hoşbuldummm canımm nasılsın?topkapıya gitmekk farz olduu bahaneyle istanbulaaa giderimhoşgeldin lalem benimde bilgim yok tatlım
kızlarrr iyi akşamlarr hepinizee...nasılsınız?yaavv ben bir ay öncee interneetten yurtdışından bir siteden gözlük siparişi vermiştim.ödemeyi de yaptım.biraz yüklüce hemdee.400 tl civarındaa..hala elime geçmedi.ptt yi aradım gümrükte kalmışş topkapıdan gidip alcakmışım ödeme yapcakmışım bide galibaa..hiç başınıza böle bişey geldi mi...zaten bi dünya para verdim bidee ordaa ödersemmm battım ben
kıyamam sana canım 3 gün bi ömür gelir sana bizde 2 gün konuşamadık çok zordu sabret canım..
ohh cok sevındım canım bugün mutlu olmana tatlım benim iyi yapmışsın mektup olayını
canım bugün daha iyiyim..paso almaya gıttım ordanda sigorta işlerim vardı onlar hallettim bu arada aşkımla mesajlaştık bugün melankolik değilim anlıcağın
Ama akşam önce vatan var dizi onu izlicem o zaman kesin deprsif moda girerim edacım:2:
Bende dinliyeyim bari duymamıştım daha önce..Sen iyisin dimi edoşum?
atarsaaa 2
iyiyim tatlım şafak 100 olduhoşbuldummm canımm nasılsın?topkapıya gitmekk farz olduu bahaneyle istanbulaaa giderim
bende bu akşam o diziyi izliycem elimde olmadan valla o kanala çeviyiroum kanalı :26:
sonrada bi melankoli bi üzüntü
cnm hoşgeldin, 100$'a kadar olan ürünler gümrükten geçiyor ama daha fazla fiyat olanlar maalesef gümrükte takılıyor. ah be esinim modanın göbeendesin niye öyle yaptın
bende bu akşam o diziyi izliycem elimde olmadan valla o kanala çeviyiroum kanalı :26:
sonrada bi melankoli bi üzüntü
iyiyim tatlım şafak 100 oldu..aşkın gelir kıs sen topkapıya gidene kadr
süper dizi edam ya izlemeden duramıyorum bende
evt devom iki şaka maka iki ya gerip bi durgunluk var bende niye acaba:26:
canım benim bi anlık gaflette bulundum üç kuruş ucuz olsun diyee kar yaptım aklımcaatürkiyedee baktım ben aynı gözlük 600den aşağı yoktu hiç bi yerdeee güya ucuz olcaktıı şimdi gümrüktee ne kadar takcalar bakalım aynı hesaba gelicek yinee hiç değilse şimdiye kadar elimdee olurdu bir daha yurt dışı alışverişi mi aslaaaa gözünü sevdiğim istanbulumm
evt devom iki şaka maka iki ya gerip bi durgunluk var bende niye acaba:26:
niyee gııııı
ya devrem cidden bilmiyorum askerime de belli etmemeye çalışıyorum amane durdunluğu be yavvv kendinee gellll
"iki şaka maka iki ya gerip bi durgunluk var" demişsin ya e mehterhan takımıda 2 ileri 1 geri gidiyor aklıma o geldi
canım belli etme tabiki olabilir bölee...bizdeee de ben havalara uçuyorum ama aşkımdaa tık yok..önce bi burdan çıkıyım bişey hissedemiyorum burda dioya devrem cidden bilmiyorum askerime de belli etmemeye çalışıyorum ama
canım belli etme tabiki olabilir bölee...bizdeee de ben havalara uçuyorum ama aşkımdaa tık yok..önce bi burdan çıkıyım bişey hissedemiyorum burda dio
bendeee tereddütt etmiştim canım o noktadaa boncuk değilmiş ordakiler metal noktalar,canlısını gördüm hoşumaa gitti bakalımm bidee lime geçseeboncuklu olmasa imiş daha güzel olurmuş devrem
aşkım gelmeden gitmem lazım bu işi onun duymaması lazımmcumaaa günü geliyim bariii az kaldıı..geldiğindee takarım hem yoksaa sorup durucak yinee gözlüğün nerdee diee anaaaaa çift hanelilere düşüorsun canım benimmm çok hızlı geçicek görüceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?