aldı, gezdik, film izledik, ağladım :gitme:
şükürler olsun rabbime daha bi yakındık sankii hiç. ama durgunlukta vardı. hatta bi ara durgunsun pek konuşmuyosun diye ağladım karşısında. sarılmadı ama bana o an. neden bilmiyorum. belki de daha çok ağlarım diyee.. ağlama hadi gel yanıma dedi. gitmedim. tamam yok bişey dedim gözyaşlarımı sildim. böyle yapması kırdı biraz beni ama psikolojisini de bilemiyorum artık. sonra beraber nefes filmini izledik. izlerken ağladım sarıldı o an bana gözyaşlarımı sildi falan..
hep yan yanayken göndermek çok zor oluyo... :sinifsinif:
busracım bugün çıkıo yola saat akşam 7:30 da yarın teslim olcakkkk ama daha şimdiden özledim onu senağlama
yok ilk görüştüğümüz gün recep ivediğe gittik zaten. çok güldük zaten ona.
o filmi izlememizi de o istedi.
askeriye de onun çarşıya çıktığı gün bazı arkadaşları nefes i izlemişler. ona da çok beğendiklerini falan söylemişler. baya merak ediyodu. böyle böyle dedi izleyelim dedi. aldık arkadaşımın evine gittik işte. baş başa izledik.
napim yanii o kadar istedi izlemeden mi gönderseydim bilmiyorumkismile
Günaydın fıstıklarr:sm_cool:
Keyfiler nasıl?
Büşram bizde ivediğe gittik çift kişilik koltuk aldık sevdüğümle ohhh gel keyfim gel:jeyyar:
Günaydın fıstıklarr:sm_cool:
Keyfiler nasıl?
Büşram bizde ivediğe gittik çift kişilik koltuk aldık sevdüğümle ohhh gel keyfim gel:jeyyar:
Gidin canım gidin iyi oluyo karanlık yatıyosun sevdiğinin omuzuna gel keyfim gel olsada yatsam omzuna bi 6 ay beklemem lazım-tatlicadiarzu-günaydın canım çok ii valla
ohh ne güsel bnimkide gelsin bizde gitcez bi filme hıhh:1closedeyes:
Benmki çift alamamış yaww, yer kalmamıştı, çok üzüldük:1no2:
Gidin canım gidin iyi oluyo karanlık yatıyosun sevdiğinin omuzuna gel keyfim gel olsada yatsam omzuna bi 6 ay beklemem lazım-tatlicadiarzu-
Nasılsın şekerim nasıl gidiyo?
Biz bulduk Allahtan canım sevmiyorum öyle ayrı koltukları olsun bi daha izne geldiğinde yine filme giderseniz bir iki gün önceden bilet alırsınız..
Haikaten çok komikti ivedik özellikle kütüphane sahnesi :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?