kızlarrr ben geldimmm valla hala kendimi toparlamş değilm ama alışıcam zamanla bugün işe gitmedimbir haftadr doru dzgn işe gitmiorm atılcam zamanszz çok zor geçiyor günler değil dakikalar..... of offf özeniyorum plaka sayanlara kavuşcak olanlara allah hepimize sabır versinn.... sülüs tarihine bakılırsa bugün 457 oluyor :S atarsa mı ne işte.... onu çok özledim çoookkk
bizmde ne ev var ne arabaaskerden gelince evini arabasını alcak bnde ozmna kdr okulumu bitirirm evlenirz inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
bizmde ne ev var ne arabaaskerden gelince evini arabasını alcak bnde ozmna kdr okulumu bitirirm evlenirz inşallaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
Evi arabayı geçtim çeyiz namına bi çöp yokbenim durumum vahim yaniii
maşallah maşallah
aboo ceyizsiz gelin olmaz cabucak ceyız yapmaya basla
QUOTE=HejaR12;17842715]şafak 20 Denizli
az kaldı az kaldıı
darısı başına inşallah
ne güzel kafiye oldu
aboo ceyizsiz gelin olmaz cabucak ceyız yapmaya basla
ilk zamanlar zor geçer tabiki,kolay geçmesi beklenemez zaten.. ama kendini salma canım,işine gücüne bak,bak ki daha kolay geçsin zman.. çünkü bu öyle birşey ki zamanla alışılmıyor,sadece hafifliyor içindeki boşluk.. o yüzden kendini bişeylerle meşgul etmeye çalış.. ve sadece geleceği güne odaklan
canım cok dusunme bence zaman daha cabuk gecer bnm dustum hataya dusme ılk askere gtnde bnd ıse gtmemezlık cok yaptım ve sonra ısten cıkarıldım neysekı sımdı ıyı bı ısım var evde ınsan cıldırıo :95: işte yine zaman geciyosafak oyle bole atıo 12 den sonra 221
Hoşgeldin canım haklısın çok zor bir buçuk ay geçti ben hala alışamadım
evet:) az daha devam ettirsek şiir olurdu valla
aminnnnnnnnn kuzum darısısı başıma gelsin artık
dimi ya insanın hiç bişeyi olmazmıacilen bişeyler almam lazım dımdızlak gelin olmaz valla
bitmiş maşallah tezkere alsın cabucak gelsın askerın
şafak 20 Denizli
az kaldı az kaldıı
inşallah canım..
bu ara ne çok yeniler geldi
kesinlikleeeee.. zaten taksitlere şimdi başlansa yıllar sonra biter
inşallah canım..
bu ara ne çok yeniler geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?