Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimkininde normal gorevi tank soforuydukaydirigubbakcemile3 ama icerde allahtan dısarı cıkmıyor..hava nasıl orda diye sor yaz kıs hep soguk der:)

Kıs dün sordum abarttıkları kadar değilmiş faln dio ama cemre düştü öle gitti o =) havalar bu ara güzel yaa orasıda biraz olsun düzelmiştrr. Görücem onu bi dahaki kışa doğru =)))

Kıs dün sordum abarttıkları kadar değilmiş faln dio ama cemre düştü öle gitti o =) havalar bu ara güzel yaa orasıda biraz olsun düzelmiştrr. Görücem onu bi dahaki kışa doğru =)))

bu aralar daha iyidir belki kısın cok soguk oluyormus ama icerisi cok sıcak diyodu benimki yakıyolar kaloriferiya o yonden iyi

gerçekten biz olsak çıldırır gibi olurduk dimi yaaaeyvahedigeldismile
yaaa önemli olan sağ salim geri dönmeleri bize.. inşallahhh:Saruboceq:

Evet canım erkekler daha sabırlı daha güçlü oluyorlar biz daha duygusalız onlara nazaran bizi askere gönderseler hergün ağlar dert yanardık herhalde kıyamam ya rabbim hepsini korusun güç versin.

ceyiz konusu acılmıs ya bende ceyiz seti aldım yemek takımı,tencere takımı,kahvaltı seti,catal kasık bıcak seti..birde oda takımı yapıyom boncuklarla bitsin koyucam erkekler hic ugrasmıyo hep bisopuyorumnanaktan

Bak bunu merak ediyorum işte bocuklarla kaydirigubbakcemile2 nasıl yapıosun canım yaa, bende öle bişey yapmak istiyorumm. canım sıkılıo evdeee

Kıss kimsenin girdiği yok uğraş arıoz kendimizee işte =)))

hıımmm bnde şimdi şubatın ocağın 31 inde arzumun çaycı aldım bu ay ilk taksitimi ödücem malum başlamak lazım illla evlencez die bişe yok ama alıp koymka lazım pat die alınmıo şimdiden başalyıp koymalıki ilerde ne ailemiz ne kendimiz sıkıntı çekelim kızlar hele bide kendşi paranla alınca insanın daha bi hoşuna gidio bn aileme aldırmıcam herşeyimi kendim yapıcam kızlar

superisi karusu insan slm veriri d,mi hayırsız nerrelerdesin sn bakem

Kıss şimdi Krc faln takım satıyo yaa onlardan alırım diyorum, daha sonra ben evlenene kadaaaarr neler çıkarr =))) Benm bi arkadş bulaşık makinası aldı odasında duruyo :roflol:
ohoo sende ben alalı kaç sene oldu üstüne hiç bişeyde çıkmadı gene aynı şeyler bi kare takımlar çıktı bende makinede çizildiğinden kare takım istemiyorum:sinifsinif:
sade bişey aldım onun modası geçmez zaten:1ninca:
ohaa beyaz eşyayı birlikte seçeriz diye almadk:ecrin_bebek:
kızım modası geçer deme hepsi aynı anda alınmıyo demedi deme büşümkaydirigubbakcemile2

superisi karusu insan slm veriri d,mi hayırsız nerrelerdesin sn bakem

canım pardon vermedimmi verdim sanıyorum cidden:1ninca:
nasılsın bakayımŞeniz

HIIMMMMM ben bi bakınmaya başlıyımm ozamaan :hulya:

Tabiki de canımm benmki 1-5 aralık arası teslim tarihi vardır.. benmki 4'ünde gitti 457den başladık biz valla saymaya duyduğumda bende çok sevinmiştim. Ondan diyorumm boshayallersmile

sen beni çok mutlu ettin allahta seni etsin cnmmm insallah safaklarımız göz açıp kapayıncaya kadar gecerrrrr büşracımmmm yaaa

Yavrular geldim sayfa açık kaldı içeri gitmem gerekti.
Bnede çeyizime güral poselenin yemek takımını,tencere set,elektrık supugesı,çatal kaşık bıcak set,battaniye,bornoz takımı bunları aldım aklıma gelen bunlar çalışmaya başlıyım almaya devam edicem canlarımboshayallersmile

canım pardon vermedimmi verdim sanıyorum cidden
nasılsın bakayım
iyiym canım şu 2 gündür sn naılsın bakayım alıştın mı

bn ocağın sonunda aldım bitane arzumun çaycısını bu ay ilk taksidimi ödücem malum hepsi birden alınmıo kendim alıp ödemek istiorum aileme yük olmak istemiorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…