- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.801
Evet komiktii ama benmkine pek komk gelmedii kafamçokkarıştı 2-3 kez anca güldü oda küfrlerde :roflol:
Gidin canım gidin iyi oluyo karanlık yatıyosun sevdiğinin omuzuna gel keyfim gel olsada yatsam omzuna bi 6 ay beklemem lazım-tatlicadiarzu-
Nasılsın şekerim nasıl gidiyo?
Biz bulduk Allahtan canım sevmiyorum öyle ayrı koltukları olsun bi daha izne geldiğinde yine filme giderseniz bir iki gün önceden bilet alırsınız..
Hakikaten çok komikti ivedik özellikle kütüphane sahnesi :roflol::roflol::roflol:
Evet benimkide çok gülmedi aksine ben çok güldüm hatta kahkaha atıyom susturuyo dikkat çekiyomuş kahkaha atmam töbe töbe kıskançtırda kendisikaydirigubbakcemile3
Bende küfürlerde çok güldüm ya gülünmicek gibi değildi:roflol::roflol:
çok şükür şu 2 gündür çok iiyim canım ya mayıs gibi gelcek sanırım bakalım :))ewet omzuna başını koyduğunda o kadar huzrlu oluosunki ahh ahh
Hadi tatlım az daha dayan az kaldı seninkinin gelmesine, bize daha çoook varr, pufff
Hep iyi ol canım inan hiçbirşey için üzülmeye değmiyo şu hayatta anın tdını çıkaropuyorumnanaktançok şükür şu 2 gündür çok iiyim canım ya mayıs gibi gelcek sanırım bakalım :))ewet omzuna başını koyduğunda o kadar huzrlu oluosunki ahh ahh
ahh bu askerlikk çok değiştirdi sevgilimii
Hep iyi ol canım inan hiçbirşey için üzülmeye değmiyo şu hayatta anın tdını çıkaropuyorumnanaktan
Neyse kuzum geldiğinde acısını çıkartırsın bol bol..
Ne yönden değiştirdi canım olumlu mu olumsuzmu?
Hep iyi ol canım inan hiçbirşey için üzülmeye değmiyo şu hayatta anın tdını çıkaropuyorumnanaktan
Neyse kuzum geldiğinde acısını çıkartırsın bol bol..
Ne yönden değiştirdi canım olumlu mu olumsuzmu?
ewet canım doğru sölüosun ewet öle yapıcam oda öle dio zatenDD
Eskiden A desen gülen çocuğun yerini =))) başka biri almış, somurtmuyo ama fazla gülmüyo çok sakindi =) Arkadşlarıyla çıkıo dışarı bakıyorum 1 saat sonra eve gelmiş neoldu diyorum, sıkıldım diyo.. hep böleydi benm yanımdayken bitek kendini iyi hissediyomuş hep böle konuştu, duygusal takıldıkk sempatiksalakcinni anlıcağın canımm =)))) Seninkinin de böle davranışları varmıydı ?? Gideceği yer için endişeliydi sanırım
Büşracım benim erkek arkadaşımda o kadar espriyi seven o kadar gülmeyi seven bi insandır ki bu yönden ondada bi değişiklik oldu çok güldüğünü hatta içten kahkaha attığını görmedim hep düşünceliydi beni bu hali üzdü tabi..Soruyorum hayatım gideceğin yer doğuda o yüzden üzülüyomusun diyorum hayır niye üzüliyim ki diyo ama bence içinde fırtınalar kopuyo sırf ben üzülmiyim diye öyle diyo..Mesela şöyle bi değişiklik daha vardı çok sarılmadı çok öpmedi genelde hep ben yakın oldum hele gideceği son gün daha bi uzak davrandı bunlara üzüldüm tabi ama onun ne psikolojide olduğunu bilemiyorum.
Benimkindede şöle bi durum vardı pazar günü gitti ama bnle cumaretsi günü buluşalım bile demedi bn çk üzüldüm yani bni sevmio felan die düşündüm soğudu bnde felan dediydim
pazra günü yolcu etmeye gelcem dedim yok hayır gelmeni istemiorum dedi bunuda çk kırıldım çk üüzldüm doğrusu
Evet canım sabredicez onlarada hak veriyorum çok zor canım ya aileden sevgiliden uzakta böyle olmaları çok doğal aslında bize aynı şey olsa biz belkide daha fazlasını yaparız empati kurmak lazım..bilmiyorumkismile aynen canımm askerlik psikolojisi demekki herkezde aynı problem
Benimkindede şöle bi durum vardı pazar günü gitti ama bnle cumaretsi günü buluşalım bile demedi bn çk üzüldüm yani bni sevmio felan die düşündüm soğudu bnde felan dediydim
pazra günü yolcu etmeye gelcem dedim yok hayır gelmeni istemiorum dedi bunuda çk kırıldım çk üüzldüm doğrusu
Evet canım sabredicez onlarada hak veriyorum çok zor canım ya aileden sevgiliden uzakta böyle olmaları çok doğal aslında bize aynı şey olsa biz belkide daha fazlasını yaparız empati kurmak lazım..
Hımmmm fisfisfis haklısın canımm aslında erkelerinde kadınlardan farklı değiller, sanıırm onlarda çok duygusal oluyolar..
Yaa kıslar gündüz msnde, facede, burda, iş ,güç faln derken zaman geçiyo çabucak ama evdee ???????? off akşam oluyo aramasını beklemk faln çok zor kendime bi uğraş bulmam lazım sizcee ????? siz napiosunuz, nasıl vakit geçiriyosunuz, dizi falnda düşünmeme engel olamıyo zatii :uhm:
busra enisteyi yolladınmı erzuruma..
kızlar..................
Hoşgeldinn ballı lokma tatlım perim :sm_cool:kızlar..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?