biz hep ayrıyız canımm nolcakkk birde şimdi abisi hacca gidiomuşşş işlerin başındaa durmam lazım dedi 1 ay görüşemeyebilirzz çok sen gel dedi benimkigelicek bi 5 gün sonra memlekete gidicek yani bi 8 gün daha olmıcak yanımda ama bakalımm
nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile canımAşkın gelmeden hallet o zaman bebekk
Evet canım çok mutluyum 2li haneler daha çabuk geçiyormuş
canım bak bu benimkii prada bunun markası da,ben gözlüğee acımıyorum açıkçasıı göz hassas biraz kalitesi olması lazım bencee..tabi bu kadar daa pahalı olması da tartışılırrcanımm strawberrydede mi aynı şeler geçerli yavv bak ordan da alcaktım benn almıyım o zaman iyi oldu sölediğin
biz hep ayrıyız canımm nolcakkk birde şimdi abisi hacca gidiomuşşş işlerin başındaa durmam lazım dedi 1 ay görüşemeyebilirzz çok sen gel dedi benimki
bendeee tereddütt etmiştim canım o noktadaa boncuk değilmiş ordakiler metal noktalar,canlısını gördüm hoşumaa gitti bakalımm bidee lime geçsee
teşekkür ederimm tatlım benim daha iyileri senin olsuncnm güle güle kullan güzelmiş. hangi siteden aldın bide adını ver bakalım sitenin benm beğendiğim varmı bakayım.
strawberry'de de öyle cnm gümrük limit koyuyor böyle ürünlere.strawberry ürünleri 7-10 güne kadar geliyor.
460 gün asker yolu beklee bide peşinden gittt yavvv bıktım artık üleynnnncanım atla git ne olucak sınavlarımız geçsin sende gidersin rahat rahat
he tamam o vakit devom bende boncuk sandım öle ise güzel güle güle takk
460 gün asker yolu beklee bide peşinden gittt yavvv bıktım artık üleynnnn
sınavlar bitse etkinlikler bitmiokii..bizim staj var bu senee etkinlik diye dört dönüorum vallaa..10 kasımda uygulamaya gitcemm anasınıfınaa etkinlik arıorum şimdii...10 kasımdaa aşkım gelioo nasıl anlatıcamm çocuklara 10 kasımı şincik bennn
evet çocuklar 10 kasım ulu önder Atatürk'ü yad etmemiz gerek çok hüzünlüyüz
ama diğer yandan hürgeneral aşkıma kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim:) dersin
kızlar yeni topiğimz açılmışbiz burayıda doldururrz yakında ..diğerine giriyorum tek ben varım yazcak kısımda yok kapandı die korktum vallahi..
yok cnm kıdemliyiz artık biz kk nın en kıdemli topiği
he vallaşafaklar bitince kaçmak yok ona göre
Hayırlı akşamlar herkese=)
hoşgeldin canımmm
Hoşbulduk canım=) Heycan doruklardadır şimdi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?