Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy çok kötü olmuştum ama yaaa..inşallah bu sefer olmaz..gerçi artık alıştım ben stresse heyecana kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumm:90:

inş. tatlım sakin olmaya çalış işte derin derin nefes al fln

hemde ne heyecan verici kalp duruyo resmen yanı ınsanın sevdının kollarında olması cok guzel bı duygu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok ozledim ben kocamı :2:

bende aşkımı özledim

Egede okuyorum canım tasarım ve basım yayım..evet bayanlar daha kolay iş buluyo doğru soluyosun ama özel sektör zor ya belediye grafiker alıyomuş sanırım onu araştırıyorum

hımm.. araştır bakalım cnm...kpss ile alırlar tahminen belediyeye dee

durummm nerde benim mesajımmmmmmmm

yazdım burcummmmmmmm kız 10dk dolmuyo napimmm:76:

niekine kac sene var daha askerden sonra ne kadar beklıycen :26:
Valla cnm 3 sene kadar beklememiz gerekicek askerlikten sonra çünkü birikimimiz yok zaten yaşımda küçük 20 yaşındayım daha.. İş güç birikim anca yani hem bu çeyiz işleri ev düzmek falanda çok zormuş 3 sene yeter sanırım

aynı yastayız ben bıraz acelecı davranmak zorundaydım pasaport cıkartabılmek ıcın ama neysekı gerek kalamadı turkıyede yasıycaz ama ben hıc pısman deılım erken evlenıyorum dıe aksıne daha da mutluyum sevdıgımle daha uzun beraber yasıycam dıe

Sağol canım inşallah
Sana tavsiyem ilk başlarda parayı değil iyi öğrenebilceğin yerleri seç.

Bende öyle düşünüyorum canım zaten yeni mezun olarak pek bişey bekleyemem maaş konusunda dediğin gibi kendimi geliştiriceğim yerler olmalı

Ahh bana kalsaaaa ben şimdi hemen bile evlenirim ama dediğim gibi birikimimiz yok ve daha okuyorum canım

bende okuom calısıom unı dısardan okuom ama bakalım cnm yaaa bırıkım evet neysekı o bıraz var

İnşallah bizde başlıcaz yazdan sonra birikim yapmaya yani ben çalışmaya başlayınca oda askerden geldimi daha kolay olur birikim olmadan çok zor canım sizin biraz da olsa varmış hiç yoktan iyidir yani.. ne güzel sizin evlenmeniz için bi engel yokmuş

yani cnm bnd ailesiyle anlasamıyom o bnm ıcın buyuk bır sorun:26:

kızlarrr ben geldimmm valla hala kendimi toparlamş değilm ama alışıcam zamanla bugün işe gitmedim bir haftadr doru dzgn işe gitmiorm atılcam zamanszz çok zor geçiyor günler değil dakikalar..... of offf özeniyorum plaka sayanlara kavuşcak olanlara allah hepimize sabır versinn.... sülüs tarihine bakılırsa bugün 457 oluyor :S atarsa mı ne işte.... onu çok özledim çoookkk

ilk zamanlar zor geçer tabiki,kolay geçmesi beklenemez zaten.. ama kendini salma canım,işine gücüne bak,bak ki daha kolay geçsin zman.. çünkü bu öyle birşey ki zamanla alışılmıyor,sadece hafifliyor içindeki boşluk.. o yüzden kendini bişeylerle meşgul etmeye çalış.. ve sadece geleceği güne odaklan

canım cok dusunme bence zaman daha cabuk gecer bnm dustum hataya dusme ılk askere gtnde bnd ıse gtmemezlık cok yaptım ve sonra ısten cıkarıldım neysekı sımdı ıyı bı ısım var evde ınsan cıldırıo :95: işte yine zaman geciyo safak oyle bole atıo 12 den sonra 221

yani cnm bnd ailesiyle anlasamıyom o bnm ıcın buyuk bır sorun:26:

Haklısın canım önemli bir sorun ailesiylemi evleniceksin diolar ama bi nevi öyle sürekli bir arada olucaksınız sonuçta ailesi inşallah halledersiniz sorun neyse

Hoşgeldin canım haklısın çok zor bir buçuk ay geçti ben hala alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…