Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba hayırlı teskereler. benim abimde manisa-batıkışlada yaptı. inanılmaz rahattı ama kırkağaç aynı mı bilmiyorum inşallah güzel yere düşer oradan sonra

kanka yaw dün görmedim günaydın herkeşlere benim şafakta 98 olmuş

günaydın kızlarrr bakın şu kahvaltı takımına ben çok beğendim ya..

bu seferlik öyle olsun kankaaa... şimdi dbaktım msjına arada uğrarım orayaa...ohh 100den düşmüşün sendeee

günaydın kızlarrr bakın şu kahvaltı takımına ben çok beğendim ya..

Günaydın burcum... msj yazdım sana....
Bu arada kahvaltı tkmı çok tatlıymışş... markası nee? bnmkide bu tona yakın lila böyle halka halka desenli

Son düzenleme:
şu şafağın güzelliğine bakın kızlarrr kimse kıskanmasın sabır ürünüdür bu kızlar birgün herkesin şafağı böle güselleşecek sakın özenmeyin şafağı fazla olan arkadaşlarım unutmayın ki bende 454 den başladım ama bakın geçio işte yeter ki içinizi ferah tutun

şafak 82 atarsa düzceye selam

Hiçde kıskanmadımm bikeremm

herkezee gunaydınnnlarrr kızlarr yınee bıgunn dahaa ve yınee yagmurluu bırr sabahaa merabaa kızlarrr :86:

Günaydın tertipp

okudum bnde sana yazdım durum..
bernardonun canım..bnde çok beğendimm.tasitim bitsin bunu almayı düşünüyrummm

okudum bnde sana yazdım durum..
bernardonun canım..bnde çok beğendimm.tasitim bitsin bunu almayı düşünüyrummm

hımm.. bnmki komple set işçinde kütahyanındı.. ama güzelmiş bu fiyatı ne burcum
oy yirim kıskanma zaten delümmm lokumum bu şafağındaha güseli en kısa zaman da senn olsun güsel durum

azıcık kıskandımm... miniminnacıkkk:78:... ama senin adınada çok sevindim cnm... yarın plakalardasın süper... Darısı başımızaaa

Son düzenleme:
çeyizzz için konuşan bir ben mi vrım ya

speedyyy nbr nasılsınn?beğendin mi k.takımımı bakim almayı düşünüyorumm

hımm anladımm...245 tl ama çatal bıçak içinde dahil değil tatlım

tamam canım.beklerim :82::82:
düştüm sonunda yaw hiç geçmeyecek sandım :44:

Bende 100leri 4gözle bekliyorumm
200ler ölüm gibiydiii

Kızlar ben dün çok ağladım akşam...
aşkımla konuşurken sürekli ağladım... moralini bozdumm..
Nişanlımda sonunda beni tekrar izne gelmeye mecbur bırakcaaksın dedi..bende üzüldümm onuda üzdüm çok..

azıcık kıskandımm... miniminnacıkkk:78:... ama senin adınada çok sevindim cnm... yarın plakalardasın süper... Darısı başımızaaa

ay miniminnacık dio yerim seniii senn şafağın da süper kızım yokuş aşağı iniosun

ya bu özel mesajlarda 10 dakika şeyini niye çıkardılar yaa ne kadar saçma bişi cevap yazmak için 10 dakika bekle püffffffff

ay miniminnacık dio yerim seniii senn şafağın da süper kızım yokuş aşağı iniosun

ama bi düşemedim 100lere... Şubat bitsin artıkınnn:84:

ya bu özel mesajlarda 10 dakika şeyini niye çıkardılar yaa ne kadar saçma bişi cevap yazmak için 10 dakika bekle püffffffff

benide uyuz ediyo o durum burcum yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…