ayy çok kötü olmuştum ama yaaa..inşallah bu sefer olmaz..gerçi artık alıştım ben stresse heyecana kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumm:90:
hemde ne heyecan verici kalp duruyo resmen yanı ınsanın sevdının kollarında olması cok guzel bı duygu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok ozledim ben kocamı :2:
Yapıyorum tabiki canım 1 sene önce kendi ajansımı açtım ben
Egede okuyorum canım tasarım ve basım yayım..evet bayanlar daha kolay iş buluyo doğru soluyosun ama özel sektör zor ya belediye grafiker alıyomuş sanırım onu araştırıyorum
durummm nerde benim mesajımmmmmmmm
Ya ne güzel canım çabucak açmışsın ajansını bende önce bi yerlerde pişiyim diorum
allah işini rast getirsin darısı benim başıma artık..
Valla cnm 3 sene kadar beklememiz gerekicek askerlikten sonra çünkü birikimimiz yok zaten yaşımda küçük 20 yaşındayım daha.. İş güç birikim anca yani hem bu çeyiz işleri ev düzmek falanda çok zormuş 3 sene yeter sanırımniekine kac sene var daha askerden sonra ne kadar beklıycen :26:
inş. tatlım sakin olmaya çalış işte derin derin nefes al fln
bende aşkımı özledim
Valla cnm 3 sene kadar beklememiz gerekicek askerlikten sonra çünkü birikimimiz yok zaten yaşımda küçük 20 yaşındayım daha.. İş güç birikim anca yani hem bu çeyiz işleri ev düzmek falanda çok zormuş 3 sene yeter sanırım
Sağol canım inşallah
Sana tavsiyem ilk başlarda parayı değil iyi öğrenebilceğin yerleri seç.
:84::84::84::84: böylee öpülmek istiyoruum
aynı yastayız ben bıraz acelecı davranmak zorundaydım pasaport cıkartabılmek ıcın ama neysekı gerek kalamadı turkıyede yasıycaz ama ben hıc pısman deılım erken evlenıyorum dıe aksıne daha da mutluyum sevdıgımle daha uzun beraber yasıycam dıe
Ahh bana kalsaaaaben şimdi hemen bile evlenirim ama dediğim gibi birikimimiz yok ve daha okuyorum canım
bende okuom calısıom unı dısardan okuom ama bakalım cnm yaaa bırıkım evet neysekı o bıraz var
İnşallah bizde başlıcaz yazdan sonra birikim yapmaya yani ben çalışmaya başlayınca oda askerden geldimi daha kolay olur birikim olmadan çok zor canım sizin biraz da olsa varmış hiç yoktan iyidir yani.. ne güzel sizin evlenmeniz için bi engel yokmuş
Ahh bana kalsaaaaben şimdi hemen bile evlenirim ama dediğim gibi birikimimiz yok ve daha okuyorum canım
kızlarrr ben geldimmm valla hala kendimi toparlamş değilm ama alışıcam zamanla bugün işe gitmedimbir haftadr doru dzgn işe gitmiorm atılcam zamanszz çok zor geçiyor günler değil dakikalar..... of offf özeniyorum plaka sayanlara kavuşcak olanlara allah hepimize sabır versinn.... sülüs tarihine bakılırsa bugün 457 oluyor :S atarsa mı ne işte.... onu çok özledim çoookkk
kızlarrr ben geldimmm valla hala kendimi toparlamş değilm ama alışıcam zamanla bugün işe gitmedimbir haftadr doru dzgn işe gitmiorm atılcam zamanszz çok zor geçiyor günler değil dakikalar..... of offf özeniyorum plaka sayanlara kavuşcak olanlara allah hepimize sabır versinn.... sülüs tarihine bakılırsa bugün 457 oluyor :S atarsa mı ne işte.... onu çok özledim çoookkk
yani cnm bnd ailesiyle anlasamıyom o bnm ıcın buyuk bır sorun:26:
Hoşgeldin canım haklısın çok zor bir buçuk ay geçti ben hala alışamadımkızlarrr ben geldimmm valla hala kendimi toparlamş değilm ama alışıcam zamanla bugün işe gitmedimbir haftadr doru dzgn işe gitmiorm atılcam zamanszz çok zor geçiyor günler değil dakikalar..... of offf özeniyorum plaka sayanlara kavuşcak olanlara allah hepimize sabır versinn.... sülüs tarihine bakılırsa bugün 457 oluyor :S atarsa mı ne işte.... onu çok özledim çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?