Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

üzülmee canım benımm neolurr bakk bılıyorumm anlamsızz ama uzuntuu yapmaa laısmaya calıss sana tavsıyemm ısee kesınlıklee gıtt cunkıı ewdee gecmezz enazındann orda kafann dagılırr canım bneımm hepımızz boltdıkk ama sımdıı tessellı verenn oldukk yarınn bıgunn sendee bolee dusuncenn emın oll ozaman bu hallerınıı hatırlatırımm bakkk

QUOTE=HejaR12;17842715]şafak 20 Denizli
az kaldı az kaldıı
[/QUOTE]

bitmiş maşallah tezkere alsın cabucak gelsın askerın

yaa şu an varyaa aptal gibiyimm ne yaptığımı bilmiyorum.. nasıl geçicek bilemiyorummm sesini duysam yeter bana ama sesini duyamıyorum şu bir haftayı atlatsam sanki kendimi toparlıcam diyorum ama bilemiyorum zaten gelir gelmez evlenicez o düşünce olmasa kafayı yerdim

inş ben çıkarılmam haklısın ama çünkü, şu an işe gitcek halim yok bulmamda zor olur.. senin 221 olmuş canım bnim 460 of offf daha çok var bakalım allah hepimize sabır versin

Hoşgeldin canım haklısın çok zor bir buçuk ay geçti ben hala alışamadım

alışırız heralde canım yaaaa sen bir buçuk ayı atlatmışsın inş bnde atlatırım :S ama 15 ayı

inşallah canım..
bu ara ne çok yeniler geldi

evet ya baya yeni arkadaşlar oldu.. eee bizim gidebilmemiz için yenilerin gelmesi şart:) sonra daha yenileri,daha yenileri derken uuu eskiyecez [/QUOTE]

sonrada bitecek
dün bizim oradan bir konvoy geçti
asker konvoyu çok kötü oldum ya
sanki aşkım yeni askere gidiyormuş gibi
galiba bir sürede böyle askerlere çok etkilenicez

inşallah canım..
bu ara ne çok yeniler geldi

evet ya baya yeni arkadaşlar oldu.. eee bizim gidebilmemiz için yenilerin gelmesi şart:) sonra daha yenileri,daha yenileri derken uuu eskiyecez [/QUOTE]

evet cok yenıler var onlar gelsın sıra 91/2 lerde gelsın ben dede olacam torun sevcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…