- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Selam kızlar iyi geceler benimde kardeşim 91/1 gitti manisa kırkağaça komando olarak.Çok merak ediyorum ordakii ortamı eşi,kardeşi,sevgilisi falan var mı orda yapan? Daha 2 gün düştü şafaktan şimdiden çok özledim kuzucuğumu
merhaba hayırlı teskereler. benim abimde manisa-batıkışlada yaptı. inanılmaz rahattı ama kırkağaç aynı mı bilmiyorum inşallah güzel yere düşer oradan sonra
kanka yaw dün görmedim günaydın herkeşlere benim şafakta 98 olmuş
günaydın kızlarrr bakın şu kahvaltı takımına ben çok beğendim ya..
şu şafağın güzelliğine bakın kızlarrr kimse kıskanmasın sabır ürünüdür bukızlar birgün herkesin şafağı böle güselleşecek sakın özenmeyin şafağı fazla olan arkadaşlarım unutmayın ki bende 454 den başladım ama bakın geçio işte yeter ki içinizi ferah tutun
şafak 82 atarsa düzceye selam
herkezee gunaydınnnlarrr kızlarr yınee bıgunn dahaa ve yınee yagmurluu bırr sabahaa merabaa kızlarrr:86:
şafak181 şuu 100lerr geçmıyoo yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84: bit artıkk bitt
bu seferlik öyle olsun kankaaa... şimdi dbaktım msjına arada uğrarım orayaa...ohh 100den düşmüşün sendeee
Günaydın burcum... msj yazdım sana....
Bu arada kahvaltı tkmı çok tatlıymışş... markası nee? bnmkide bu tona yakın lila böyle halka halka desenli
Hiçde kıskanmadımm bikeremm
okudum bnde sana yazdım durum..
bernardonun canım..bnde çok beğendimm.tasitim bitsin bunu almayı düşünüyrummm
oy yirim kıskanma zaten delümmm lokumumbu şafağındaha güseli en kısa zaman da senn olsun güsel durum
hımm.. bnmki komple set işçinde kütahyanındı.. ama güzelmiş bu fiyatı ne burcum
azıcık kıskandımm... miniminnacıkkk:78:... ama senin adınada çok sevindim cnm... yarın plakalardasın süper...Darısı başımızaaa
tamam canım.beklerim :82::82:
düştüm sonunda yaw hiç geçmeyecek sandım :44:
azıcık kıskandımm... miniminnacıkkk:78:... ama senin adınada çok sevindim cnm... yarın plakalardasın süper...Darısı başımızaaa
ay miniminnacık dio yerim seniii senn şafağın da süper kızım yokuş aşağı iniosun
ya bu özel mesajlarda 10 dakika şeyini niye çıkardılar yaa ne kadar saçma bişi cevap yazmak için 10 dakika bekle püffffffff
Hiçde kıskanmadımm bikeremm
Günaydın tertipp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?