Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım tanımıyorum ama senin sanırım bitti benim daha bugün ilk o yüzden kötüyüm çokkk sakinleşmeye çalışıyorum burada işte

İzin kullanıcaksınız taabiki şimdiden düşmee... yanındayken düşersin...
Nesini anlıcan boşver.. say gitsin.....:93:

dusermıyımmm kızz şimdii yarımm yanımdaykenn beraberrr karalıyoruzz ooo gunlerııı dahaa zewklıı hem odaa stressını atıyooo sayıyorumm bakalımmm beolcakk

Hoşgeldinnnnn:81:

Bol sabır ve sukunete ihtiyaç duyacağın bi yol seni bekliyorr.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn

evet canım ama bekliyeceğimmm nasıl olur onu allah bilir.. amin canım amin keşke bi gece uyusak sonra sabah sevdiğimizin kollarında olsakk of off allah sabır versin bize

Merhaba kızlar nasılsınızzz
Aysızgökyüzü allah kavuştursun canım sende benim gibi yeni göndermişsin sevgilini

canım tanımıyorum ama senin sanırım bitti benim daha bugün ilk o yüzden kötüyüm çokkk sakinleşmeye çalışıyorum burada işte
hoş geldin aramıza canımm:) ewet Allahıma şükür benimki bitmek üzereee:) İnşallah pazartesi günü aşkım yanımda olacakk yani $afak 6 atarsa 5 senii o kadr iyi anlıyorum ve anlıyorzz:) ilk gittiği günü hatırlamak bile istemiyorum..mahfolmuştm..herşey bana anlamsız geliyordu..nasıl geçer ne yaparım yok burda diyodum..delirmek üzereydimm.hatta ilk gittiği gün (akşam gitmişti) deli gibi ağlıyodum..kaynvalidemdeydm..etrfa bakıyodm sanki çıkıcak diye..birlikte oturduğumuz koltuklara bakıyordumm..ben vardım ama o yoktu..o kaadar içim acıyordu ki..onu uğurlayıp eve gelince yani kaynvalidemn evine çok kötü olmuştm..düşünn aklıma peşinden gitmek geldii..ama bakk bugünlere geldim çok şükür..

dusermıyımmm kızz şimdii yarımm yanımdaykenn beraberrr karalıyoruzz ooo gunlerııı dahaa zewklıı hem odaa stressını atıyooo sayıyorumm bakalımmm beolcakk

Valla izne gelip göndermesi daha zor oluyo.....

evet canım ama bekliyeceğimmm nasıl olur onu allah bilir.. amin canım amin keşke bi gece uyusak sonra sabah sevdiğimizin kollarında olsakk of off allah sabır versin bize

ahh ahh...Nişanlım gittiğinden beri günlük yazıyorum.. Geçen şöyle bir göz gezdirdim ilk sayfalarınaa... Nasılda zormuşş... neler yaşamışım...Ama zaman herşeyin ilacı diyorlaryaa çok doğruymuşşş... Şuan bu sözüm senin için bişey ifade etmez ama bi 4-5 ay sonra senden anlıcaksın..

hoşşgeldınnn tatlııımmm nasılsınn bakımm yoktunn buralardaa

hoş buldum canımm çok iyiym ben sen nasılsınn.. yaa buralardayım ama gelip yazıyorum arkadaşlarr hararetli bir şekildee konuşuyorlar görmüyorlar sanırım bende çıkıyorumm şafağın kaç cnm

Merhaba kızlar nasılsınızzz
Aysızgökyüzü allah kavuştursun canım sende benim gibi yeni göndermişsin sevgilini
mrb cnmm.ben kendi adıma çok iyiym Allaha şükürrr..sen nasılsın? sen yenisin galibaa:) hoşgeldiinnn Allah bol bol sabır versiiinnn

aynen canım gerçekten söylediklerin çok doğru..bende bakıyorum yazdığım günlüklere..ayy ne kadr kötü oluyorum..neler düşünmüşüm ne kadar acı çekmişim diyorum..gerçekten zman herşein ilacı.yapamam nasıl geçer diyordum..bal gibi de geçti..bi yandan 10 sene gibi ama çabuk geçti diyorum bazen..karışıkk yanii mecbur alışıyorsunnn

canlarım çok sağolunn..

hepinizin beni anladığına inanıyorum gerçekten dün gece uğurladım sevdiğimi bende.. nasıl ağladım anlatamam size.. giderken elimi sıkamıyordu ben inadına sıkıyordum sanki güçsüzdü sonra dönüşte görümcemin elini sıkı sıkı tuttumm bütün herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor ama yok olmuyor daha az önce tutuyordum diyordum daha bir kaç saat önce şurada espri yaptık fln her gördüğüm yere ağladım sabah sesini duydum yetmedi sanki sny gibi geldi :S hani bende gitsemmi ardından koşa koşa diye düşünmüyor değilim ama napayım burda olmalıyım yoksa bitmez of off

cnm masalah bıtırmısın safakları darısı basıma dıyım bnm safagım daha cok 223 gun var ama bıtıcek allahın ıznıyle ben ılk acemı bırlınde yazdım gunluk gelınce ızne beraber okuduk gunlumu sarılıp agladık beraber oda bana yazmıs orda tabı bende bılmıyorum gunluk tutunu oda bılmıo gelınce 7 gunluk ızne o bana vrdı sıyah bır defter ben ona verdım bı defter tabı saırdık ıkımızzde aaa sendemı gunluk tutun fln dıe neyse sonra bana soz ver yazmıycaksın gunluk tutmıycaksın dıe ben o gunden sonra yazmadım ama o defterı acıp okumuyorum bıle sımdı yenı gelenlerı gorunce bıle acıyorum dıorum nasıl gecıcek o gunler kendımınkı bıle 223 oldu ama hala gecmıo gecmıo onların nasıl gecıcekkı oof cok uzun oldu k.bkma allah sag saglım askerıne kavusmayı nasıp etsın sonsuza kadar beraber olun

kızlarrr ben askerimi aramaya gidiyorum..çok özlediimmmm:)oleyy beee kavuşucazz artıkk Allah ın izniyle tabii...ohhh bitiyo arttıkkk...Allahımm sana şükürlerr olsunnnnn..hadi ben çıktım kızlar öptüm hepinizi belki gelirim yineee ...

mrb cnmm.ben kendi adıma çok iyiym Allaha şükürrr..sen nasılsın? sen yenisin galibaa:) hoşgeldiinnn Allah bol bol sabır versiiinnn
Evet canım yeniyim :) çookk saol en çok ihtiyacım olan şey sabır zaten..
Bende şimdilik iyiyim hayatımla konuştum telefonda moralim yerine geldi
Ne güzel senin şafak bitmiş bişey kalmamış darısı bizim başımıza

kendine iyi bak canım allah ömür boyu mutlu etsin sizi ve bizide

Benimde yarısı bitti şükürler olsun... Darısı kalan yarısına...Biz ne desek, ne yapsak ağlasak zırlasak tepinsek de bazen canımızı acıtarak.. bazen güzel hayallere dalarak.. bazen hüzünlendirip.. bazen de mutlu ederek geçiyor zaman.. Geçiyo... geçicek... Ve hepimiz Allahın izniyle kavuşucaz sevdiklerimizeee....AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…