Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

martta büyük ihtimal bnm ki izine gelio kızlar 14 gün burda olacak

uu baya da çokmuş izni:) ama az kalmış zaten keşke dayanabilseniz de erken gelse

cnm askerimin olduğu yerde izin kullanmak zorunlu kullanmamak için dilekçe fln vermesi fln lazım bir sürü iş uğraşmasın zaten 14 gün yanımda geçcek farketmez yani 20 gün sora gelse 14 gün de kalsa giderken şafak 47 fln olcak

hmmm anladım hadi bakalım gözün aydın diyelim ozaman

az kaldı organikim bak yarıyı bilem geçtin sadece 6 ay kaldı benden 3,5 ay sorada sen alcan askerini cnm

ewweet az kaldıı ama nıee gecmezkııı julıcımm benn cokk özledımm nebılımm yaa pöff yaa sızı ugurlıycamm ben yınee burdayımm nesee sıramızı beklıycezz artıkk bırann öncee kvusunn sızdee yahuu

temem işte ben teskereci devreyim sorada sen

çeyizzz için konuşan bir ben mi vrım ya

speedyyy nbr nasılsınn?beğendin mi k.takımımı bakim almayı düşünüyorumm

güzelmiş canım. beğendim gerçekten
ben burada çeyiz hakkında fazla konuşmak istemiyorum. geçenlerde yalnış anlaşıldım. asker ve çeyiz hakkında onun için öylesine geliyorum sizlerin halini hatrını sormak için. çeyiz hakkında kendi topim vardı 1 yıl önce açtığım oradayım

inşallah hızlıoca geçer canım :2:
bide yaptığını biliyor heee bak sen buraya gelip içini rahatlatıyorsun ama o içine atıyor.
bence üzme telde falan

martta büyük ihtimal bnm ki izine gelio kızlar 14 gün burda olacak

julımmm benım martta dogumm gunumm askımdaa ızınee gelıcekk bellı olmazz ama cazaa durumuu vardıyaa buyukk ıhtımall odaa gelcekk 21 martaa dogum gunumde 26 burdaa 9 gunn kalıcakkk yawwwgelmeye bılırdıee dualarımıı eksıltmıycemmmmm:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…