gelince başlasın düğün hazırlıkları
bende eskimek dede olmak istiyorummm
evet ya baya yeni arkadaşlar oldu.. eee bizim gidebilmemiz için yenilerin gelmesi şart:) sonra daha yenileri,daha yenileri derken uuu eskiyecez
oyyyyyyyyy içimi kıpır kıpır ettirdin kız ayy heyecanlandım düğün diyince bile
bizim hazırlıklar nişanlım gelmeden başlayacak mecbur,gelir gelmez bascam nikahı valla,vakit kalmayacak hazırlıklara
benimde 3 yılım var zatii bitermi acabaa
amaniiiiin neapcaz şimdi
evet ya baya yeni arkadaşlar oldu.. eee bizim gidebilmemiz için yenilerin gelmesi şart:) sonra daha yenileri,daha yenileri derken uuu eskiyecez
bende eskimek dede olmak istiyorummm
Biz seninle beraber yaşlanıp dede olucaz
evet canımmm allah hepimize sabırrr versinnnn ay çok sabır diliyince iyi olmuyormuş galiba :S ama ben kavuşmak istiyorum hemenn kocam benm
Yarın çeyiz hazırlığına başlıyım ozaman
amin canım neden iyi olmuyomuş ki :S bende kavuşmak istiyorum hatta mümkünse gidip onunla askerlik yapmak istiyorummmm
bizimde bır arabamız varevımız kıra olcak aman neapalım beraber calısır olnuda alırız
Evi arabayı geçtim çeyiz namına bi çöp yokbenim durumum vahim yaniii
ufaktan basla bazı yerlerde kız besıkteyken ceyıze baslarlarmıs dusun yane of ben bıle onlara gore gec kaldım
aaa yok bizimki kirada oturmak istemiyo kndi evimiz olsun dedi.eqer 2 sene içnde ev alamazsa kaynanamlarla oturcaz ev alınca kndi evimize çıkcaz
aaaaa yok bnm çeyizlerim tmm annem sağolsun hpsini yaptı yaptırdı bi tk yemek takımım fln yok onlarıda evlenmme yakın alcam
aaaaa kızlar böyle ağlayarak geçmez ki ama.. mutlu olun demiyorum tabiki ama kendinizi harab etmeyin demek istiyorum.. hepimiz onlarla askerlik yapmak isterdim ama olmuyor işte..
bu zaman zarfında onlarsız olmaya mahkümuz,sadece geçici bi süreç olduğunu düşünüp iyi olun.. yoksa zehir edersiniz kendinize,hiç geçmez...
ohoo ozaman ben epey geç kaldımya aslında kenara para atıcaksın zamanı geldiğinde alıcaksın yeni yeni ama tabi kenara atıcak kadar paran varsa taksite girmek daha makul oluyo
kaynanayla bır evde oturmak bana cok uzak neysekı bnm kocada ıstemıo dıokı yenı evlı ınsanlar kendı evleınde olmalı kendı duzenını kurmalı yanı oyuzden kıra tek sartımız belkı evlendıkten snra kredıyle fln alırız ama kesınlıkle kayanayla oturmamben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?