Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ohhh iyimiş hee, kıss bende hiçbişeyy yok yaaa :bbo:

sen beni çok mutlu ettin allahta seni etsin cnmmm insallah safaklarımız göz açıp kapayıncaya kadar gecerrrrr büşracımmmm yaaa

canım sizin için 90 1/ 2 die topik açtım orda senin gibi niceleri olcak biz şafaklarımızı yarıladık ordaki arkadaşlara destek olalım die düşünüp açtım bbakalım

allah kavuştursun canım şu 400 lerden kurtulunca zaman su gibi akıp geçio

HIIMMMMM ben bi bakınmaya başlıyımm ozamaan :hulya:

bencede başla şekerim kesin beğeniceğin bişeyler bulursun benimde ufak mutfak aletleri kaldı ıvır zıvır olanlar:hulya:

aaa bende aldım sen elektirik süpürgesini ne marka aldınfisfisfis
devam tatlım ben büyükleri aldımda ufaklar kaldı ama yerde kaplıyyo yaklaştıkca alıcaz artık :1ninca:

bn ocağın sonunda aldım bitane arzumun çaycısını bu ay ilk taksidimi ödücem malum hepsi birden alınmıo kendim alıp ödemek istiorum aileme yük olmak istemiorum açıkcası

haklısın canım arzumdan mı aldın iyi oluo kaça aldın:uhm:
bende 2 3 çift çaydanlık var çaycı düşünmüyorum ama bakalımkaydirigubbakcemile2

Bak bunu merak ediyorum işte bocuklarla kaydirigubbakcemile2 nasıl yapıosun canım yaa, bende öle bişey yapmak istiyorumm. canım sıkılıo evdeee

normal perdeler var ya o tarz kumaslardan sekilli olanlardan alıyorum parca tuller falan satılıyor pazarlarda sonra perdenin uzerindeki modellerin rengine gore boncuk alıyorum isliyorum cok kolay bi kerede yaparsın

gerçekten biz olsak çıldırır gibi olurduk dimi yaaaeyvahedigeldismile
yaaa önemli olan sağ salim geri dönmeleri bize.. inşallahhh:Saruboceq:

Ohhh iyimiş hee, kıss bende hiçbişeyy yok yaaa :bbo:

Canım ben çalışmaya başlıyım ilk küçük ev aleetlerini alıcam..sonra paramı bankaya atıcam nişanlılık döneminde herşeyimi alıcam modası geçiyo yada evdeki eşyaların rendine uymaz diye korkuyorum bende combin takıntısı vardır da biraz:sm_cool:

arzumun aldım çk güzel ya ya yalan olmaz ama 120 i mi neydi 100 küsüratlı canım çaydanlık alcam zaten normal günde kullanmak içinde ama bu çaycı çk ii ketil olarakda kullanıosun ya o yzden ketil almama gerek kalmaz dedim amavazgeçtim şimdi ketilda alcam herşeyim olsun istiorum mutfak eşyam özellikle yemek yapmayı çk seven bir insan olarak.

link yasak mıyok kız yasak deil die biliorum bn

normal perdeler var ya o tarz kumaslardan sekilli olanlardan alıyorum parca tuller falan satılıyor pazarlarda sonra perdenin uzerindeki modellerin rengine gore boncuk alıyorum isliyorum cok kolay bi kerede yaparsın
hımm fikir güzel ama onların kenarlarını dikmesi var canımm =)) bide tül bulmakk lazım

Aynenn canım yaa, mesela mutfak dolapların rengiyle tencere takımlarının rengi faln aynı olsun isterim, uygun olsun en azından =))kaydirigubbakcemile2

peki cnmmmm sağollllll ins geçer yaaaaa

Son düzenleme:

bnde şu şekilde seviorum arzumla başladım hepsini arzumun almak istiorum canlarım gr aldıktan sonra sorun olmaz pembe dolapların rengi mesela pembe bulamazsınki herşeyini en güzeli gri kızlar beyazıda sevmiorum gri çk şık duruo griden şaşmam bn

yasak dediler:uhm:
ben yemek yapmayı daha tam bilmiyorumboshayallersmile

KIZLAR YA SİZ İŞYERLERİNİZDE TELEFONLA RAHAT KONUŞUYOMUSUNUZ:uhm:

peki cnmmmm sağollllll ins geçer yaaaaa tel fln rahat açabileceğini bilsem daha az üzülcem deeee işteee bi gitsinde bugün bakalımmmm hayırlısıylaaaa

ne demek canım

geçer geçicek canım mecbur geçmeye belki hergün arayamaz 2 günde bir arıcaktır 2 dk bile olsa arıolar canım sn hiç üzülme ona üzüldüğünü sakın belli etme hep mutlu görün tatlım aklı burda kalmasın canım hem üzüldüğün şeye bak o arıyamazsa bile sn arar görüşürsün oda yasak deil yani sn arayıp konuşabiliosun

işte şimdi şafak doğan güneş oluyo canım şafak 1 yok aslında 2 den sonra hopp ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :dance::sm_cool:
sesini duydukça daha çok bastırıyor heyecan yaa kalbim yerinden çıkacak gibi resmenhihoyyyt:sm_cool::dance::teytey:delikafadulden

:lepi:mutluluklar,Allah ayırmasın bi daha inşallah arkadaşımm.:Saruboceq:

amin canım çok sağol ...
cümlemizi ayırmasın Rabbim bir daha inşallah...
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…