- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.821
Hoşgeldinn ballı lokma tatlım perim :sm_cool:
hoşgeldinn canımmm =)))
canımsın kuşum hoşbuldum didoşum nasılsın bakayım herkes dertli bugünÇok üzgünüm çoook
hoşbulduk şekerim nasılsın bakam:uhm:
bu arada bende öle hele dizide sevgili görüyorum istemem bulamıyorumda oyalanıcak bişi-tatlicadiarzu-
İyiyim yavrumm sen nasılsın bakalım..canımsın kuşum hoşbuldum didoşum nasılsın bakayım herkes dertli bugünÇok üzgünüm çoook[/B]
İyidir canım yaa,alıştım valla bu sefer daha kolay oldu..
çeyiz falnmı yapsakk hihoyyyt
selamlar arkadaşlarımmmopuyorumnanaktan
ben yaptım cıx büşüm olmuo bu kezde aman çok var ne yapıyorum ben diyosun arada gaza gelip uğraşıyorum çeyiz işleriyle ama:gitme:İyidir canım yaa,alıştım valla bu sefer daha kolay oldu..
çeyiz falnmı yapsakk hihoyyyt
iyi diyelim iyi olsun didoşmmirmirmirmirİyiyim yavrumm sen nasılsın bakalım..
Evet dertli bugun herkes
Büşüm anlıyon mu kız çeyizden ben bi tek zincir çekmeyi biliyom o kadar:roflol::roflol:
Valla kitap okuyabilirsiniz seviyosanız yada pcde bi oyuna sarabilirsin aklımada başka bişey gelmiyo kelin ilacı olsa kafasına sürermiş benimkide o misal:roflol::roflol:
megolamanım hihoyyytŞeniz
EE KIZLAR SÖYLEYİN MADEM ÇEYİZLERİNİZ NE ALEMDE MUHABET DEĞİŞSİNdelikafadulden
Canım bunun için halk eğitim evelerinde kurslar veriyolar ahşap boyama ebru seramik boyama çok güzel hobiler var ben gitmeyi düşünyorum sende haftasonu gidip öğrenebilirsin akşamlarıda evde yaparsın.Kıss yok bende anlamam zincir çekmeyi biliyom bende, yaa misal boncuklu bişeyler yapıolar, zaten dantel devri bitti be canımm =)) ya işte bilen varsa güzel uğraştırıcı bişey sölesin. Pc başındayım bütün gün oyun faln sarmıyo beni yaww
dağıtım izni için geldiklerinde,o bir hafta boyunca eski bildiğiniz kendileri gibi olamıyolar,moralsiz oluyolar genel olarak demiştim size dimi..
bizlerle ilgisi yok bu durumlarının,kolay mı adamlar bir seneliğine gidiyo oluyolar yeni yerlerine..off çok hakkatenmafoldumben
Canımm pazartesi onun askerliiğinin başlamış olması lazım senin şafak 460 değil 458. bugn =)))
Çok haklısın canım hatırlıyorum daha önce demiştin..onların yerşnde biz olsak biz dahada çok değişebilirdik anlamak gerekiyo empati kurmak gerekiyo işte
Hee kıs ikinci günü =) bugun şöför olucak büyük ihtimal canımm
Rahmetli annanem yaptırırdı sağolsun, vitrin takımı yaptırmıştıı , kanaviçe faln bişeyler var ama hepsinin modası geçti ki açıkcası kullanmam onları, hihoyyyt
ama daha teslim olmadı ki büşracım teslim olmadan şafak düşüyor mu ayyy öle ise ne güzel iki kutu daha karalayayım :):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?