Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

MERVECİM NE GÜLDÜRDÜN BENİ YA FUTBOL SAHASI KURALIM HE:)
kaanla konuştuğumda zaten ev işindede yardım etmezmiş öle diyo ben tv izlerim diyo o zaman bende çalışmam evde otururum dedimgülüştük
bakalım o günleri görmeyi nasip et allahım bir an önceee

pşşttt kızz naberrr, görüşemiyoruz ne zamandır, hiç görmüyosunn

öyle cnm gerçekten, eve gidince şöyle bi kuduruyoruz oyunlar oynuyoruz hem o seviniyor hemde ben rahatlıyorum ama ne olursa olsun evde bakması zor hayvanları.

evet canım hele birde onunla ilgilenecek vaktin yoksa çokdaha zor hem hayvan için hemde senin için

iyiyim bende durumm yeni geldim eve paso işlemlerim vardı dışardaydım bi yandanda aşkımla mesajlaştık keyfim yerine geldi
Bugün duygusal değilsin dimi canım

aşkım yarın yanımdaaaa...

Rabbim nasip kısmet ederse haftaya cuma bende senin gibi doğan güneş diycem şimdiden heycanlıyım çok çok çok şu günler geçmio artık ağlıyorum hep çok özledim ama düşününcede çok heycanlıyım yaşasın geçti bitti gitti hasretlik sıra geldi söze nişana düğüne gün saymaya

iyiyim bende durumm yeni geldim eve paso işlemlerim vardı dışardaydım bi yandanda aşkımla mesajlaştık keyfim yerine geldi
Bugün duygusal değilsin dimi canım

ohh ne güzel mesajlaşmışsınızn didemcim süper...
Bizde akşam 3saatten fazla konuştuk aşkımla beni uyuttu sabahta uyandırdı bende günde bomba gbi uyandım haliyle. bide akşam gidince bisürü mektup yazdım sabahta postaya verdimm çok mutluyummm ondan canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…