- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.841
benimkininde normal gorevi tank soforuydukaydirigubbakcemile3 ama icerde allahtan dısarı cıkmıyor..hava nasıl orda diye sor yaz kıs hep soguk der:)
vitrin kullanmayı düşünmüyorum benimde çok var öyle ama bakalım genede kullanmak istiyorum çünkü emek var napalım bakıcaaz modernleştiririz büşüm:CüvCüv:
eşya olarak aldın mı ne bileyim tenceresi tavasıcokacimcoook
Tatlıkıss niree kaybolduu :uhm:
Kıs dün sordum abarttıkları kadar değilmiş faln dio ama cemre düştü öle gitti o =) havalar bu ara güzel yaa orasıda biraz olsun düzelmiştrr. Görücem onu bi dahaki kışa doğru =)))
yok canım yaaa, hiç öle şeyler yok valla kaydirigubbakcemile3 sende ?
geldm canım yemeğe çıkmıştım anca :))
ee çeyizlerden açılmış konular hayırdır kimler dünyaevine girio bakalım
gerçekten biz olsak çıldırır gibi olurduk dimi yaaaeyvahedigeldismile
yaaa önemli olan sağ salim geri dönmeleri bize.. inşallahhh:Saruboceq:
geldm canım yemeğe çıkmıştım anca :))
ee çeyizlerden açılmış konular hayırdır kimler dünyaevine girio bakalım
anam kızım bunlarla oyalan işte
bende var hepsi alıcak bişey kalmadı kalsa alıcam bende:roflol:
ceyiz konusu acılmıs ya bende ceyiz seti aldım yemek takımı,tencere takımı,kahvaltı seti,catal kasık bıcak seti..birde oda takımı yapıyom boncuklarla bitsin koyucam erkekler hic ugrasmıyo hep bisopuyorumnanaktan
Kıss kimsenin girdiği yok uğraş arıoz kendimizee işte =)))
tabiki sizlerhihoyyythihoyyyt
ohoo sende ben alalı kaç sene oldu üstüne hiç bişeyde çıkmadı gene aynı şeyler bi kare takımlar çıktı bende makinede çizildiğinden kare takım istemiyorum:sinifsinif:Kıss şimdi Krc faln takım satıyo yaa onlardan alırım diyorum, daha sonra ben evlenene kadaaaarr neler çıkarr =))) Benm bi arkadş bulaşık makinası aldı odasında duruyo :roflol:
superisi karusu insan slm veriri d,mi hayırsız nerrelerdesin sn bakem
:roflol:inş. canım
ohoo sende ben alalı kaç sene oldu üstüne hiç bişeyde çıkmadı gene aynı şeyler bi kare takımlar çıktı bende makinede çizildiğinden kare takım istemiyorum:sinifsinif:
sade bişey aldım onun modası geçmez zaten:1ninca:
ohaa beyaz eşyayı birlikte seçeriz diye almadk:ecrin_bebek:
kızım modası geçer deme hepsi aynı anda alınmıyo demedi deme büşümkaydirigubbakcemile2
canım pardon vermedimmi verdim sanıyorum cidden:1ninca:
nasılsın bakayımŞeniz
Tabiki de canımm benmki 1-5 aralık arası teslim tarihi vardır.. benmki 4'ünde gitti 457den başladık biz valla saymaya duyduğumda bende çok sevinmiştim. Ondan diyorumm boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?