incim banada uğra dönüştteeee
evet canım Allah aratmasınn..
Ne zordur yıllarca çocuk beklemek.. Allah o yokluğu yaşatmasın kimselere... Bizler içinde herzman hayırlısını versin Rabbim
Hahahayy atlaa fıstıımm arkada yer varrr ama eve mi gider yol başka bi yeremi garanti veremem
acaba 27-28 falanda ondan mı öyle dedin dedim de tatlım
yok kızlar sevmez miyim seviyorumda çok yaramaz illallah ettiyor yani diyorum hayyatta çocuk yapmam evlenince hemen diyorum
zaten erken canım hemen yapmak evliliğin oturup eşinin baba olabileceğine o görevi getireceğine inanıyorsan yaparsın ve kaan 1 tanede istemiyor deidm yuhh artık yani2-3 olabilir diyo
Biriii benii durdursunnnnnnnnnnnn
hadi ben kaçtım kızlaaaarrr iyi akşamlar öptüm siziiiiiiiii :)
benimkide öyle canım ya istersen futbol takımı kuralım diyorum artık ya tabi o uğraşmıcak o sadece sevme kısmıyla ilgilenecek :18:
çocukları tabiki seviyorum sevilmez mi en tatlı varlıklar dediğin gibi mervecim ama ablam eşinden ayrıldı 24 saat beraberiz allahım gece uyumaz,bişey istese olmucak dediğinde kendini yere atar ama birde bucucum teyzem diye gelmiyor mu işte o zaman ölüyorum onun için ya farklı bişey gerçekten işyerinde özlüuyorum mesela ama eve gittiğimd eayağımı uzatıp dinlemek istiyorum ama olmuyor yani sevmediğimden değil yanlış anlaşılmıyım
abowwwww avatarın ne güzel senin öleeeee
Daha güzelini koydumm..Ahhh ahhh özledimm sevdiğimii
hadi ben kaçtım kızlaaaarrr iyi akşamlar öptüm siziiiiiiiii :)
ne kaynatıyosunuz kızlar?
şöyle bi kokulu kokulu öpsem o kokusunu teee ciğerlerime çeksem
yok canım ben hep genç annelere özenmişimdir.... Çocuğuyla birlikte kendide dahada güzelleşiyolar..büyüyolar çok hoşuma gidiyor.. Darısı başıma İnşallahhh
ne kaynatıyosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?