Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaa bak ev işi dedin mi benim ki benden iyi yapar birde börek yapsın salatayı zaten 1 saat uğraşır sanki sanat eseri yapacak paşamın önce gözü doymalıymış o konuda şanslıyım canım tabi şimdi anasına yapıyorda bana yapar mı bilmiyorum valla

:13:Allah daha da iyi etsin inşAllah =) Sağol canım bende iyiyim

amin canım inallah sen neler yapıyorsun bakalım askerin nasıl hergün konuşuyonuz mu bakalım

valla ne güzel şanslıısn canım ama bize gediklerinde bizden beklerler hizmeti ama umarım sanada yaar
benimki tam tersi ama yaptırırım ben banane oda çalışıyor bend eçalışıyorum ikimizin birbrine destek olması lazım ahh ahh böle konuşup yazıyorum ya bir an önce o günleri görmek istiyorum ya kendi kendime diyorum evlilik meraklısı mı oldum nedir anşlamadım gitti

kızlarrr iyi akşamlarr hepinizee...nasılsınız?yaavv ben bir ay öncee interneetten yurtdışından bir siteden gözlük siparişi vermiştim.ödemeyi de yaptım.biraz yüklüce hemdee.400 tl civarındaa..hala elime geçmedi.ptt yi aradım gümrükte kalmışş topkapıdan gidip alcakmışım ödeme yapcakmışım bide galibaa..hiç başınıza böle bişey geldi mi...zaten bi dünya para verdim bidee ordaa ödersemmm battım ben

yapar canım başta nasıl alıştırırsan diyorlar ya acımak yok ver toz bezini eline silsin dursun
inşallah benim ki de yan çizmezde yaapar

selam canım hiç bir bilgim yok sen sevdiçeğine kavuştun demi canım

hoşgeldin canım biz iyiyiz kendi adıma söyliyeyim kudurdum aşkım 3 gece yok fenalık geçiriyorum kendimi kk ya verdim
kıyamam sana canım 3 gün bi ömür gelir sana bizde 2 gün konuşamadık çok zordu sabret canım..
ohh cok sevındım canım bugün mutlu olmana tatlım benim iyi yapmışsın mektup olayını
didemcim hoşgeldin
teşekkürler

ee nasılsın dünden beri? türkülere devammı, ben bugün hüseyin turan'dan alaydım elin elime türküsünü dinledim tesadüfen hoşuma gitti.
canım bugün daha iyiyim..paso almaya gıttım ordanda sigorta işlerim vardı onlar hallettim bu arada aşkımla mesajlaştık bugün melankolik değilim anlıcağın
Ama akşam önce vatan var dizi onu izlicem o zaman kesin deprsif moda girerim edacım:2:

Bende dinliyeyim bari duymamıştım daha önce..Sen iyisin dimi edoşum?

ii akşmalr canım ben iyiyim sen nasılsın
aaaa kötü olmuş öle ya tühhh ne kadar ödemen gerekli acaba keşke yurtdışı gibi yerden sipariş ettirmeseydin canım ya
kötü olmuş

yapar canım başta nasıl alıştırırsan diyorlar ya acımak yok ver toz bezini eline silsin dursun
inşallah benim ki de yan çizmezde yaapar

kesinlikle canım tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bu yöntemi kullanıp yaptırcam

aşkım duysaa çok kızarr banaa bu gümrük işini ona aktarmamam lazımm o hediye alcaktı banaa sen beğen al demişti...interneetten almaa gidip alırız demişti bide bu gümrük olayını duyarsaaa gördün mü benim sözümü dinlemedin dicek kesin100e kadar razıyım yaa fazla olmasında napiim..türkiyedeee o fiyattan da pahalı çünküü artık başa gelen çekilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…