- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.901
sempatiksalakcinni ırakta:a015: şaka lan hakkaride yawrulam:çok üzgünüm:
sempatiksalakcinni ırakta:a015: şaka lan hakkaride yawrulam:çok üzgünüm:
hakkarinin nersinde bim eski sevgilimde orda yapmıştı askerliğini
Kıss sende bizi rahatlatıyosunn seni görünce yine de yol aldığımızı anlıyorum. Bizimkilere bide alt devre lazımm yawww :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen nişanlımıydın hemen görücekmisin önce sana mı gelicek hai annat kızdelikafadulden
ee böle olman gayet normal canım en büyük zorluğu aştın uzun süren hasretin bitio hayırlısıyla camnım
hoşgeldin aramıza arkadaşımopuyorumnanaktan
beraber sayıyoruz şafakları hadiikaydirigubbakcemile5
Kıss maşallah sınırdaymış zatenn, yaa bu istanbulluları nie bukadr uzağa yolluyolar yaaa hiç anlamıyorum.. Ben hakkaride kaldım kıss :jeyyar: küçük bi yer tabi değişmişdir artık
büşra şimdi bu oldu mu ya seni görünce biz rahatlıoz ne demek resmen beni ezdin yaaa sen yolun başındasın demek istedin demi bana ağlarım valla bak zaten sulu gözün tekiyimmmm susturamazsın beniiii bi daha :çok üzgünüm:
ayy canım bnim bizde senin döneminden geçtik ve aynı şeyleri bizde yaşadık inan birazcıkda olsa seni mutlu edebildiysem rahatladıysann ne mutlu bize..
istanbullu değiliz biz-tatlicadiarzu- genede uzak amabenneyaptımki
bilmem değişmiştir heralde gidemedim ki:roflol::roflol:
tehlikesiz yerde şimcilik:gitme: kötünün iyisi mi neboshayallersmile
yok canım değilim kendi aramızda taktığımız yüzüğümüz var.aileler biliyor ama askerden önce istemedi bizimkiler..
maalesef hemen göremicem cumaya bir daha yarın 6 gibi evde olacak abisinin doğum günüymüş toplanacaklarmış hemde sevgilimin gelmesi bahanesi ile yarın kandil ben oruç tutmak istiyorum yarın öyle görüşemicez cuma günü sabah başkıcak mesaimiz akşama kadar inşallah beraberiz doya doya gidereceğiz özleemimizi inşallah...opuyorumnanaktan
nasıl özlemişim yaa koskoca 452 gün bitti sonunda çok şükür yaaakannehir
ahh ahh ne zorluklar neler yaşadık beraber...
Rabbim bşka ayrılık vermesin inşallah bir daha hiçbirimize...opuyorumnanaktan
büşra şimdi bu oldu mu ya seni görünce biz rahatlıoz ne demek resmen beni ezdin yaaa sen yolun başındasın demek istedin demi bana ağlarım valla bak zaten sulu gözün tekiyimmmm susturamazsın beniiii bi daha :çok üzgünüm:
bu senin ikinci asker bekleyişin mi:1shok::1shok:
:sm_confused: canım naptım ben şimdi yaaww :uhm:
:roflol::roflol: büşüm askerş yeni gitti napsın-tatlicadiarzu-:sm_confused: canım naptım ben şimdi yaaww :uhm:
hee kıss aynen öle, sen nirdesin bakiiyim aklinialirimsmile
daha ne yapcan yolun başında olduğumu hatırlattın büşraaaaaklava:
tabi rahatlattın arkadasım biz şafakçıların birbirine desteği çok önemli demiiii:uhm:
evet canım bu ikinci asker bekleyişim ama bundan öncekinde hiç şafak saymazdım çk büyük sıkıntılar yaşadım ve ayrılık kararı aldım ve bunu o askerdeyken söledim ama sonra askereyken gerçek yüzünü ortaya çıkardı canım
ama bu gerçekten başka 1 ay konuştuğum insan ama bunda günlük tutuorum şafağımız yazıorum arıorum ne bilim daha neleri var bunun için ama bundan öncekinde bn böle deildim canım sebebinide çözmüş deilim ya hoş
niye sen unutmuşmuydun:1closedeyes:
teşekkür ederim cnm bnmmmm safak 458
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?