Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öyle canım insan nelere alışmıyorki bizde alışacağız elbet. Amin canım Allah daha sonrada biz bu heriflerin askerlik anılarından bıktık diye burada dertleşmeyi nasip etsin

canım benim askerim diyordu ki babamın askerlik anılarından bıktımmm gelince hiç kimseye bşi anlatmaycağım hastalıktan dolayı erken bir izin olayımız oldu gerçekten çok az bahsetti ama yine de anlatmadan duramıyorlar dile kolay 15 ayları orda geçiyor anlatcak malzeme çok..

bekle sen bekle hele bi temelli gelsin ufaktan ufaktan nasılda başlayacak anlatmaya heyy gidi günler diyerekten

bekle sen bekle hele bi temelli gelsin ufaktan ufaktan nasılda başlayacak anlatmaya heyy gidi günler diyerekten

ay kız gelsınde ben 24 saat dınlerım gıkımı cıkarmadan ama sonunda ben bır baslarım sen yooken ben bole seler yasadım demeye sonra o aynen sekıl a da goruldugu gıbı bole kalır

benim askerimde öyle sinir olurdu öyle uzun uzadı ya askerlik anılarını anlatanlara..Dağıtım iznine geldiğinde 2,5lık anılarını tam anlatmaya başlıodu sonra aman sallla yaaa onumu konuşcaz şimdi boşwer sinir oluodum anlatanlara bende öle olmayım diyodu

şafakk 181 sizee yetısemedımm bugunn cokk yogunnduuu bendee muappete gıremedımm özledımm ksuumuu insalaahh 24 gunn sonraa gelırr yokksaaa dayanamıycamm kacırcamm vallaa:82::82:

ay kız gelsınde ben 24 saat dınlerım gıkımı cıkarmadan ama sonunda ben bır baslarım sen yooken ben bole seler yasadım demeye sonra o aynen sekıl a da goruldugu gıbı bole kalır

anacımm seninki geldiğinde sana sana bu bakışları atmaktan uzun bir süre askerlik anılarına başlayamayacak gibi görünüyor

hepsi öyle der görün bakın tuana_lalin demişti diyeceksiniz anlatacaklarrr hemde ne heyecanla
şafakk 181 sizee yetısemedımm bugunn cokk yogunnduuu bendee muappete gıremedımm özledımm ksuumuu insalaahh 24 gunn sonraa gelırr yokksaaa dayanamıycamm kacırcamm vallaa:82::82:
dayann bacımm dayan çünkü sabırdan başka bir çaresi yok bu işin
alemsin yaaw biz bi başladık mı zaten

ahahaha bizde kısmet olursa acısını doğum anılarımızla çıkarırız ilerleyen zamanlarda

ayenn olee canım benımm dayancazz artıkınn bolecene beraberr yapcazz bu ısııı

off offf ben zaten ayvayı yemişim gene zeynelim yanına gidiyorda durumu kolaylaştırıyor benden acısı fena çıkcak bu durumun

ahaha hiç ümitlenme arkadaşım

amaaannn ben kacarım o kovalar neapalımm evet cnm bu erkekler cok fena okonuda helekı senı uzun sure gormuyosa korkmak lazım vala bunların hayal guclerı cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…