Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla bebeim bi program indrdm o yapıo :) manisa kırkağacda yemin töreni 25 mart offff heyecanlıyım bi heyecanlym srma gtsnn ama plakalara bizde düşcez :))
eveeeet aramızda 2 gün varr o zaman 27 gibidir bizimdee :))) çok heyecan yaptımm ama tatlı bi heyecan...daha önce hiç böyle hissetmemiştim...tabiii kuzum yaa sayılı gün çabuk geçerr :)))ALLAHIN İZNİYLE...

kolayy mıı aşkk onlarrrr

ernestaa canımmmm farketmiyor hesapladm sülüsten 32 gün ediyor :) yani sanırım herkesnki o tarihte olucak askernle konuşursan unutma sor bnce aynı gün heyecanlandrmymda seni :)

valla canlarım ben de öyleym tel çalıncaaa uçuyorummm valla sonra hayal kırıklığıda çok yaşıyorm :) ama bn bi askerede sordum oda 460 değil dedi bilemiorm cnm sorarm askerime konuşabilirsem eğer

canım yanlış biliyor olabilirler 460dır
silüsden sonrasını saydılarsa ondan olabilir

kızlar bana müsade uyuyayım biraz
zor bir gündü benim için
iyi geceler herkese :79:

ecmm nerdesnn yav meraklandm seni görmeynceee hoş geldinnn nasılsınnn ben çok iyiyimmm sen sormadan cevaplıorm iimi askerimn sesini duydum şükürrrr

selammmlarr :79::79lsunn herkezee nasılsınızzz bakalımm yıneee kalablaıgızzz sallıyoruzz kk yı ıı superr olmuss yaa nasılısnızz sincikk hanımmlarrr

ecmm nerdesnn yav meraklandm seni görmeynceee hoş geldinnn nasılsınnn ben çok iyiyimmm sen sormadan cevaplıorm iimi askerimn sesini duydum şükürrrr

ayyy canım çok sevindim iyi olmana hoşbulduk
yaa sinir oldum özel mesaj atamadım sana 100 msj olması gerekiomuş artık özel mesaj atmak için dışardaydım bugün ondan uğrayamadım buraya

hoşbulduk canım
:)))))
ernestaa canımmmm farketmiyor hesapladm sülüsten 32 gün ediyor :) yani sanırım herkesnki o tarihte olucak askernle konuşursan unutma sor bnce aynı gün heyecanlandrmymda seni :)
ayyy bi arasa ahh ahhh seni ertesi sabah mı aradı kız ne zaman aradı yarinnnn :))))yaaa çok kıskanıyorum seniii hehehehehehe

zor bir gündü benim için

iyi geceler şekerimm

aaaa superümm de yedi şafağını afiyetnenn ohhh

Allah ayırmasın bi daha inşallahhh...

masallah cnm amın ıns bızımde bıter alllah baska ayrılık vermesın :81::81::81::81::81::81:

:95::95::95::95: 222 gun bıt artık :95::95::95::95::95::95:

amınnn canımmm benıımm ohh ne mutluu sanaa mutluluklaaarrrr perıcikkkkkk

ay gözün aydın olsun canımm

allah başka ayrılık vermesin

Allah bşka ayrılık qöstermesin inşallahhh darısı bizm başımızaa :81::81:

Çok cok cok sagolun kızlar hepiniz sag salim kavusun insallah

zor bir gündü benim için

canımm bilemiorm ama ne olursa olsun 25 martta görcem kocamııı ohhh tamam cnm sen uyuuu tatlı rüyalar sevdiceini gör rüyandaa emiii iyi gecelerr

selammmlarr :79::79lsunn herkezee nasılsınızzz bakalımm yıneee kalablaıgızzz sallıyoruzz kk yı ıı superr olmuss yaa nasılısnızz sincikk hanımmlarrr

Selam canımm ben kendi adıma konuşayım iyi değilimm askerimin sesini duyamadım bugünnnn

Superisi allah başka ayrılık göstermesin veee darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…