Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm güle güle kullan güzelmiş. hangi siteden aldın bide adını ver bakalım sitenin benm beğendiğim varmı bakayım.
strawberry'de de öyle cnm gümrük limit koyuyor böyle ürünlere.strawberry ürünleri 7-10 güne kadar geliyor.

biz hep ayrıyız canımm nolcakkk birde şimdi abisi hacca gidiomuşşş işlerin başındaa durmam lazım dedi 1 ay görüşemeyebilirzz çok sen gel dedi benimki

canım atla git ne olucak sınavlarımız geçsin sende gidersin rahat rahat

bendeee tereddütt etmiştim canım o noktadaa boncuk değilmiş ordakiler metal noktalar,canlısını gördüm hoşumaa gitti bakalımm bidee lime geçsee

he tamam o vakit devom bende boncuk sandım öle ise güzel güle güle takk

teşekkür ederimm tatlım benim daha iyileri senin olsunedeloptics.comdan aldımm türkçee menüsü varr ama alman sitesi.orda gözüken fiyatların üzerinee yaklaşık 30 lira kargo parası koyuolar bidee haberin olsun..yinede trden ucuza geliyor ama uğraşıosun işteeestrawberryi çok duydum ama alışverişe cesaret edememiştim hiç..10 gün çok erken ya hemen gelio desene

canım atla git ne olucak sınavlarımız geçsin sende gidersin rahat rahat

he tamam o vakit devom bende boncuk sandım öle ise güzel güle güle takk
460 gün asker yolu beklee bide peşinden gittt yavvv bıktım artık üleynnnn
sınavlar bitse etkinlikler bitmiokii..bizim staj var bu senee etkinlik diye dört dönüorum vallaa..10 kasımda uygulamaya gitcemm anasınıfınaa etkinlik arıorum şimdii...10 kasımdaa aşkım gelioo nasıl anlatıcamm çocuklara 10 kasımı şincik bennn

evet çocuklar 10 kasım ulu önder Atatürk'ü yad etmemiz gerek çok hüzünlüyüz

ama diğer yandan hürgeneral aşkıma kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim:) dersin

kızlar yeni topiğimz açılmış biz burayıda doldururrz yakında..diğerine giriyorum tek ben varım yazcak kısımda yok kapandı die korktum vallahi..

evet çocuklar 10 kasım ulu önder Atatürk'ü yad etmemiz gerek çok hüzünlüyüz

ama diğer yandan hürgeneral aşkıma kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim:) dersin

sanırım burda biraz professionel davranmam gerekiceekk işle özel hayatı birbirinee karıştırmamam lazımm

Hoşbulduk canım=) Heycan doruklardadır şimdi senin

aslında öle olması lazım geliyor ama ne bilim sanki hiçi ayrılmamışız gibi hissediyorum askerimle şuan istanbulda sanıyorum garib duygular içerisindeyim ne diyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…