oo manisa merkezdee ben izmirdeyim canımm :)))) Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum,allah sizleri de sağsalim kavuştursun inşallah canımmmm:)))
amin canım,allah hepimizi sağsalim askerlerimze kavuşturur inş
AMİNNNNNN
kizlarrr ben cikiyorum kendinizee cok iyii bakiinn opuyorum sizii iyi geceler..guzell canlarinizida sikmayin tamam miii haaddiii ii gecelerr hee unutmadan ben belki 1hafta veya daa fazla gelemeyebilirim ama sizi yanliz birakmiycam..gelicem mutlakaa
AYSIZGoKYuZu canım askerin aradı mı bugun seni dün arar diyorduk hani,bugun ben de ugurladım askerimi sürpriz yaptım ona da bu saate kadar beraberdik,kıyamam ben ona kuzum benim,onun bi arkadası da kırkagaca çıkmıs komando eğitim merkezi mi ne dedi.onlar evet dün teslim olmuslar benimki de 88 li 91/1 oluyor sanırım çavuş olur herhalde :2: bakalım kızlar bişey sorucam yemin töreninden sonra hemen cıkıyorlar mı bi de 2 gün izin veriyorlarmıs sanırım dogru mu
ayyy hem de nasıl ne iç geçirirdim 80lerde olanlara şimdi ben 80lerdeimm süper bi duygu yaaadarısı başına cnm
335 kısa dönem 25-70 derken kıskanıyodum,bizde 154 sayıyoduk düşermiyiz o günlere derken,şafak oldu 81............. canını sıkma çok zor ama geçicek mecbur,eşim askerde çok zor bi durum....... hepimizin askeri gidip gelsin hayırlısıyla......
amınn canımm bızdee kıskana kıskana buralara dustukkdahhaa gıtmıyyoo ıtekklıyorumm ama gıtmıyooo bakk benımdee 181 safagımmm
Aaaayy cnm cok saol inss:) Rabbim kmseyi ayrmasnnAllah ayırmasın sevdiğinden inşallahh bi daha canımm
Aaaayy cnm cok saol inss:) Rabbim kmseyi ayrmasnn
Aminnn canımm benim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldım hemencıkkkk.. 1 haftadır kavustum kocacıgımaaaaaaaaaa
hıc zamanım olmadı kusura bakmayın... haftaya donecem.. ve kavusma anımızı anlatacam
yuzuk damatlıkk gelınlık salon kart herseyı ancak 1 haftada ayarladık..
4 gunum kaldı ondan sonra gene donecem malesefffffff
Sevıyorum sızlerıııııııııııııııııııııı
hıc zamanım olmadı kusura bakmayın... haftaya donecem.. ve kavusma anımızı anlatacam
canım aradı konuştuk sesi yorgundu en kötü bölüğe 11. bölüğe düşmüşşş of off içim gidiyo valla evet yemin töreninde 2 gün izin veriyorlar gidicem ama benle istanbula gelirmi bilmem bakıcaz bi çaresine bakalım.. benimde 86 lı bnmkide komutan olsun hehe
inş canımm inşş o günlerde gelecek allah kavuştursun :)
ah canım bende kıskanıyorum herkesi hemde offf ne biçim kıskanmaymış hayatta kıskanmak gibi bi huyum olmazdı böle :S allah sağ salim kavuştursun sizi inş geçicek bizimde hayırlısıyla aminnn
:)) bende gelirim dimi sizi kıskana kıskanacanım bnm 400 lerde dua et hepimiz allahın izniyle sağ salim kavuşalım sevdiklerimize geçecek bu günlerde inş
bu arada MANİSA KIRKAĞAÇ buraya sevdiği gidenlere söylim çok kötüymüş orada askerlik yapanlar söylüyor.. allah hepimize sabır versin sizleri arıyamazsa benim gibi endişelenmeyin arıyamıyordur çok sıra vardırallah yardımcımız olsun sağ salim kavuştursun bizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?