Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm hoşgeldin, 100$'a kadar olan ürünler gümrükten geçiyor ama daha fazla fiyat olanlar maalesef gümrükte takılıyor. ah be esinim modanın göbeendesin niye öyle yaptın

bende bu akşam o diziyi izliycem elimde olmadan valla o kanala çeviyiroum kanalı :26:
sonrada bi melankoli bi üzüntü

hoşbuldummm canımm nasılsın?topkapıya gitmekk farz olduu bahaneyle istanbulaaa giderim
iyiyim tatlım şafak 100 oldu..aşkın gelir kıs sen topkapıya gidene kadr

bende bu akşam o diziyi izliycem elimde olmadan valla o kanala çeviyiroum kanalı :26:
sonrada bi melankoli bi üzüntü

süper dizi edam ya izlemeden duramıyorum bende

canım benim bi anlık gaflette bulundum üç kuruş ucuz olsun diyee kar yaptım aklımcaatürkiyedee baktım ben aynı gözlük 600den aşağı yoktu hiç bi yerdeee güya ucuz olcaktıı şimdi gümrüktee ne kadar takcalar bakalım aynı hesaba gelicek yinee hiç değilse şimdiye kadar elimdee olurdubir daha yurt dışı alışverişi mi aslaaaagözünü sevdiğim istanbulumm

güneydoğudan hikayeler onu diyonuz dimi
ben bir türlü bakamadım ona ya bide 10.30 da uykum geliyo yarım kalıyo ancak haftaosnu tekrarında izliyorum oda yakaldığumda ya

iyiyim tatlım şafak 100 oldu..aşkın gelir kıs sen topkapıya gidene kadr

süper dizi edam ya izlemeden duramıyorum bende

aşkım gelmeden gitmem lazım bu işi onun duymaması lazımmcumaaa günü geliyim bariii az kaldıı..geldiğindee takarım hem yoksaa sorup durucak yinee gözlüğün nerdee dieeanaaaaa çift hanelilere düşüorsun canım benimmm çok hızlı geçicek görüceksinnn

benimde beğendiğim gözlük var D&G 400TL diyo gelip gidip bakıyorum kıyamıyorum paraya

ekle bakem fotosunu görelim şu gözlüğü

strawberry'den ben parfüm vs alışveirşi yapıcam ama 100$'ı geçirmeden.

canım bak bu benimkii prada bunun markası da,ben gözlüğee acımıyorum açıkçasıı göz hassas biraz kalitesi olması lazım bencee..tabi bu kadar daa pahalı olması da tartışılırrcanımm strawberrydede mi aynı şeler geçerli yavv bak ordan da alcaktım benn almıyım o zaman iyi oldu sölediğin

canım belli etme tabiki olabilir bölee...bizdeee de ben havalara uçuyorum ama aşkımdaa tık yok..önce bi burdan çıkıyım bişey hissedemiyorum burda dio

gelicek bi 5 gün sonra memlekete gidicek yani bi 8 gün daha olmıcak yanımda ama bakalımm

Aşkın gelmeden hallet o zaman bebekk
Evet canım çok mutluyum 2li haneler daha çabuk geçiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…