eveeeet aramızda 2 gün varr o zaman 27 gibidir bizimdee :))) çok heyecan yaptımm ama tatlı bi heyecan...daha önce hiç böyle hissetmemiştim...tabiii kuzum yaa sayılı gün çabuk geçerr :)))ALLAHIN İZNİYLE...
valla bebeim bi program indrdm o yapıo :) manisa kırkağacda yemin töreni 25 mart offff heyecanlıyım bi heyecanlym srma gtsnnama plakalara bizde düşcez :))
benim izinleri kullanmadığını sayarsak 377
silüsden sayılıyor ama 455 ne alakaki?
460 biliyorum ben
benim de pek anladıgım söylenemez canım
ilk günler sabır çekiyorsun vallahi
ben telefona bakmakdan kaç defa sokakda kaza atlattım
çalmaya başlayınca kalbim duracak gibi oluyordu
hoş halada aynıyım ama eskisi kadar delirmiyorum
bende geldim
hemen şafağımı yazim atarsa
18 Çankırı
valla canlarım ben de öyleym tel çalıncaaa uçuyorummm valla sonra hayal kırıklığıda çok yaşıyorm :) ama bn bi askerede sordum oda 460 değil dedi bilemiorm cnm sorarm askerime konuşabilirsem eğer
ecmm nerdesnn yav meraklandm seni görmeynceee hoş geldinnn nasılsınnn ben çok iyiyimmm sen sormadan cevaplıorm iimiaskerimn sesini duydum şükürrrr
:)))))hoşbulduk canım
ayyy bi arasa ahh ahhh seni ertesi sabah mı aradı kız ne zaman aradı yarinnnn :))))yaaa çok kıskanıyorum seniii heheheheheheernestaa canımmmm farketmiyor hesapladm sülüsten 32 gün ediyor :) yani sanırım herkesnki o tarihte olucak askernle konuşursan unutma sor bnce aynı gün heyecanlandrmymda seni :)
canım yanlış biliyor olabilirler460dır
silüsden sonrasını saydılarsa ondan olabilir
kızlar bana müsade uyuyayım biraz
zor bir gündü benim için
iyi geceler herkese :79:
masallah cnm amın ıns bızımde bıter alllah baska ayrılık vermesın :81::81::81::81::81::81:
:95::95::95::95: 222 gun bıt artık :95::95::95::95::95::95:
amınnn canımmm benıımm ohh ne mutluu sanaamutluluklaaarrrr perıcikkkkkk
ay gözün aydın olsun canımm
allah başka ayrılık vermesin
Allah bşka ayrılık qöstermesin inşallahhh darısı bizm başımızaa :81::81:
superimmmm
canım yanlış biliyor olabilirler460dır
silüsden sonrasını saydılarsa ondan olabilir
kızlar bana müsade uyuyayım biraz
zor bir gündü benim için
iyi geceler herkese :79:
Çok cok cok sagolun kızlar hepiniz sag salim kavusun insallah
selammmlarr :79::79lsunn herkezee nasılsınızzz bakalımm yıneee kalablaıgızzz sallıyoruzz kk yı ıı superr olmuss yaa nasılısnızz sincikk hanımmlarrr
bnm perim burda mı acep
jullımm kımsee almıyoo slm mımıı sendeemıı almıyoonn beee kuzuudıgerlerınee kızgınımm zatıı gormedılerr benııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?