- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
kızlarrr ben geldmm amaaaa:79::79:kmse cwp wermedii
canım tanımıyorum ama senin sanırım bittibenim daha bugün ilk o yüzden kötüyüm çokkk sakinleşmeye çalışıyorum burada işte
İzin kullanıcaksınız taabiki şimdiden düşmee... yanındayken düşersin...
Nesini anlıcan boşver.. say gitsin.....:93:
Hoşgeldinnnnn:81:
Bol sabır ve sukunete ihtiyaç duyacağın bi yol seni bekliyorr.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn
kızlarrr ben geldmm amaaaa:79::79:kmse cwp wermedii
hoş geldin aramıza canımm:) ewet Allahıma şükür benimki bitmek üzereee:) İnşallah pazartesi günü aşkım yanımda olacakk yani $afak 6 atarsa 5canım tanımıyorum ama senin sanırım bittibenim daha bugün ilk o yüzden kötüyüm çokkk sakinleşmeye çalışıyorum burada işte
dusermıyımmm kızzşimdii yarımm yanımdaykenn beraberrr karalıyoruzz ooo gunlerııı dahaa zewklıı hem odaa stressını atıyooo sayıyorumm bakalımmm beolcakk
evet canım ama bekliyeceğimmm nasıl olur onu allah bilir.. amin canım amin keşke bi gece uyusak sonra sabah sevdiğimizin kollarında olsakk of offallah sabır versin bize
hoş buldum canımm:)Hoşgeldinnnnn:81:[/B]
hoşşgeldınnn tatlııımmm nasılsınn bakımm yoktunn buralardaa
mrb cnmm.ben kendi adıma çok iyiym Allaha şükürrr..sen nasılsın? sen yenisin galibaa:) hoşgeldiinnn Allah bol bol sabır versiiinnnMerhaba kızlarnasılsınızzz
Aysızgökyüzü allah kavuştursun canım sende benim gibi yeni göndermişsin sevgilini
ahh ahh...Nişanlım gittiğinden beri günlük yazıyorum.. Geçen şöyle bir göz gezdirdim ilk sayfalarınaa... Nasılda zormuşş... neler yaşamışım...Ama zaman herşeyin ilacı diyorlaryaa çok doğruymuşşş... Şuan bu sözüm senin için bişey ifade etmez ama bi 4-5 ay sonra senden anlıcaksın..
aynen canım gerçekten söylediklerin çok doğru..bende bakıyorum yazdığım günlüklere..ayy ne kadr kötü oluyorum..neler düşünmüşüm ne kadar acı çekmişim diyorum..gerçekten zman herşein ilacı.yapamam nasıl geçer diyordum..bal gibi de geçti..bi yandan 10 sene gibi ama çabuk geçti diyorum bazen..karışıkk yaniimecbur alışıyorsunnn
Evet canım yeniyim :) çookk saol en çok ihtiyacım olan şey sabır zaten..mrb cnmm.ben kendi adıma çok iyiym Allaha şükürrr..sen nasılsın? sen yenisin galibaa:) hoşgeldiinnn Allah bol bol sabır versiiinnn
kızlarrr ben askerimi aramaya gidiyorum..çok özlediimmmm:)oleyy beee kavuşucazz artıkk Allah ın izniyle tabii...ohhh bitiyo arttıkkk...Allahımm sana şükürlerr olsunnnnn..hadi ben çıktım kızlar öptüm hepinizi belki gelirim yineee ...
aynen canım gerçekten söylediklerin çok doğru..bende bakıyorum yazdığım günlüklere..ayy ne kadr kötü oluyorum..neler düşünmüşüm ne kadar acı çekmişim diyorum..gerçekten zman herşein ilacı.yapamam nasıl geçer diyordum..bal gibi de geçti..bi yandan 10 sene gibi ama çabuk geçti diyorum bazen..karışıkk yaniimecbur alışıyorsunnn
canlarım çok sağolunn..
hepinizin beni anladığına inanıyorum gerçektendün gece uğurladım sevdiğimi bende.. nasıl ağladım anlatamam size.. giderken elimi sıkamıyordu ben inadına sıkıyordum sanki güçsüzdü sonra dönüşte görümcemin elini sıkı sıkı tuttumm bütün herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor ama yok olmuyor daha az önce tutuyordum diyordum daha bir kaç saat önce şurada espri yaptık fln her gördüğüm yere ağladım sabah sesini duydum yetmedi sanki sny gibi geldi :S hani bende gitsemmi ardından koşa koşa diye düşünmüyor değilim ama napayım burda olmalıyım yoksa bitmez of off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?