Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dua ede ede dayanıcaz sanırım benimde çeyiz hazırlığım olacak.. ama ilk günleri atlatsam acemiliğini yani... geçer sanırımmm.ecm özlediğini sevdiğini her zaman belli et ama onun yanında güçlü olduğunuda göster bir asker söledi bana ağlama fln demişti sesin hep iyi olsun demişti..

banada çok uzak ama alamazsam diyo ama alırım kesin 2 senede diyo :) bilmiyrm yaa o ynmda olsn da kaynanamlada otururm bi süre. zaten tanıyorm kaynanamı sessiz bi kadn

anlasabılıosan sorun yok cnm bız hıc sevmıoruz bırbırımızı

Belli etmezmiyim canım iki kelimemden biri özledim oluyo zaten onu ne kadar çok sevdiğimide biliyo telefonda bir kere ağladım sadece ağlamamaya çalışıorum gizli gizli ağlıorum ağlamayıncada mutlu olduğumumu sanıyo ne anlamadım ki :S

anlasabılıosan sorun yok cnm bız hıc sevmıoruz bırbırımızı

anlaşabilirmiyim bilmiyrm ama aramızda sadece 1 sokak var soruyorm arkdşlarma nasl kdın diye iyi sessiz anlaşırsın diyolar askerm gelince tanışcaz sevmezsem senin gibi ev almasını beklerim otrmam kaynanamla.

bilemiyorumki canım belki sinirleri bozuktur fln sen yinede sakin ol takma bence normal bence... uzakta sonuçta kimsesiz

eksik bitmez tatlım ya benim annem hala sölenir şu eksik bu eksik die

kızlar sıze bısey anlatayımda gulelelım bızım apartmana yenı birileri tasındı bu ay neyse ben
işe gıderken kadın sabah kapıya cıkıp bnle muhabbet edıo neyse gecen hafta sonu bu kadın bıze geldı.. bn banyodan yenı cıkmısım yuzuklerımde banyoda kalmıs kadın annemle muhabbet edıo ben geldım kadın bana masllah nekadar guzel bı kızın var dunyalar guzelı fln demeye basladı ben tabı guluom neyse sonra kadın demessımmı bnm bır oglum var mavı gozlu yakısıklı gorsen asık olsursun fln dıe bndekı tıp bu annem dedıkı bnm kızım nısanlı dıe kadın surat bu ben bu kızı nasıl kacırdım dıo yaa ben senı ogluma alcaktım fln dedı neyse ben dedımkı demek bu kadın abahları bu yuzden bukadar sıcak kanlıymıs bnı ıkıdebır evıne fln cagırıodu bnde hıc gtmedım ogluna muhendıs flnmıs galıba tabı bnm umrumda deıl kadın sonra dıokı bnm oglan senı cok begendıydı tuh bıdahakız begendırcez kımseyıde begenmıo dıo allahım ne gunlere kaldım sonra kadın demesımmı yuzuk nıe takmıon bnd dedım o ne munasebet takıorum yuzugum banyoda kaldı dıe gttım taktım gorunce ınandı

anlaşabilirmiyim bilmiyrm ama aramızda sadece 1 sokak var soruyorm arkdşlarma nasl kdın diye iyi sessiz anlaşırsın diyolar askerm gelince tanışcaz sevmezsem senin gibi ev almasını beklerim otrmam kaynanamla.

hmm daha ıclerıne grmedıysen tanıyamazsın cnm ama ben sana tavsıye edıyım en basta nasıl baslarsan ole gıder ayrı ev dersen olur demzsen olmaz

Ayy kadına bak densiz bide hesap soruyo neden yüzük takmıyosun die D: çok bozulmuş ama ne hayaller kurmuş kadın kendi kendine gelin güvey olmuş

bıktım böyle kadınlardan yaa

Ayy kadına bak densiz bide hesap soruyo neden yüzük takmıyosun die D: çok bozulmuş ama ne hayaller kurmuş kadın kendi kendine gelin güvey olmuş

aynen baya ınandırmıs benı gelın alcanı fln gorsenız kendınden bır emın kı sormayın

nasıl cnm neapıo bn anlamadım :26:

ya şimdi ben telefonda üzüldüğümü ağladığımı çok belli etmiyorum daha çok üzülmesin diye sonuçta ustayada yeni gitti kimseyi tanımıyo bide beni düşünüp daha da zorlanmasın diye onunla iyi konuşuorum destek oluyorum hep gelecekten bahsediyorum falan sesimi iyi duyduğu için benim üzülmediğimi sanıo sanırım sen değişmişsin neden böle konuşuosun dio..bide orda biri nişanlısından ayrılmış oda etkiledi sanırım korkuyo herhalde askerlik yüzünden ayrılmamızdan

ben rahatım artık herkes biliyor :))) bilmeyenede bildirilir

bızdede bılıo ama bızım orda cok komsuluk yoktur kımse kımseyı tanımaz bu kadında yenı tasınmıs bılmıo yane neysekı arkasına baka baka gttı oglunu gorunce yuzumu gozune soka soka yurooooom

ben rahatım artık herkes biliyor :))) bilmeyenede bildirilir

bızdede bılıo ama bızım orda cok komsuluk yoktur kımse kımseyı tanımaz bu kadında yenı tasınmıs bılmıo yane neysekı arkasına baka baka gttı oglunu gorunce yuzumu gozune soka soka yurooooom

anladım asker psıkolojısı cok farklı ben neler yasıom oof atlatsam destan olur yanı kıskanclık desen soh datede degısmek desen full time bende ona gore tabı bu dusuncelerın hepsı sabredıcez neapalım sen de bıraz agladını bellı et ozman anlar bıda ha demez :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…