Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet ya baya yeni arkadaşlar oldu.. eee bizim gidebilmemiz için yenilerin gelmesi şart:) sonra daha yenileri,daha yenileri derken uuu eskiyecez

sonrada bitecek
dün bizim oradan bir konvoy geçti
asker konvoyu çok kötü oldum ya
sanki aşkım yeni askere gidiyormuş gibi
galiba bir sürede böyle askerlere çok etkilenicez
[/QUOTE]

aynen bacım yaaa bu ara burda da çok asker konvoyları var görmek istemiyorum,gittiği ilk günü hatırlatıyorlar bana da.. tam bir sene geçti üzerinden ama hala çok etkileniyorum
mevlam giden askerlerimizede hayırlı teskereler nasip etsin inşh...:26:

bizimde 20 gün sonraa başlayacak
aşkımla beraber
şimdilik çıktım kızlar ben
öpüldünüz

evet canımmm allah hepimize sabırrr versinnnn ay çok sabır diliyince iyi olmuyormuş galiba :S ama ben kavuşmak istiyorum hemenn kocam benm

amin canım neden iyi olmuyomuş ki :S bende kavuşmak istiyorum hatta mümkünse gidip onunla askerlik yapmak istiyorummmm

amin canım neden iyi olmuyomuş ki :S bende kavuşmak istiyorum hatta mümkünse gidip onunla askerlik yapmak istiyorummmm

aaaaa kızlar böyle ağlayarak geçmez ki ama.. mutlu olun demiyorum tabiki ama kendinizi harab etmeyin demek istiyorum.. hepimiz onlarla askerlik yapmak isterdim ama olmuyor işte..
bu zaman zarfında onlarsız olmaya mahkümuz,sadece geçici bi süreç olduğunu düşünüp iyi olun.. yoksa zehir edersiniz kendinize,hiç geçmez...

bizimde bır arabamız varevımız kıra olcak aman neapalım beraber calısır olnuda alırız

aaa yok bizimki kirada oturmak istemiyo kndi evimiz olsun dedi.eqer 2 sene içnde ev alamazsa kaynanamlarla oturcaz ev alınca kndi evimize çıkcaz

Evi arabayı geçtim çeyiz namına bi çöp yok benim durumum vahim yaniii

aaaaa yok bnm çeyizlerim tmm annem sağolsun hpsini yaptı yaptırdı bi tk yemek takımım fln yok onlarıda evlenmme yakın alcam

ufaktan basla bazı yerlerde kız besıkteyken ceyıze baslarlarmıs dusun yane of ben bıle onlara gore gec kaldım

ohoo ozaman ben epey geç kaldım ya aslında kenara para atıcaksın zamanı geldiğinde alıcaksın yeni yeni ama tabi kenara atıcak kadar paran varsa taksite girmek daha makul oluyo

kaynanayla bır evde oturmak bana cok uzak neysekı bnm kocada ıstemıo dıokı yenı evlı ınsanlar kendı evleınde olmalı kendı duzenını kurmalı yanı oyuzden kıra tek sartımız belkı evlendıkten snra kredıyle fln alırız ama kesınlıkle kayanayla oturmam ben

Orası öyle tabi canım mecburuz 15 ay yanlızlığa ama biz her gün görüşürdük her dakika beraberdik bu yüzden çok zorlanıyorum ): ona da belli etmemeye çalışıorum destek olmak için üzülmesin die ama bu seferde ben değişmiş üzülmemiş oluyorum öyle diyo off napıcam bilmiorum nasıl davranmalıyım ?

ohoo ozaman ben epey geç kaldım ya aslında kenara para atıcaksın zamanı geldiğinde alıcaksın yeni yeni ama tabi kenara atıcak kadar paran varsa taksite girmek daha makul oluyo

ben baya bısıler aldım bu ayda bulasık makınası tost utu duduklu fln alcam bı taksıtı bıtırıom bırıne baslıom anlıycan anca bıter her gun yenı seyler cıkıo eksık yatak ortusu battanıye fln da alcam bakalım :26:

banada çok uzak ama alamazsam diyo ama alırım kesin 2 senede diyo :) bilmiyrm yaa o ynmda olsn da kaynanamlada otururm bi süre. zaten tanıyorm kaynanamı sessiz bi kadn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…