- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.881
yasak dediler:uhm:
ben yemek yapmayı daha tam bilmiyorumboshayallersmile
KIZLAR YA SİZ İŞYERLERİNİZDE TELEFONLA RAHAT KONUŞUYOMUSUNUZ:uhm:
hımm fikir güzel ama onların kenarlarını dikmesi var canımm =)) bide tül bulmakk lazım
Aynenn canım yaa, mesela mutfak dolapların rengiyle tencere takımlarının rengi faln aynı olsun isterim, uygun olsun en azından =))kaydirigubbakcemile2
işte şimdi şafak doğan güneş oluyo canım şafak 1 yok aslında 2 den sonra hopp ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :dance::sm_cool:
sesini duydukça daha çok bastırıyor heyecan yaa kalbim yerinden çıkacak gibi resmenhihoyyyt:sm_cool::dance::teytey:delikafadulden
amin canım çok sağol ...
cümlemizi ayırmasın Rabbim bir daha inşallah...olumunekankayizsmile
işte şimdi şafak doğan güneş oluyo canım şafak 1 yok aslında 2 den sonra hopp ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ :dance::sm_cool:
sesini duydukça daha çok bastırıyor heyecan yaa kalbim yerinden çıkacak gibi resmenhihoyyyt:sm_cool::dance::teytey:delikafadulden
amin canım çok sağol ...
cümlemizi ayırmasın Rabbim bir daha inşallah...olumunekankayizsmile
evett canımm =)
ben bilmiyorm yandık he:gitme:hımm çk zevkli valla bi evlenim neler yapcam bn ona:))))
cep telefonuyla mı valla bu işyerlerine göre değişio bn çk rahatım valla cep telefonuylada konuşuorum kimi zaman aşkımıda arıorum askeriyeyi
delikafadulden Allah bi daha uzaklık vermesinakannehir
ay gelio askerin şaka gibi maşallah yadelikafadulden
ne güzel:hulya:
ben bilmiyorm yandık he:gitme:
kızlar ne güzel yadelikafadulden
ozaman sade renkler tercih ediciksin büşümopuyorumnanaktan
ee canım cuma gününe hazırlıklarını yaptın mı tatlım
ya canım varya senin bu mutluluğun bnide mutlu edio sanki bnim askerim gelio gibi çk mutluyum yaf
delikafadulden Allah bi daha uzaklık vermesinakannehir
ay gelio askerin şaka gibi maşallah yadelikafadulden
:roflol::roflol: bende alcam:dilcikar:kız korkmana gerek yok ne var bunda al eline bi yemek kitabı başla yemek yapmaya
bn evleniceğim zaman oktay ustanın ve osmanlı mutfağının kitabını alcam yapıp yapıp yicez aşkımla duyan sanırki bu kız evklilik aşamasında:))
Kıss düşünsene tencreyi beğeniyon alıosun kırmızı renginde, evinin dolapları yeşillne kötü görüntü oluşurr delikafadulden
sen nişanlımıydın hemen görücekmisin önce sana mı gelicek hai annat kızdelikafaduldensağol canım benim darısı kısa zamanda başına inşallah...
henüz değil yarın yapacağım Allah nasip ederse...
ama hala nereden başlıcam ne yapıcam bilmiyorum yaa saf saf gülüyorum etrafa ağzım kulaklarıma varıyor resmen elim ayağım durduğu yerde durmuyor çok garip yaa sesini duydukça daha bir heyecan basıyor eyvahedigeldismileakannehir
aminnn aminn canım hiçbirimize başka ayrılık vermesin RABBİM...
valla şaka gibi geliyor birde arkama dönüp baktığıma o günleri sanki hiç yaşamadım gibi ne çabuk geçti sanki diyorum ama çok zordu yorucuydu bitiyor çok şükür yarınakannehir:sm_cool::dance:
:roflol::roflol: bende alcam:dilcikar:
az kaldı kız o aşamayada geliceksindelikafadulden
ben aldım o zaman mutfağın dolaplarını sade tercih ederimboshayallersmile
lan yeşil mutfak dolabımı olur deli olurda nadir yani ayrıca sanki bangoda durucak tencereler dolabın içinde durucak alemsin:roflol::roflol:
ne demek canım
geçer geçicek canım mecbur geçmeye belki hergün arayamaz 2 günde bir arıcaktır 2 dk bile olsa arıolar canım sn hiç üzülme ona üzüldüğünü sakın belli etme hep mutlu görün tatlım aklı burda kalmasın canım hem üzüldüğün şeye bak o arıyamazsa bile sn arar görüşürsün oda yasak deil yani sn arayıp konuşabiliosun
ayyyy sizlerrrr beni çok rahatlatoyorsunuz yaaaa sizlerdennn tecrübeli kişilerden öğrenecek daha çok şeyim varmış meğerrr iyi kiii kk dayım iyiki sizlerleyim cnmmmm :enbuyukkk: askerim seni çok seviyorum bu arada turkbayragi
kıs yeşil, kırmızı, siyah vs. parlak mutfak dolapları var çok güzel a.s olsunn canımm yemek yaparken göz zevkimi bozmak istemiyom laelaelaelaelae :roflol: :roflol:
ayyyy sizlerrrr beni çok rahatlatoyorsunuz yaaaa sizlerdennn tecrübeli kişilerden öğrenecek daha çok şeyim varmış meğerrr iyi kiii kk dayım iyiki sizlerleyim cnmmmm :enbuyukkk: askerim seni çok seviyorum bu arada turkbayragi
büşüm senin askerin erzurumdaydı demi:icecream:
:roflol::roflol: bende alcam:dilcikar:
az kaldı kız o aşamayada geliceksindelikafadulden
ben aldım o zaman mall tabi canım oktay ustanın yemekleri çk güzel oluo valla ayy canım inş. ya
mutfağın dolaplarını sade tercih ederimboshayallersmile
lan yeşil mutfak dolabımı olur deli olurda nadir yani ayrıca sanki bangoda durucak tencereler dolabın içinde durucak alemsin:roflol::roflol:
Hee kıss Erzuruma gitti, senin ki nire gitmişti sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?