Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet komiktii ama benmkine pek komk gelmedii kafamçokkarıştı 2-3 kez anca güldü oda küfrlerde :roflol:

Evet benimkide çok gülmedi aksine ben çok güldüm hatta kahkaha atıyom susturuyo dikkat çekiyomuş kahkaha atmam töbe töbe kıskançtırda kendisikaydirigubbakcemile3
Bende küfürlerde çok güldüm ya gülünmicek gibi değildi:roflol::roflol:

çok şükür şu 2 gündür çok iiyim canım ya mayıs gibi gelcek sanırım bakalım :))ewet omzuna başını koyduğunda o kadar huzrlu oluosunki ahh ahh

Hadi tatlım az daha dayan az kaldı seninkinin gelmesine, bize daha çoook varr, pufff

oyyy canım benim dayan dayan valla kimi zaman bıktım artık diorum ama bu aralar çk şükür normal mutlu modundayım nedense size göre az gelio canım ama bna göre günler bitmek bilmio sizde gelicek bu zamanlara nasıl geçmiş diceksiniz canım bak yavaşda olsa alışmışsın

çok şükür şu 2 gündür çok iiyim canım ya mayıs gibi gelcek sanırım bakalım :))ewet omzuna başını koyduğunda o kadar huzrlu oluosunki ahh ahh
Hep iyi ol canım inan hiçbirşey için üzülmeye değmiyo şu hayatta anın tdını çıkaropuyorumnanaktan
Neyse kuzum geldiğinde acısını çıkartırsın bol bol..

ahh bu askerlikk çok değiştirdi sevgilimii

Ne yönden değiştirdi canım olumlu mu olumsuzmu?

ewet canım doğru sölüosun ewet öle yapıcam oda öle dio zatenDD

Eskiden A desen gülen çocuğun yerini =))) başka biri almış, somurtmuyo ama fazla gülmüyo çok sakindi =) Arkadşlarıyla çıkıo dışarı bakıyorum 1 saat sonra eve gelmiş neoldu diyorum, sıkıldım diyo.. hep böleydi benm yanımdayken bitek kendini iyi hissediyomuş hep böle konuştu, duygusal takıldıkk sempatiksalakcinni anlıcağın canımm =)))) Seninkinin de böle davranışları varmıydı ?? Gideceği yer için endişeliydi sanırım

ewet canım doğru sölüosun ewet öle yapıcam oda öle dio zatenDD

Bak benim erkek arkadaşım diyo ki benim morelim bozuk olmasada askerde telde konuşurken senin morelinin bozuk olduğunu hissediyim benimde morelim bozuluyo diyo onlar bizden güç alıyolar..bende bi karar aldım ne olursa olsun çok morelim bozukta olsa telde konuşurken belli etmicem gülücem pozitif olucam diye bi karar aldım çünkü çok etkiliyo onları canım.

Büşracım benim erkek arkadaşımda o kadar espriyi seven o kadar gülmeyi seven bi insandır ki bu yönden ondada bi değişiklik oldu çok güldüğünü hatta içten kahkaha attığını görmedim hep düşünceliydi beni bu hali üzdü tabi..Soruyorum hayatım gideceğin yer doğuda o yüzden üzülüyomusun diyorum hayır niye üzüliyim ki diyo ama bence içinde fırtınalar kopuyo sırf ben üzülmiyim diye öyle diyo..Mesela şöyle bi değişiklik daha vardı çok sarılmadı çok öpmedi genelde hep ben yakın oldum hele gideceği son gün daha bi uzak davrandı bunlara üzüldüm tabi ama onun ne psikolojide olduğunu bilemiyorum.

bilmiyorumkismile aynen canımm askerlik psikolojisi demekki herkezde aynı problem

Benimkindede şöle bi durum vardı pazar günü gitti ama bnle cumaretsi günü buluşalım bile demedi bn çk üzüldüm yani bni sevmio felan die düşündüm soğudu bnde felan dediydim
pazra günü yolcu etmeye gelcem dedim yok hayır gelmeni istemiorum dedi bunuda çk kırıldım çk üüzldüm doğrusu

Canım siz izine geldiğinde hiç görüşmedinizmii :bbo:

bilmiyorumkismile aynen canımm askerlik psikolojisi demekki herkezde aynı problem
Evet canım sabredicez onlarada hak veriyorum çok zor canım ya aileden sevgiliden uzakta böyle olmaları çok doğal aslında bize aynı şey olsa biz belkide daha fazlasını yaparız empati kurmak lazım..

Canım bunun sevgiyle bi ilgisi yok belki ailesiyle zaman geçirmek istemiştir o gün hak vermek lazım..benim sevgilimde yolcu etmeye gelme dedi çünkü ayrılamam senden dedi ama ben gittim hakikatende dediği gibi ayrılmak öyle zor oldu ki ikimizde ağladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…