martta büyük ihtimal bnm ki izine gelio kızlar 14 gün burda olacak
gunaydınn tertıbımm sendee estır bakalımm şafakını kaçç
uu baya da çokmuş izni:) ama az kalmış zaten keşke dayanabilseniz de erken gelse
cnm askerimin olduğu yerde izin kullanmak zorunlu kullanmamak için dilekçe fln vermesi fln lazım bir sürü iş uğraşmasın zaten 14 gün yanımda geçcek farketmez yani 20 gün sora gelse 14 gün de kalsa giderken şafak 47 fln olcak
az kaldı organikim bak yarıyı bilem geçtin sadece 6 ay kaldı benden 3,5 ay sorada sen alcan askerini cnm
Günaydın Kızlar Nasılsınızz ?
Günaydın Kızlar Nasılsınızz ?
ewweet az kaldıı ama nıee gecmezkııı julıcımm benn cokk özledımm nebılımm yaa pöff yaasızı ugurlıycamm ben yınee burdayımm nesee sıramızı beklıycezz artıkk bırann öncee kvusunn sızdee yahuu
Bende iyiyim çok şükür tatlım yaaçok şükür iyi diyelim iyi olalım tatlım sen nasılsın
Günaydın incimmmm.... nerledesin sen bakimmm yoktunnn
Bende iyiyim çok şükür tatlım yaaBenimkiyle klasik cuma kavgamızı ettik yineee
Günaydınn durummmmKuzum işlerim yoğun giremiyorum doğru düzgün yaa giriyorum yazıcam hopp iş çıkıoo
her cuma kavga mı edersiniz?:) bugünkü kavganız hayırlı olsun öyle ise
çeyizzz için konuşan bir ben mi vrım ya
speedyyy nbr nasılsınn?beğendin mi k.takımımı bakim almayı düşünüyorumm
Bende 100leri 4gözle bekliyorumm
200ler ölüm gibiydiii
Kızlar ben dün çok ağladım akşam...
aşkımla konuşurken sürekli ağladım... moralini bozdumm..
Nişanlımda sonunda beni tekrar izne gelmeye mecbur bırakcaaksın dedi..bende üzüldümm onuda üzdüm çok..
Evet tatlım kesin teşhis koydumm.. Her Cuma kavga ediyoruz.. Aklıma kötü kötü şeler geliooo :18:
ne geliyo tatlım kötü şeyler derken:S tesadüf olmuştur,ufak tefek kavgalardır sonuçta,tat tuz muş onlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?