Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşgeldinn ballı lokma tatlım perim :sm_cool:

canımsın kuşum hoşbuldum didoşum nasılsın bakayım herkes dertli bugünÇok üzgünüm çoook
hoşgeldinn canımmm =)))

hoşbulduk şekerim nasılsın bakam:uhm:
bu arada bende öle hele dizide sevgili görüyorum istemem bulamıyorumda oyalanıcak bişi-tatlicadiarzu-

İyidir canım yaa,alıştım valla bu sefer daha kolay oldu..

çeyiz falnmı yapsakk hihoyyyt

Büşüm anlıyon mu kız çeyizden ben bi tek zincir çekmeyi biliyom o kadar:roflol::roflol:
Valla kitap okuyabilirsiniz seviyosanız yada pcde bi oyuna sarabilirsin aklımada başka bişey gelmiyo kelin ilacı olsa kafasına sürermiş benimkide o misal:roflol::roflol:

ben yaptım cıx büşüm olmuo bu kezde aman çok var ne yapıyorum ben diyosun arada gaza gelip uğraşıyorum çeyiz işleriyle ama:gitme:
İyiyim yavrumm sen nasılsın bakalım..
Evet dertli bugun herkes
iyi diyelim iyi olsun didoşmmirmirmirmir
evet heee dertli asker yarileri olaraktan yakalım bi sigra smilede olsa

Kıss yok bende anlamam zincir çekmeyi biliyom bende, yaa misal boncuklu bişeyler yapıolar, zaten dantel devri bitti be canımm =)) ya işte bilen varsa güzel uğraştırıcı bişey sölesin. Pc başındayım bütün gün oyun faln sarmıyo beni yaww

dağıtım izni için geldiklerinde,o bir hafta boyunca eski bildiğiniz kendileri gibi olamıyolar,moralsiz oluyolar genel olarak demiştim size dimi..
bizlerle ilgisi yok bu durumlarının,kolay mı adamlar bir seneliğine gidiyo oluyolar yeni yerlerine..off çok hakkatenmafoldumben

Canım bunun için halk eğitim evelerinde kurslar veriyolar ahşap boyama ebru seramik boyama çok güzel hobiler var ben gitmeyi düşünyorum sende haftasonu gidip öğrenebilirsin akşamlarıda evde yaparsın.

Çok haklısın canım hatırlıyorum daha önce demiştin..onların yerşnde biz olsak biz dahada çok değişebilirdik anlamak gerekiyo empati kurmak gerekiyo işte

Çok haklısın canım hatırlıyorum daha önce demiştin..onların yerşnde biz olsak biz dahada çok değişebilirdik anlamak gerekiyo empati kurmak gerekiyo işte

gerçekten biz olsak çıldırır gibi olurduk dimi yaaaeyvahedigeldismile
yaaa önemli olan sağ salim geri dönmeleri bize.. inşallahhh:Saruboceq:

Rahmetli annanem yaptırırdı sağolsun, vitrin takımı yaptırmıştıı , kanaviçe faln bişeyler var ama hepsinin modası geçti ki açıkcası kullanmam onları, hihoyyyt

vitrin kullanmayı düşünmüyorum benimde çok var öyle ama bakalım genede kullanmak istiyorum çünkü emek var napalım bakıcaaz modernleştiririz büşüm:CüvCüv:
eşya olarak aldın mı ne bileyim tenceresi tavasıcokacimcoook

ama daha teslim olmadı ki büşracım teslim olmadan şafak düşüyor mu ayyy öle ise ne güzel iki kutu daha karalayayım :):dance:

Tabiki de canımm benmki 1-5 aralık arası teslim tarihi vardır.. benmki 4'ünde gitti 457den başladık biz valla saymaya duyduğumda bende çok sevinmiştim. Ondan diyorumm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…