öyle canım insan nelere alışmıyorki bizde alışacağız elbet. Amin canım Allah daha sonrada biz bu heriflerin askerlik anılarından bıktık diye burada dertleşmeyi nasip etsin
ZEYNELİM sana yazdığım sayfa adı zaten arama motoruna onu gırceksın cnm
canım benim askerim diyordu ki babamın askerlik anılarından bıktımmm gelince hiç kimseye bşi anlatmaycağım hastalıktan dolayı erken bir izin olayımız oldu gerçekten çok az bahsetti ama yine de anlatmadan duramıyorlar dile kolay 15 ayları orda geçiyor anlatcak malzeme çok..
bekle sen bekle hele bi temelli gelsin ufaktan ufaktan nasılda başlayacak anlatmaya heyy gidi günler diyerekten
bekle sen bekle hele bi temelli gelsin ufaktan ufaktan nasılda başlayacak anlatmaya heyy gidi günler diyerekten
ay kız gelsınde ben 24 saat dınlerım gıkımı cıkarmadan ama sonunda ben bır baslarım sen yooken ben bole seler yasadım demeye sonra o aynen sekıl a da goruldugu gıbı bole kalır
canım benim askerim diyordu ki babamın askerlik anılarından bıktımmm gelince hiç kimseye bşi anlatmaycağım hastalıktan dolayı erken bir izin olayımız oldu gerçekten çok az bahsetti ama yine de anlatmadan duramıyorlar dile kolay 15 ayları orda geçiyor anlatcak malzeme çok..
ay kız gelsınde ben 24 saat dınlerım gıkımı cıkarmadan ama sonunda ben bır baslarım sen yooken ben bole seler yasadım demeye sonra o aynen sekıl a da goruldugu gıbı bole kalır
senin içinde geçerli canım sende evlisinanacımm seninki geldiğinde sanasana bu bakışları atmaktan uzun bir süre askerlik anılarına başlayamayacak gibi görünüyor
hepsi öyle der görün bakın tuana_lalin demişti diyeceksinizbenim askerimde öyle sinir olurdu öyle uzun uzadı ya askerlik anılarını anlatanlara..Dağıtım iznine geldiğinde 2,5lık anılarını tam anlatmaya başlıodu sonra aman sallla yaaa onumu konuşcaz şimdi boşwer sinir oluodum anlatanlara bende öle olmayım diyodu
dayann bacımm dayan çünkü sabırdan başka bir çaresi yok bu işinşafakk 181sizee yetısemedımm bugunn cokk yogunnduuu bendee muappete gıremedımm özledımm ksuumuu insalaahh 24 gunn sonraa gelırr yokksaaa dayanamıycamm kacırcamm vallaa:82::82:
alemsin yaawbiz bi başladık mı zaten
anacımm seninki geldiğinde sanasana bu bakışları atmaktan uzun bir süre askerlik anılarına başlayamayacak gibi görünüyor
durummmm nerdeeeeeeeee benimmmmmmmmmmmm:26:
off offf ben zaten ayvayı yemişim gene zeynelim yanına gidiyorda durumu kolaylaştırıyor benden acısı fena çıkcak bu durumunsenin içinde geçerli canım sende evlisin
o kesin zaten canımyandım beeen
ama neysekı ev ıs derken aklına gelmez belkı
hepsi öyle der görün bakın tuana_lalin demişti diyeceksinizanlatacaklarrr hemde ne heyecanla
dayann bacımm dayan çünkü sabırdan başka bir çaresi yok bu işin
ahahaha bizde kısmet olursa acısını doğum anılarımızla çıkarırızilerleyen zamanlarda
ayenn olee canım benımm dayancazz artıkınnbolecene beraberr yapcazz bu ısııı
hepsi öyle der görün bakın tuana_lalin demişti diyeceksinizanlatacaklarrr hemde ne heyecanla
off offf ben zaten ayvayı yemişim gene zeynelim yanına gidiyorda durumu kolaylaştırıyor benden acısı fena çıkcak bu durumun
ahaha hiç ümitlenme arkadaşım
off offf ben zaten ayvayı yemişim gene zeynelim yanına gidiyorda durumu kolaylaştırıyor benden acısı fena çıkcak bu durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?