- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.861
sen beni çok mutlu ettin allahta seni etsin cnmmm insallah safaklarımız göz açıp kapayıncaya kadar gecerrrrr büşracımmmm yaaa
Yavrular geldim sayfa açık kaldı içeri gitmem gerekti.
Bnede çeyizime güral poselenin yemek takımını,tencere set,elektrık supugesı,çatal kaşık bıcak set,battaniye,bornoz takımı bunları aldım aklıma gelen bunlar çalışmaya başlıyım almaya devam edicem canlarımboshayallersmile
sen beni çok mutlu ettin allahta seni etsin cnmmm insallah safaklarımız göz açıp kapayıncaya kadar gecerrrrr büşracımmmm yaaa
HIIMMMMM ben bi bakınmaya başlıyımm ozamaan :hulya:
Yavrular geldim sayfa açık kaldı içeri gitmem gerekti.
Bnede çeyizime güral poselenin yemek takımını,tencere set,elektrık supugesı,çatal kaşık bıcak set,battaniye,bornoz takımı bunları aldım aklıma gelen bunlar çalışmaya başlıyım almaya devam edicem canlarımboshayallersmile
bn ocağın sonunda aldım bitane arzumun çaycısını bu ay ilk taksidimi ödücem malum hepsi birden alınmıo kendim alıp ödemek istiorum aileme yük olmak istemiorum açıkcası
Ohhh iyimiş hee, kıss bende hiçbişeyy yok yaaa :bbo:
Bak bunu merak ediyorum işte bocuklarla kaydirigubbakcemile2 nasıl yapıosun canım yaa, bende öle bişey yapmak istiyorumm. canım sıkılıo evdeee
gerçekten biz olsak çıldırır gibi olurduk dimi yaaaeyvahedigeldismile
yaaa önemli olan sağ salim geri dönmeleri bize.. inşallahhh:Saruboceq:
Ohhh iyimiş hee, kıss bende hiçbişeyy yok yaaa :bbo:
bencede başla şekerim kesin beğeniceğin bişeyler bulursun benimde ufak mutfak aletleri kaldı ıvır zıvır olanlar:hulya:
aaa bende aldım sen elektirik süpürgesini ne marka aldınfisfisfis
devam tatlım ben büyükleri aldımda ufaklar kaldı ama yerde kaplıyyo yaklaştıkca alıcaz artık :1ninca:
haklısın canım arzumdan mı aldın iyi oluo kaça aldın:uhm:
bende 2 3 çift çaydanlık var çaycı düşünmüyorum ama bakalımkaydirigubbakcemile2
hımm fikir güzel ama onların kenarlarını dikmesi var canımm =)) bide tül bulmakk lazımnormal perdeler var ya o tarz kumaslardan sekilli olanlardan alıyorum parca tuller falan satılıyor pazarlarda sonra perdenin uzerindeki modellerin rengine gore boncuk alıyorum isliyorum cok kolay bi kerede yaparsın
Canım ben çalışmaya başlıyım ilk küçük ev aleetlerini alıcam..sonra paramı bankaya atıcam nişanlılık döneminde herşeyimi alıcam modası geçiyo yada evdeki eşyaların rendine uymaz diye korkuyorum bende combin takıntısı vardır da biraz:sm_cool:
kettle,tost makinesi,rondo hep el altında olan çok kullanılanlar..
canım sizin için 90 1/ 2 die topik açtım orda senin gibi niceleri olcak biz şafaklarımızı yarıladık ordaki arkadaşlara destek olalım die düşünüp açtım bbakalım
allah kavuştursun canım şu 400 lerden kurtulunca zaman su gibi akıp geçio
hımm fikir güzel ama onların kenarlarını dikmesi var canımm =)) bide tül bulmakk lazım
Aynenn canım yaa, mesela mutfak dolapların rengiyle tencere takımlarının rengi faln aynı olsun isterim, uygun olsun en azından =))kaydirigubbakcemile2
arzumun aldım çk güzel ya ya yalan olmaz ama 120 i mi neydi 100 küsüratlı canım çaydanlık alcam zaten normal günde kullanmak içinde ama bu çaycı çk ii ketil olarakda kullanıosun ya o yzden ketil almama gerek kalmaz dedim amavazgeçtim şimdi ketilda alcam herşeyim olsun istiorum mutfak eşyam özellikle yemek yapmayı çk seven bir insan olarak.
link yasak mıyok kız yasak deil die biliorum bn
peki cnmmmm sağollllll ins geçer yaaaaa tel fln rahat açabileceğini bilsem daha az üzülcem deeee işteee bi gitsinde bugün bakalımmmm hayırlısıylaaaa
Perimm elektrik süpürgesini arçelikten aldım ama yaklaşık 3 yıl oluyo alalı eğer beğenmezsem yenisini alırım ileride..
aceleci bacı ben genede yarın biliom yarın uyumucan mı kızımsırnaşık şey
neyse tatlum hayırlısı olsun umarım herşey gönlücence olur darısı hepimizin başına ya nasıl heyecanlısındır uffdelikafadulden
:lepi:mutluluklar,Allah ayırmasın bi daha inşallah arkadaşımm.:Saruboceq:
yasak dediler:uhm:
ben yemek yapmayı daha tam bilmiyorumboshayallersmile
KIZLAR YA SİZ İŞYERLERİNİZDE TELEFONLA RAHAT KONUŞUYOMUSUNUZ:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?